Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Hooajapilet

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Vastus teemale \'Hooajapilet\'

kalender enam-vähem paigas.. on ka mingeid sahinaid hooajapileti koha? teadjamad mehed võiks pajatada.

Kommentaar

tark mees jalgpalliliidust rääkis, et midagi valmimas veel ei ole aga arvatavasti hooajapiletid siiski tulevad.
      “Just because you're offended, doesn't mean you're right.”

Kommentaar

Toetaks ka hooaja pileti mõtet...aga see klubidele eelis müümine on minu arust jama! Tellite palju tahate ja siis 100 000 inimest üritavad saada vabaks jäänud 2000 piletit.

Kommentaar

Hooajapileti poolt kahe käega. Pilet peaks hõlmama kõiki EM2008 valikturniiri kodumänge + sõprusmänge. Nagu keegi ennem maininud on, võiks olla see piletiraamatu süsteem. Ja loodetavasti võiks hind 1500 peale kuhugi jääda.

Kommentaar

Nüüd siis käes: artikkel postimehest

Kommentaar

Palun selgitage mulle lahti miks kuulutab tänane Postimees, et \"MM-mänge näeb AINULT mitmekaupa\"! Mina olen asjadest nii aru saanud, et 1500 krooniseid komplektpääsmeid müüakse nii palju kui huvilisi on ning siis tulevad müüki üksikpääsmed. Vähemalt nii ma lootsin.

Kui nii ei ole, siis vabandan Postimehe ees ja avaldan arvamust, et EJL liidu poolt on tegemist tõsiselt totra otsusega.

Vastupidiselt, kui hiljem siiski saab üksikpileteid osta on Postimehe artikkel eksitav ja EJL liidule ning kogu Eesti jalgpalliüldsusele halba varju heitev.
              League One is for wankers. Championship is the ultimate challenge!

Kommentaar

Algselt postitas oku
                Palun selgitage mulle lahti miks kuulutab tänane Postimees, et \"MM-mänge näeb AINULT mitmekaupa\"! Mina olen asjadest nii aru saanud, et 1500 krooniseid komplektpääsmeid müüakse nii palju kui huvilisi on ning siis tulevad müüki üksikpääsmed. Vähemalt nii ma lootsin.
                Kui nii ei ole, siis vabandan Postimehe ees ja avaldan arvamust, et EJL liidu poolt on tegemist tõsiselt totra otsusega.
                Vastupidiselt, kui hiljem saab aga üksikpileteid osta on Postimehe artikkel eksitav ja EJL liidule ning kogu Eesti jalgpalliüldsusele halba varju heitev.
                Esiküljele nupu teinud toimetaja on veidi vääralt tõlgendanud, nii et Oku, Sa oled asjadest põhimõtteliselt õigesti aru saanud.
                Ent õigupoolest ei ole EJL veel väga põhjalikult mõelnud, mis saab siis, kui enne Eesti - Makedoonia mängu ei müüda kõiki pakette ära, kuivõrd liidu prognoosi järgi leiavad kõik paketid üpris kiiresti omaniku. Ja ilmselt nii ka juhtub, seega tuleb piletid ikkagi paketina osta

Kommentaar

Tänud vastuse eest, Raimo. Olen EJL prognoosiga põhimõtteliselt nõus. Samas olen mures sellesamuse Postimehe esilehe nupukese pärast, mis kategooriliselt igasuguse üksikpiletite võimaluse võimaluse välistab. Netikommentaatorite lemmikpaikades (a\'la Delfi) on selline jalgpalliliidu otsus üsna teravate kommentaaride saju alla jäänud. Rahva rahustamise mõttes oleks ehk olnud targem kirjutada, et vabaks jäävad kohad täidetakse üksikpiletite müügi abil vms. Aga noh, kui EJL ise ka veel selles kindel ei ole, mis siis teha.

Kommentaar

hindan teie optimismi, aga ma julgeks siiski kahelda, kas õnnestub kohe 14 000 täispaketti maha müüa, pigem pakuks, et heal juhul saab see arv olema ca 4000-5000 (heal juhul). kui mõned üksikud mängud välja jätta, siis siiamaani on ka 9000 koha täitmisega probleeme olnud. samas tuleb arvestada, et pole üldse kindel, kas staadion omadega augustikuuks üldse valmis on. senised kogemused ju näitavad, et esialgsed tähtajad on alati mehiselt kaugemasse tulevikku nihkunud. seega pole nähtavasti mitte kuidagi võimalik kõiki pileted kohe maha müüa. aga põhimõte on õige, et kõigepealt müüakse tõsistele fännidele, kes kõiki mänge vaatamas käivad, ja alles see, mis üle jääb, lastakse vabamüüki. ka siis tuleks algul teha miskid 2-3 mängu paketid (a\'la 2 em valiksarjamängu + 1 sõprusmäng vms.) ja alles viimases järgus müüa üksikpileteid.

Kommentaar

Ma võin olla tõsine fänn, kes kõiki mänge vaatamas käib, aga kui ma seejuures ei kuulu JPH ridadesse ega ole ka seotud ühegi klubi ega EJLi partneriga - mis siis? Võimalus piletit osta ei saa olla seotud mingi kohustusliku kuuluvusega kuhugi organisatsiooni. Seega ma tahaks võimalikult konkreetset vastust küsimusele - kui palju pileteid jagatakse ära eelmainit moel ja kui palju läheb kindlalt vabamüüki? Sest kui müüakse nii, et esmalt klubidele jms niipalju kui need tahavad ja siis vaatame, mis üle jääb... no isegi Pauksonid suudaks edukalt ära ennustada, et JPH upub liikmeksastumise avalduste laviini alla. Oma ridade kasvamist vaid sellisetel põhjustel ei soovi vaevalt ei nemad ega ka EJL. Või kuidas?

edit: muus osas olen sellise müügiplaaniga iseenesest päri, lihtsalt see üks asi jäi kripeldama.
                      armastan ma headust üle kõige vihkan lolle

Kommentaar

Ka veel selline mõte, et kui asi tõesti on 1500 krooni, siis peaks olema ka kõigi 6 mängu üksikpiletid kokku keskmiselt vähemalt 250 krooni (s.h. ka Andorra). Ei tea kuidas see külastatavust mõjutab. Palju on neid komplekti mittelunastajaid, kes 250 eeksu üksikpileti eest viskavad, et Andorrat näha?

Kommentaar

see on jah jama, et ka neid hooaja pileteid hakatakse hangeldama jalgpallihaigla ja klubide kaudu.. ma loodan tõsiselt, et sellega ei kaasne mingit hinnaalandust nagu eesmises tsüklis oli, sest kui keegi saaks selle paketi 1000-ga kätte siis oleks tal juba suht hea hangeldama hakata
                          nende pakettidega võiks küll iga mees ise pileti osta.. üks kord poodiminekut pole ju nii hull (ma usun et neid ei müüda ära 3 päevaga nagu metallica piletid nii et..), eelmisel korral veel sain aru, et ei pea enne tähtsaid mänge järjekorras molutama..
                          aga kui staadion on 14 000 siis ma usun, et kes ikka väga tahab saab igal juhul pileti kätte, täitsa tore otsus(y)

Kommentaar

Nagu Postimehe ja DELFI kommentaaridest lugeda võib, nurisevad enamuses need, kes \"igasuguseid Andorra ja Makedoonia palliveeratmisi\" näha ei taha. Minu meelest väga hea ju

Kommentaar

ma kull kardan, et kui nuud koik ainult paketina maha muuakse, siis mingi mangu ajal on ikka tribuun tuhi, akki jaab moni eestlasest andorra mangude fann staadioni taha isegi jne..
                              voiks olla susteem, et piletid on nimelised ja kui keegi soovib piletist lahti saada, ei soovi mangu vaadata voimisiganes, siis poordub EJL-i poole ja edasimuuk toimub ainult EJL-i kaudu. pole mingeid hangeldajaid. sama susteem pidavat olema paljudel suurklubidel, Barcal naiteks olen kuulnud oma klubimemberite suhtes
                              Catalunya is not Spain!

Kommentaar

Pileti mure on mul ka, aga mind huvitab rohkem, et kuidas suudetakse 4000 inimest mahutava kergkonstruktsioon teha turvaline? Mina küll ei julgeks sellel staadionil kõrgemale rohkem ronida. Jälle miski 5M staadionisse. Kurat tehku selle raha eest sisehalli ehitamisega algust, küll me suudame englismannidega 9000 ees ka mängida.
                                Homo homini lupus est - pede on pedele hunt

Kommentaar

Working...
                                X