Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

FC Flora noortekoondiste ja amatööride koondise monopol

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Vastus teemale \'FC Flora noortekoondiste ja amatööride koondise monopol\'

Algselt postitas Sats1

Algselt postitas eestimees

ma paneks sarapi U 21 ette otsa
    Kuulsin JK KALEV-i mängijatest head sõnad Sarapi kohta. Hea treener.
    Imelik. Ma olen iga kord JK Kalevi mängijate käest kuulnud, et Avo on mehe suguelund ja idikas. Mine sa võta kinni nüüd.

Kommentaar

Sarapi kohta on igasugu arvamusi-servast serva.Me kirusime teda ka kunagi aga hiljem järele mõeldes oli tegu väga hea ja distsipliini nõudva treeneriga.Ja mina olen kuulnud Kalevi omi teda kiruvat põhiliselt seepärast,et ta liiga palju noori ja kogenematuid tahaks kaasata.

Sats1
      Hepner las tegeleb Levadia 2-ga
      Tiiduse kohta ma ka kirjutasin-\"kes teab see teab\" Minu teha oleks siis ei saaks ta kunagi ühegi koondise etteotsa.
      Ja kas Eelmäe on ikka nii hea treener,et talle mingit koondist usaldada?
      Ja miks peaks üldse ühelegi Tammeka treeneritest noortekoondise treeneri kohta pakkuma?Palun põhjenda.
      INTER ARMA CARITAS

Kommentaar

Mul tekib arutelu lugedes veendumus, et noortekoondises on ikka õiged treenerid. Vähemalt asendajaid neile polegi nii lihtne leida. See, et nad ühest süsteemist on, see on lihtsalt paratamatus, meie vuti paratamatus, kui soovite.

Kommentaar

Olen ise ka Sarapiga raksus olnud, kuid alati on ta minu silmis olnud väga hea treener..

Sarap oleks parim U21 juhendaja, keda ma pakkuda oskaks..

Kommentaar

MARCELLO,

Kui Sarap, Hepner, Tiidus. Eesmaä & JK TAMMEKA treenerid ei soobivad Pohlak,Kannik &Co-le, see ei tähenda, et maininud treenerite professionaalse tase madalam kui FC Flora treeneritel. Treenerite valikuprinsiip peab olema ÕIGLANE, arusaadav ühiskonnale ning ei pea sõltuma FC FLORA omanikute erahuvidega.

Kommentaar

nii, türa olge vait kui te ei tea asjast midagi, paluks las kommenteerivad ainult need kes teavad asjast lähemalt (treenerite oskused, tase jne.). miks kurat te vingute et florast on nii palju ja nii palju? kas tahate et igalt poolt oleks võrdselt aga treenerid oleks sitemad või tahate seda et vahet pole kust treener on peaasi et head treenerid oleks? kumba valite??? ma tahaks praegu laamendama hakata sellise txti peale mis siin kirjas on kuna paljud panevad lihtsalt täiesti lampi kadeduse pärast või pohlaku vihkamise pärast või ma ei tea mille pärast veel.

Kommentaar

Algselt postitas ballack
                Kuidas su viharavi muidu läheb?

Kommentaar

koomikud!

vaataks asju vähe teise nurga alt.
                  kui te ise oleksite klubiomanikud, kas te lubaksite oma treeneril keset hooaega meeskonna nädalaks kaheks omapead jätta ja koondisega laagerdama/tuuritama põrutada? sellepärast ongi koondiste ees mehed klubidest, kus koht liigatabelis mingit tähtsust ei oma.

Kommentaar

Soovitan lugeda detsembri Sporditähes I.Schwede artiklit Pohlak vs Kannik,nii Pohlaku pooldajatel,kui ka vihkajatel.Pole ammu nii head artikklit lugenud.

Kommentaar

Algselt postitas Sats1

MARCELLO,

Kui Sarap, Hepner, Tiidus. Eesmaä & JK TAMMEKA treenerid ei soobivad Pohlak,Kannik &Co-le, see ei tähenda, et maininud treenerite professionaalse tase madalam kui FC Flora treeneritel. Treenerite valikuprinsiip peab olema ÕIGLANE, arusaadav ühiskonnale ning ei pea sõltuma FC FLORA omanikute erahuvidega.
                      Saan aru,et sul on raskusi arusaamisega,kuna mu küsimusele ikka ei vastanud.Aga vasta palun sellele-Kuidas on Kesküla treeneriks olemine seotud Flora omanike erahuvidega?
                      Ja mis siis,et ta kõigest amatööride koondist juhendab!
                      INTER ARMA CARITAS

Kommentaar

Algselt postitas Hanibal

Vist pole ühtegi treenerit U- tähe juures ,kes pole külastanud kunagi Flora süsteemi.Mujalt ei saa ega saa veel olema.
                        Ega neid treenereid tõesti palju olegi, kes poleks ühel ajahetkel Flora süsteemis töötanud. Bulavin pole veel jõudnud.

Kommentaar

Algselt postitas Jyrka

Algselt postitas ballack
                          Kuidas su viharavi muidu läheb?
                          noh hetkel suutsin veel maandada - ühesõnaga hüppasin woodstockist läbi ja võtsin õlle

Kommentaar

MARCELLO,

Kesküla kohta ma ei tea mis moodil ta on seotud Flora-ga, aga asi on teistes treenerites/mangijates.

-Kasutatakse kuntlikult noortekoondistesse norga klassiga mangijaid, paljusid teisi ignoreeritakse isiklikel voi klubilistel pohjustel.Seetottu kaovad mitmed talendikad 15-17 aastased jalgpallirid areenilt-A.Tiidus. ajakiri Jalgpall 2004

Tiiduse kasvandikud-Oper, Lindpere, K.Haavistu, A.Sosi, I.Teever, T.Kink, A.Purje...

Kommentaar

Algselt postitas Hanibal

Kes ikka korra olnud Tiiduse juures trennis.
                              Oper ja mõned nimed ei soovitaks ühelegi lapsele Tiidust,mis siis ,et nad ise seal treeningutel vähe aega viibisid.
                              Kas on asi nii hull?

Kommentaar

Vastus teemale \'FC Flora noortekoondiste

MARCELLO,

Erki Kesküla on FCF-s \"oma inimene\"-ta on mitte kaugel minevikus FC Lelle, FC Flora, FC Flora Kehtna treener

Kommentaar

Working...
                                X