Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

FC Flora noortekoondiste ja amatööride koondise monopol

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Vastus teemale \'FC Flora noortekoondiste ja amatööride koondise monopol\'

Küsimus on teises-miks FC Floral on noortekoondiste ja amatööride koondise monopol?

Kui FC Levadial, FC TVMK-l või teisel oleks noortekoondiste ja amatööride koondise monopol siis ma küsiks sama.

Kommentaar

Vastus teemale \'FC Flora noortekoondiste

Algselt postitas Sats1

Küsimus on teises-miks FC Floral on noortekoondiste ja amatööride koondise monopol?

Kui FC Levadial, FC TVMK-l või teisel oleks noortekoondiste ja amatööride koondise monopol siis ma küsiks sama.
      Kordan oma küsimust:

Algselt postitas Hmf
      nimeta siis mõni teine treener kes oleks suuteline noortekoondist juhendama s.t. et tal on vastav koolitus ja ta on ka nõus seda vastutust endale võtma, samuti peaks oskama ka eesti keelt.
      Olukord lihtsalt on selline, midagi ei ole teha. Ma ei taha väita et selliseid treenereid pole, mina lihtsalt ei tea neid, nii et palun äkki sina nimetaksid.
      Am Sonntag um 13.00 Uhr haben wir ein Weißwurst- Wettfressen mit der Bayern-Spitze. Da bin ich gut dabei. (Rainer Calmund)

Kommentaar

Algselt postitas Kerberos

Algselt postitas evian

seda flora süsteemi poleks vaja sellepärast Eestis nii plaju noori talente kaduma lähebgi. 17,18 a. kes võiksid lepinguga olla neile öeldakse, et hea et yldse mängida saad.
        Lõpeta ära-kus eesti jalgpall oleks,kui Florat poleks?!Nii nõdra väitega ei ole ka mõtet esineda.Paljud noored talendid arvavad tihtipeale,et kuna neil on annet siis nad tööd ei pea tegema.Selle nahka nad lähevadki-laiskus on selle nimi mitte flora.
        Kui nad käivad trennis teevead kõik mis võimalik ja öeldakse et hea et yldse mängida saad siis paljud lõpetavad ära

Kommentaar

Algselt postitas evian
          Algselt postitas evian
          seda flora süsteemi poleks vaja sellepärast Eestis nii plaju noori talente kaduma lähebgi. 17,18 a. kes võiksid lepinguga olla neile öeldakse, et hea et yldse mängida saad.
          Lõpeta ära-kus eesti jalgpall oleks,kui Florat poleks?!Nii nõdra väitega ei ole ka mõtet esineda.Paljud noored talendid arvavad tihtipeale,et kuna neil on annet siis nad tööd ei pea tegema.Selle nahka nad lähevadki-laiskus on selle nimi mitte flora.
          Kui nad käivad trennis teevead kõik mis võimalik ja öeldakse et hea et yldse mängida saad siis paljud lõpetavad ära
          Tundub et evian´i näol on meil tegemist mingi \"talendika\" noorega, kes ei saa küllalt mängu aega flora süsteemis või siis selle vanemaga.
          Am Sonntag um 13.00 Uhr haben wir ein Weißwurst- Wettfressen mit der Bayern-Spitze. Da bin ich gut dabei. (Rainer Calmund)

Kommentaar

\"nimeta siis mõni teine treener kes oleks suuteline noortekoondist juhendama s.t. et tal on vastav koolitus ja ta on ka nõus seda vastutust endale võtma, samuti peaks oskama ka eesti keelt\" / c/HMF

50%-60% A ning B vanuse klassi treeneritest.

Asi on teises: et mängijate ning treenerite valikuprintsiip on EBAÕIGLANE ning monopol (isegi FC LEVADIA, FC TAMMEKA, FC TVMK ning teiselt) on halvasti.

Kommentaar

Bullshitt!Oleks ikka normaalne küll kui koondis oleks zenjasid ja vassilisid täis.Tahaks näha kui palju on neid mehi siis kes lähevad mängudele sini must valgega vehkima.Pole vaja ajada oma mingit nõmedat monopoli juttu.Kui tahad et EESTI koondis koosneks mängijatest kes üldjuhul sõnagi eesti keelt ei oska ning pole ka huvitatud selle oskamisest,siis elad vales riigis.

Kommentaar

noored venelased oskavad enamuses eesti keelt, isegi ida-virumaal, nii et ära demagoogitse

Kommentaar

Algselt postitas siidi

noored venelased oskavad enamuses eesti keelt, isegi ida-virumaal, nii et ära demagoogitse
                  Küll aga eelistavad nad sellisel juhul seda keeleoskust varjata.
                  “The state of our pitch wouldn’t have affected Liverpool — with their game the ball is in the air most of the time.”
                  The Special One

Kommentaar

Bullshitt!Oleks ikka normaalne küll kui koondis oleks zenjasid ja vassilisid täis.Tahaks näha kui palju on neid mehi siis kes lähevad mängudele sini must valgega vehkima.
                    Juba ongi ju neid täis. mis pole minu arvates midagi hullu (viimati oli jaotus 5-6 ehk siis zenjasid oli rohkem kui toomaseid). Publikut käis vist päris palju.
                    When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!

Kommentaar

Mängijad mängijateks, treeneri keeleoskus peab ikka tugevalt üle keskmise olema, et ta suudaks kõiki tehnilisi nüansse eesti keeles edasi anda. Kogu see keelejutt meenutab tegelikult natuke üht meie olümpiamedalisti, kes ka väidetavalt eesti keelt \"täitsa normaalselt\" oskavat. Väidetavalt, sest intervjuusid eelistab härra alati anda vene keeles...
                      armastan ma headust üle kõige vihkan lolle

Kommentaar

Algselt postitas vincent
                        Mängijad mängijateks, treeneri keeleoskus peab ikka tugevalt üle keskmise olema, et ta suudaks kõiki tehnilisi nüansse eesti keeles edasi anda.
                        Nagu Jelle? Arno? Teitur? Või käib see ainult noortetreenerite kohta? Miks?

Kommentaar

Jah, ma leian küll, et noorte õpetamine peaks ikka riigikeeles käima. Või ei?

Kommentaar

Algselt postitas vincent

Jah, ma leian küll, et noorte õpetamine peaks ikka riigikeeles käima. Või ei?
                            Aga miks sa siis ei pahandanud, kui Jelle U-21 õpetas? Või nii vanad pole enam piisavalt noored, keda riigikeeles õpetada?

Ehk sa siiski valgustaksid, mida annab noortele (koondise tasemel!) juurde riigikeeles õpetamine?

Kommentaar

Ma arvan et siin on rohkem tegu põhimõttelise küsimusega, eelkõige U 21 ja U 19 osas. Pigem ikka inglise keelne treener kui vene keelne (minu arvamus).

U15 koondisega on juba asjad hoopis teistmoodi, sest ntx 14 aastasele Haapsalu poisile, kes mitte muhvigi vene keelt ei mõista ei suuda eesti keelt vaevaliselt oskav treener küll täielikult oma mõtteid edastada.

Ida viru noorte eesti keelte oskusesse ma ka hästi ei usu, kust kohast see oskus siis järsku tulnud on, ma arvan et paljud sealsetest noortest eesti keelt ei mõista.

Budõlinist nii palju, et ta oskab päris arusaadavalt eesti keelt rääkida(olen kuulnud teda rääkimas) ja aru saab veel paremini aga olen isegi imestanud miks ta viimasel ajal vene keeles meediaga suhtleb.

Kommentaar

Algselt postitas Hmf

Budõlinist nii palju, et ta oskab päris arusaadavalt eesti keelt rääkida(olen kuulnud teda rääkimas) ja aru saab veel paremini aga olen isegi imestanud miks ta viimasel ajal vene keeles meediaga suhtleb.
                                Just sellepärast ma ironiseerisingi Budõlini kohta, et \"väidetavalt\", kuna tegelikult ta oskab tõesti täiesti talutaval tasemel eesti keelt - ta lihtsalt on otsustanud, et ei taha seda rääkida. Sest vene keeles on mugavam. Puhtalt suhtumise küsimus. Ja sry, aga senikaua mina ei suuda ka teda respekteerida, midagi pole teha. Võrreldes nt mõne vutimehega, kes vbolla hirmus hästi ei oska, aga tahab ja püüab ja räägib ja näe imet, lähebki keel järjest paremaks... Vanuste ning inglise vs vene keele asjus mu seisukoht enam-vähem ühtib Hmf\'i poolt välja tooduga, kuid eks selle kohta võib ka muidugi öelda, et maitse asi. Ei pretendeeri mingile absoluutsele tõele selles küsimuses.

Aga tegelt ei tahtnud üldse seda asja jälle keeleteema peale ajada. Küsiks hoopis kaeblejatelt uuesti (ja juba mitmendat korda selles teemas) - KES on konkreetselt selline treener, kes oleks praegu ametisse nimetatutest kahtlemata parem? Eriti veel nii, et seda võiks kindlalt öelda suisa enne, kui mees tööd koondisega üldse alustanudki on Siiani pole ühtki nime kuulnud. IMHO on küll tegemist lihtsalt jauramisega stiilis \"keegi PEAB olema väljastpoolt Flora süsteemi, muidu on korruptsioon ja monopol ja onupojapoliitika ja pahapaha\". Nagu mõne aasta eest mängijategi puhul. Et kui oleks näiteks üks nägu TVMK-st, siis olekski kõik korras või? Get a life.
                                Ning lisaks jääb mulje, nagu tegemist oleks olnud mingite üliprestii˛ikate kõrgepalgaliste kohtadega, mida kõik endale ihaldasid, aga siis upitas karvase karvane käsi jälle omad joped pukki... Ei pea vist eriline hiromant olema, et näha ette ükskõik millise noortekoondise treenerile õige varsti kaela langema hakkavat p*sarahet, kuna \"tulemused ei vasta ootustele\". Treeneritöö ja selle eest saadav tasu on meil niigi räiges disproportsioonis, koondisetreeneri puhul seda enam (ei mõtle siinkohal ainult raha!). Ja kas härra ekspert üldse teab täpsemalt seda valikuprintsiipi (mis on tegelikult kirjas tema enda tehtud kõige esimeses postis...) või lihtsalt võttis nimekirja ette, vaatas, et oioioi, kõik treenerid on Florast, ja kukkus soiguma? Ma kohe täitsa imestan, et ükski \"kõrvaletõugatu\" ise niisuguse \"karjuva ebaõigluse\" üle siiani sõna pole võtnud. Aga nii see vist on, et alati hädaldavad sellistel teemadel mingid suuvoodrid foorumites...

Kommentaar

Working...
                                X