Vastus teemale \'Hooajapilet\'
Ma jälle ei kujuta hästi ette, et kui tulevad need tuhatkond paketti vabamüüki, et siis ma seisan leti ääres ja valin, et vat Inglismaa mängu ajal tahaks istuda siin ja Venemaa mängu ajal siin ja kui Horvaatia tuleb, siis hoopis siin. Viis samasugust venda ootavad selja taga ja närivad küüsi. 16. august tuleb kätte enne, kui need piletid niimoodi müüdud saavad
. Aga nali naljaks, tegelikult huvitaks ennast ka, et mismoodi täpselt see kohtade küsimus lahendatud on. Kui seda keegi muidugi üldse veel teab hetkel...
edit: kuigi jah, kõige tõenäolisem muidugi, et sama koht kõigi mängude puhul.
Ma jälle ei kujuta hästi ette, et kui tulevad need tuhatkond paketti vabamüüki, et siis ma seisan leti ääres ja valin, et vat Inglismaa mängu ajal tahaks istuda siin ja Venemaa mängu ajal siin ja kui Horvaatia tuleb, siis hoopis siin. Viis samasugust venda ootavad selja taga ja närivad küüsi. 16. august tuleb kätte enne, kui need piletid niimoodi müüdud saavad
. Aga nali naljaks, tegelikult huvitaks ennast ka, et mismoodi täpselt see kohtade küsimus lahendatud on. Kui seda keegi muidugi üldse veel teab hetkel...edit: kuigi jah, kõige tõenäolisem muidugi, et sama koht kõigi mängude puhul.
. Kuigi ma ei näe põhjust, miks see nüüd nii peaks olema, kus iga patsient ja klubiliige ise peab oma piletitele piletilevisse järele minema. Olukorras, kus klubid ja Jalgpallihaigla oma liikmetele piletid ise kätte jagavad, oleks see \"konkreetne koht\" tehniliselt tõesti kõige lihtsam lahendus. Aga kui igaüks ise oma pileti välja ostab, siis oleks jälle üle staadioni piletite valimine tehniliselt kõige lihtsam ja vähem mõttetööd vajav lahendus. Kuigi jah - nii tekkiks mõned ebameeldivad ja ületamatud komplikatsioonid. Näiteks oleks tõenäoline, et mõni tibla sattuks meie fännitribüünile
Kommentaar