Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

FC Flora noortekoondiste ja amatööride koondise monopol

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Vastus teemale \'FC Flora noortekoondiste ja amatööride koondise monopol\'

Algselt postitas karneval

Algselt postitas Hanibal

Kes ikka korra olnud Tiiduse juures trennis.
    Oper ja mõned nimed ei soovitaks ühelegi lapsele Tiidust,mis siis ,et nad ise seal treeningutel vähe aega viibisid.
    Kas on asi nii hull?
    Ei ole mitte midagi.
    Te võite rääkida, mis tahes.

Kommentaar

Algselt postitas Sats1

MARCELLO,

Erki Kesküla on FCF-s \"oma inimene\"-ta on mitte kaugel minevikus FC Lelle, FC Flora, FC Flora Kehtna treener
      Ma ei tahtnud teada kas sa uurid välja mis moel Kesküla Floraga seotud on,iga vähegi jalgpallist teadev inimene teab seda.Ma räägin,et enam ta pole floras,seega mis erahuvid siin mängus on?
      Ja tundub,et Tiidusest ei tea sa mõmmigi,seega rahune maha ja ära paku enam kedagi-midagi.Ma loodan ka,et tuleb peale palju häid noori treenereid,töö selle kalla käib.
      INTER ARMA CARITAS

Kommentaar

\"Möödunud nädalal sai alguse järgmise aasta novembrini vältav Eesti Jalgpalli Liidu (EJL) poolt korraldatav jalgpallitreenerite UEFA PRO litsentsi kursus, mis on esimene omalaadne Eestis. Tegemist on Euroopa kõrgeima treeneritunnistustusega, mille väljastamisõiguse on seni saanud 24 riiki.
        PRO litsentsi taotlemiseks peavad olema eelnevalt edukalt läbitud nii Treener I (UEFA A) kui Treener II (UEFA B) kursused.

Esimesel kursusel osalevad Urmas Kirs, Janno Kivisild, Tarmo Rüütli, Ivo Lehtmets, Sergei Ratnikov, Aivar Lillevere, Valeri Bondarenko, Jan Va˛inski, Sergei Zamogilnõi, Karel Voolaid, Marko Kristal ja Martin Reim. EJL 28.11.2005 \"
        -------
        Kas üheks kriteeriumiks saada valituks koondise treeneriks ei või olla näiteks treeneri litsentsi olemasolu? Kuna kandidaadid esitas kooolitusülem Jelle, siis vaevalt ükski mittekoolitatu tema heakskiitu pälvis. Nagu näha on vähemalt 7-st 5. olemas nii UEFA A & B litsents. (ei oma siinkohal aimu, mis klubide treenerid on üldse koolitustel käinud ja kuipalju neid kokku on)
        Arvan, et teiseks nõudmiseks on kindlasti eesti keele oskus (Eesti kodanikel).

Mitmed \"head\" treenerid võivad juba nende kahe nõudmise olemasolul mittevalituks osutuda.

Kommentaar

MARCELLO,

Kesküla ning teised noortekoondiste ja amatööride koondise treenerid koostavad koondisi mitte sportlikiprinsiibil, vaid FCF kuuluvate mängijate baasil.Ootame kooseisud koondiste AMETLIKUD mängudeks-sa veendub oma silmaga, et mul oli õigus.

FCF erahuvid on esmakordselt et OMA mängijaid areneda rahvusvahelistes turniirides \"sisse töötades\". Iga teab et rahvusvahelised mängud mõjutavad mängijate arengutele ning hinnadele (tulevikus). Osalemine rahvusvahelistes turniirides annab mängijatele stiimulit edasi jalgpalli tegema, vaid mitte jalpallist 15-21 a. vanuses lahkuma.

Tiiduse kohta sa vihjab seotud tema diskvalifikatsiooni vana lugu ?

Kommentaar

Algselt postitas Sats1

Iga teab et rahvusvahelised mängud mõjutavad mängijate arengutele ning hinnadele (tulevikus). Osalemine rahvusvahelistes turniirides annab mängijatele stiimulit edasi jalgpalli tegema, vaid mitte jalpallist 15-21 a. vanuses lahkuma.
            Jah, näiteks Daniil Ratnikov kasutas koondisesse (vist oli U-16?) pääsemist väga hästi ära
            Rise and rise again until lambs become lions!

Vaprus - Athletic Club - Rosenborg

Kommentaar

Sats sa oled küll mingi ilgelt kibestunud, et kuskile ei koondisesse ei saa. Kõigepealt õpi mängima, siis tule ütlema ja muide FCF-s mängivad enamus eesti parimaid poegasid. Mina näiteks teadsin, et kui lähen florasse, saan midagi saavutada.

Kommentaar

Sats sry aga sinuga on mõttetu vaielda,sest räägime ikka üksteisest mööda ja vene keeles ma oma küsimusi esitama ei hakka.Ja ma ei vihjanud Tiiduse vana loo kohta...
                INTER ARMA CARITAS

Kommentaar

Marcello,

Mis siis sa vihjad Tiiduse kohta?

Kommentaar

Ma ei hakka siin ju nagunii sellest rääkima.Eetilistel põhjustel ei laseks mina tal kuinagi ühtki koondist treenida.Ja teine asi on see,et ta võib hea treener olla aga 10-14 aastaste seas ei tohi teha valikuid,et sa oled ok,sina mängid aga sina otsi küll mingi teine spordiala...
                    Kes teab see teab,nagu ma juba öelnud olen!
                    INTER ARMA CARITAS

Kommentaar

Algselt postitas marcello

Ma ei hakka siin ju nagunii sellest rääkima.Eetilistel põhjustel ei laseks mina tal kuinagi ühtki koondist treenida.Ja teine asi on see,et ta võib hea treener olla aga 10-14 aastaste seas ei tohi teha valikuid,et sa oled ok,sina mängid aga sina otsi küll mingi teine spordiala...
                      Kes teab see teab,nagu ma juba öelnud olen!

110% toetan sind Marcello ses küsimuses.

Kommentaar

minugi toetus marcello seisukohale.

Ja muide, Erki Kesküla on ju Oper JK treener, mitte Flora treener. Ning kui hea saab olla tema suhe Floraga, kui ta sellest süsteemist on ära tulnud. Need, kes te Pohlakut teate, kas te tõesti arvate, et neil on sõbralikud suhed peale seda? Ma väga kahtlen selles, Oper JK j Flora on laste treenimisel konkurendid, mitte sõbrad.
                        Ma pigem arvan, et treenereid valitakse selle järgi, kes on nn. hollandi-koolkonna-meelsed, ehk siis käinud treenerite koolitused läbi, kellel on isiksusena ambitsiooni ja võimeid olla midagi enamat ja kes on heas kirjas Jelle silmis.

Kommentaar

MARCELLO,

Kas asi on Tiiduse intervjuus antud Postimehe-le?

http://www.postimees.ee/231104/esileht/150792.php

Me erinevalt saame sõnad \"õiglus\" ning \"Eesti noorte koondis\" aru.
                          Sa erapoolikult saab sõnu \"õiglus\" aru.

\"Eesti noorte koondis\" on sinu meelest-meeskond parimate FCF mängijate/treenerite baasil. Minu meelest \"Eesti noorte koondis\"-meeskond Eesti parimate mängijate/treenerite baasil kes oskavad eesti keelt (erand-treenerid välismaalt) ning eesti kodanikud (mängijad).

\"Ma pigem arvan, et treenereid valitakse selle järgi, kes on nn. hollandi-koolkonna-meelsed, ehk siis käinud treenerite koolitused läbi, kellel on isiksusena ambitsiooni ja võimeid olla midagi enamat ja kes on heas kirjas Jelle silmis\" / c /CLEVER

Järeldus-mainitud kriteeriumitele vastavad ainult FCF treenerid ning amatööride koondise treener Kesküla : )

Kommentaar

Jätkakem siis sama rida:Sats,palun saa aru,et asi ei ole üheski intervjuus ega muus väljaütlemises Tiiduse poolt!!!

Ja veel:loe Zilde postitust ja siis aja oma rida edasi!
                            INTER ARMA CARITAS

Kommentaar

kle treenerite koolitusele võivad küll kõik minna, k.a. meie siin kõik, kui alustame madalamast tasemest. Nii et ma küll ei väidaks, et treenerite koolitus on vaid Florakate võimalus.
                              Jalgpalliliidu juhtkonnas on paljude klubide esindajad, kel pole Floraga seostki ja nemad ju valivad seal, kes on peatreener jne ja üldjuhul on ikka enamus sama meelt. See et nt TVMK paljudes asjades on Floraga ühel seisukohal ja saavad normaalselt läbi, et tähenda, et ta on kohe Florameelne.
                              Iga juhatus on nagu omamoodi valitsus kus on opositsioon ja koalitsioon, kus on erinevad arusaamad ja \" parteid\" esindatud ja ju siis teeb Pohlak kõige paremini lobby-tööd teiste \" erakondadega\" ehk klubidega, et tema arvamus peale jääb. Ju need teiste arvamuste esindajad on lihtsalt liiga laisad/nõrgad/ ebaprofessionaalsed või ei viitsi võidelda oma tõekspidamiste eest, nagu Pohlak seda teinud on 10 aastat. Ma pole üldse Pohlaku fänn ja tal on palju puudusi, samas kui mul oleks valida Pohlak vs venelased ja muud vene põhimõtete järgi treeniv punt ( Tiidus ka), siis otse loomulikult valin pohlaku- ikka rahvusjalgpalli eest seisab

Kommentaar

Mitmed siinkohal nimetatud nimed on varem erinevaid koondiseid juhendanud Passikuta näiteks.
                                Juhiks tähelepanu sellele, et koondise peatreenerina töötamine on lihtsalt lisakohustust, olematu palga eest. Ehk siis koondise treener ei tee seda tööd mitte raha pärast vaid millestki muust ajendatult (soovist ennast tõestada vms).

Kui nüüd vaadata selle aasta mängude graafikut siis juurde on lisandunud terve hulk treeningkogunemisi kõikidele vanustele.

Võtame näiteks Ratnikovi ja Rüütli - ma arvan, et kui neile pakutakse koondisetreeneri kohta siis nad saadaks asja kuu peale - keset pingelist meistriliiga hooaaega mingeid lapsi minna treenima - nonsens.

Ja need nimed jõuavad veel muutuda - sest teadupärast käivad EJL asjad niipidi, et enne kinnitatakse ja siis küsitakse kas treener ikka soovib treenida.
                                Jalgpallihaigla Liige

Kommentaar

Working...
                                X