Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

FC Flora noortekoondiste ja amatööride koondise monopol

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Vastus teemale \'FC Flora noortekoondiste ja amatööride koondise monopol\'

Algselt postitas Sats1

DREYD,

A-koondise tulemiste ning mängukvaliteedi parendamine on seanud mitte meie jalgpalli arenguga, vaid et Jelle koostas põhikooseisusid sportliku printsiibil (mitte FCF kuulumise printsiibil nagu tema väliseelkäijad).

just Sats sul on õigus!

Kommentaar

Algselt postitas Sats1

DREYD,

A-koondise tulemuste ning mängukvaliteedi parendamine on seanud mitte meie jalgpalli arenguga, vaid et Jelle koostas põhikooseisusid sportliku printsiibil (mitte FCF kuulumise printsiibil nagu tema väliseelkäijad).
      Jah, täpselt nii ongi. Aamen.

PS. Ühtlasi loen mina antud teema enda jaoks ammendunuks, sest puudub igasugune viitsimine edasi peaga vastu seina joosta. Kuskil on piir ka ikka.
      armastan ma headust üle kõige vihkan lolle

Kommentaar

\"Kui see ei ole arenev jalgpall, siis sats mida sina arenguks pead?\" / c/ DREYD

Välisareenil-stabiilsus tulemuste parenemises (A-koondis, noortekoondised, Eesti klubid Eurokarikades), mõned eesti jalgpallurid kõva välisklubides (põhikooseisudes).

Eestis-publikuhuvi kasvamine, mitte registreeritud jalgpallurite arve kasvamine, tähtsad Eesti meistriliga mängud teleekraanidel, uued (mitte kasutanud ning korrapäraselt paigutanud) väljakud üle Eesti.

Kommentaar

Ma arvan, et noortekoondised on näidanud küll arengut, kuigi tulemused ei ole jah paranenud. Kuid selge see, et need tulemused ei olegi üldse eriliselt olulised. Peamine on ikka A-koondis ja tema areng. Noortekoondiste ülesanne on kasvatada võimekatest noortest tulevasi A-koondislasi ja sellega on norm hakkama saadud. Ja kui rääkida meie arengu nähtavust raja taga, siis järeldusi tehakse vaid A-koondise põhjal. Seda, kui meie noored mingil valikul ebaõnnestuvad, seda ei märka Euroopsas eriti keegi, kuna imelikul kombel ei tea suur hulk eurooplasi Eestist tuhkaga. Saati huvituvad nad siis meie noortevutist.
          Rohkem võiks muidugi noortekoondisi väärtustada erinevate treeningkogunemiste ja -mängude sagedasema läbiviimisega, aga ju seab siin raha piirid.
          See, et osa andeid kaduma läheb, see on spordi paratamatus. Ei suuda siin jalgpall mingit imet leiutada. Isegi suur palk ei pruugi alati aidata, kui ikka huvi kaob, siis kaob. Kui hiljem ärkad, on juba hilja.
          Jelle koostab koondist parematest mängijatest, sõltumata klubidest, kus nad mängivad, see on tõesti nii. Kuid tegelikult pole suurt vahet Arnoga, mängijad on endiselt enam-vähem samad, kes Arnogi ajal, nad on lihtsalt klubisid vahetanud, ka Eestisiseselt. Väljaspoolt Flora süsteemi endiste mängijate või lausa kasvandike on põhikoondislasi vaid neli: Kotenko, Kruglov, Teever ja Dmitrijev. Neist Kotenko figureerinuks varemgi, kui Poom poleks mänginud ja ka Kaalma oli siis hea. Ja Kotenko debüteeris siiski Arno ajal. Teever leidis ka Arno poolt pidevat kasutamist. Dmitrijev Arno ajal mängu ei saanud ja poleks ilmselt Jellegagi saanud, kui traumasid nii palju tol debüteerimise hetkel polnuks. See oli Dmitrijevi õnn ja ta oskas seda maksimaalselt hästi kasutada. Kruglov on lihtsalt nii noor, et sai suht hiljuti ka Levadia põhimeeste sekka ja tema debüüdiaeg ei saanud Arno ajal ollagi. See on küll õige, et Jelle tegi Kruglovile promot, umbes sellist, nagu Arno Reinumäele ja Jelle promo oli palju produktiivsem.
          Kuid siiski, koondise koostamine pole eriti palju muutunud midagi. Kes viitsib vastu vaielda?

Kommentaar

Algselt postitas Sats1

\"Kui see ei ole arenev jalgpall, siis sats mida sina arenguks pead?\" / c/ DREYD

Eestis-publikuhuvi kasvamine, mitte registreeritud jalgpallurite arve kasvamine, tähtsad Eesti meistriliga mängud teleekraanidel, uued (mitte kasutanud ning korrapäraselt paigutanud) väljakud üle Eesti.
            see ei olene sellest, kas Floral on monopol või ei ole, see oleneb ikka nata teistest asjadest.
            Kuna koondises on nüüd ka teistest klubidest jalgpallureid näitab see, et Eesti üline tase on arenenud, tahetakse saada koondisesse ja nähakse, et see on võimalik ning tehakse kõvasti tööd. Minu arust tegi Flora \"monopol\" head.

Kommentaar

Algselt postitas varix

Algselt postitas Sats1

see ei olene sellest, kas Floral on monopol või ei ole, see oleneb ikka nata teistest asjadest.
              Kuna koondises on nüüd ka teistest klubidest jalgpallureid näitab see, et Eesti üline tase on arenenud, tahetakse saada koondisesse ja nähakse, et see on võimalik ning tehakse kõvasti tööd. Minu arust tegi Flora \"monopol\" head.
              Täpselt nii.

Kommentaar

LUUTIK,
                Põhimuutus on selles, et Jelle hakkas STABIILSELT andma kohti põhikooseisudes (ametliku mängudeks) Leetma-le, Dmitrievi-le ning Kruglovi-le. Teised põhikooseisude muutused on küll väiksed.
                Muutused mängupildis on teine lugu.

DREYD,
                Mida sa mõistsid “noorte jalgpalliakadeemia” all ?

Kommentaar

Minu meelest tegi ja teeb siiani Flora monopol ainult head! Aga Levadia näiteks on teinud ainult halba!
                  On ainult üks klubi - TARTU TAMMEKA!
                  I don’t care what you think of me!
                  Unless you think I’m awesome – in which case, you’re right! Carry on…

Kommentaar

Algselt postitas Sats1

LUUTIK,
                    Põhimuutus on selles, et Jelle hakkas STABIILSELT andma kohti põhikooseisudes (ametliku mängudeks) Leetma-le, Dmitrievi-le ning Kruglovi-le. Teised põhikooseisude muutused on küll väiksed.

DREYD,
                    Tõesti Jelle on lahe Aga mina ei saa aru, kuidas ta sai öelda, et Ronaldinho on staaritseja ning ei ole meeskonnamängija. Seetõttu olen ma vihane
                    On ainult üks klubi - TARTU TAMMEKA!
                    I don’t care what you think of me!
                    Unless you think I’m awesome – in which case, you’re right! Carry on…

Kommentaar

Algselt postitas Sats1

DREYD,
                      kõik klubid, kes tegelevad noortega-FCF, KOtkas, Oper ja veel rida klubisid, kus rõhk on ka noorte treenimisel. Akadeemia on küll ehk palju öeldud veel, kuid põhiolemuselt nad seda mööndustega siiski on.

Kommentaar

Algselt postitas Sats1

LUUTIK,
                        Leetma ja Dmitrijev pääsesid suuresti mängu tänu põhipoolkaitsajate kaartidele ja vigastustele, kuid õigustasid ennast ja said edaspidigi mängida. Kruglov oli Pijpersi ajal liiga noor veel.
                        Aga mängupilt muutus muidugi kardinaalselt ja selles ongi Jelle suur teene. Kooseisumuutused pole nii suured, kui enamus arvab, viitsimata faktidega tutvuda.

Kommentaar

Algselt postitas Kebab

Minu meelest tegi ja teeb siiani Flora monopol ainult head! Aga Levadia näiteks on teinud ainult halba!
                          Maailm on ikka sassis, nagu körtpärtli särk. Mina ei saa enam aru, millal Kebab ironiseerib.

Kommentaar

Tõesti Jelle on lahe Aga mina ei saa aru, kuidas ta sai öelda, et Ronaldinho on staaritseja ning ei ole meeskonnamängija. Seetõttu olen ma vihane
                            Selle asjaga on jah midagi sassis. Äkki ei saanud ajakirjanikud õigesti aru, mida Jelle rääkis.

Kommentaar

Kes Eesti (noorte)koondislased teenisid/teenivad (võrdsetel teiste kodanikutega alustel) armees ?

Kommentaar

Algselt postitas Sats1

Kes Eesti (noorte)koondislased teenisid/teenivad (võrdsetel teiste kodanikutega alustel) armees ?
                                Lõpeta ära lollakas.Sinuga pole mõtet vaielda.Sul on mingi kinniside.

Pakkun välja variandi,et keegi ei vastaks enam sats1 küsimustele.Sest see on,nagu Vincent ütles,peaga vastu seina jooksmine.

Kommentaar

Working...
                                X