Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Hooajapilet

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Vastus teemale \'Hooajapilet\'

Ma jälle ei kujuta hästi ette, et kui tulevad need tuhatkond paketti vabamüüki, et siis ma seisan leti ääres ja valin, et vat Inglismaa mängu ajal tahaks istuda siin ja Venemaa mängu ajal siin ja kui Horvaatia tuleb, siis hoopis siin. Viis samasugust venda ootavad selja taga ja närivad küüsi. 16. august tuleb kätte enne, kui need piletid niimoodi müüdud saavad . Aga nali naljaks, tegelikult huvitaks ennast ka, et mismoodi täpselt see kohtade küsimus lahendatud on. Kui seda keegi muidugi üldse veel teab hetkel...

edit: kuigi jah, kõige tõenäolisem muidugi, et sama koht kõigi mängude puhul.
    armastan ma headust üle kõige vihkan lolle

Kommentaar

Ma ei tea, kui kursis te selle piletimüügisüsteemiga olete, aga neid pileteid müüakse ju nii, et ostja avaldab soovi osta mingile üritusele pileti ja ütleb ka kohad kuhu ta istuda tahab. Ja ilmselt täpselt nii toimub ka paketi piletite müük. Igale mängule ostad piletid üks haaval täpselt nii, nagu neid üksikult ostaksid. Ainult selle vahega, et korraga tuleb osta 6 mängu piletid.

3 paketti ostes näeks asi välja puust ja punaseks nii, et kõigepealt ostad ühele mängule 3 piletit ja valid kohad. Seejärel teisele mängule 3 piletit ja valid kohad. Ja kolmandale ... ja neljandale ... jne. sama moodi toimus juu eelmisel hooajal see 2\'e piletise paketi paketi müük - ostsid lihtsalt 2 üksikpiletit.

Ma ei näe põhjust, miks peaks hakkama välja aretama mingit uut keerulist süsteemi, mis väljastaks kõik piletid samadele kohtadele. Nii nagu ma kirjeldan, oleks kõige kergem asja korraldada.

Küsimusi tekitab ainult see, et kui piletid bronnida JPH kaudu või klubide kaudu, et kas siis välja ostes saab valida kohti üle terve staadioni? Või on valikuvõimalused eelnevalt piiratud?
      Närige pori !

Kommentaar

Algselt postitas Sillu

Ma ei tea, kui kursis te selle piletimüügisüsteemiga olete, aga neid pileteid müüakse ju nii, et ostja avaldab soovi osta mingile üritusele pileti ja ütleb ka kohad kuhu ta istuda tahab. Ja ilmselt täpselt nii toimub ka paketi piletite müük. Igale mängule ostad piletid üks haaval täpselt nii, nagu neid üksikult ostaksid. Ainult selle vahega, et korraga tuleb osta 6 mängu piletid.

3 paketti ostes näeks asi välja puust ja punaseks nii, et kõigepealt ostad ühele mängule 3 piletit ja valid kohad. Seejärel teisele mängule 3 piletit ja valid kohad. Ja kolmandale ... ja neljandale ... jne. sama moodi toimus juu eelmisel hooajal see 2\'e piletise paketi paketi müük - ostsid lihtsalt 2 üksikpiletit.

Ma ei näe põhjust, miks peaks hakkama välja aretama mingit uut keerulist süsteemi, mis väljastaks kõik piletid samadele kohtadele. Nii nagu ma kirjeldan, oleks kõige kergem asja korraldada.

Küsimusi tekitab ainult see, et kui piletid bronnida JPH kaudu või klubide kaudu, et kas siis välja ostes saab valida kohti üle terve staadioni? Või on valikuvõimalused eelnevalt piiratud?
        Kõik mängud ühel kohal oleks ikka lihtsam, või mõtlen mina ümbernurga

Kommentaar

Algselt postitas gamer

Kõik mängud ühel kohal oleks ikka lihtsam, või mõtlen mina ümbernurga
          Esmapilgul võib see tõesti lihtsam tunduda.
          Paraku aga väljastavad nii piletimaailma kui ka piletilevi terminaalid pileteid ükshaaval.
          Tehnoloogiliselt tähendab see seda, et kui sulle näiteks müüakse 1. sektorisse 5. ritta 22. kohale piletit EST vs RUS mängule, siis piletimüügi terminaal broneerib ainult selle ühe pileti reaalajas keskandmebaasis müügitoimingu alguses sulle ära ja keegi teine ei saa selle mängu sama piletit sinu ostmise ajal endale ostma hakata. Alles sellel hetkel, kui sulle pilet välja trükitakse, märgib terminalseade selle pileti keskandmebaasis lõplikult müüduks. Kui pileti müügi printer trükkimise käigus näiteks otsad annab, siis piletit müüduks ei märgita ja esialgne müügiprotseduuri broneering keskandmebaasis tühistatakse.

Sama analoogne keis on tegelikult piletite müügi puhul üle interneti ja pangalingi maksmise kaudu. Eriti ilmekalt tuleb see välja piletimaailma süsteemis. Ostja märgib ekraanil endale kohad ära, mille käigus kohad ekraanil ei muutu mitte \"müüduks\" vaid \"broneerituks\". Isegi raha üle kandmine ei muuda piletit veel müüduks. Kohakaardil muutub koha värv alles siis müüduks, kui pilet välja trükitakse.

Kui nüüd konkreetselt tagasi tulla selle EST vs RUS 1. sektori 5. rea 22. koha juurde, siis müügiprotseduuri käigus broneeritakse reaalajas keskandmebaasis ära ainult see pilet ja vastav koht ning täpselt samal ajal saab keegi osta mingi teise terminali kaudu samale kohale piletit EST vs ENG mäüngule ja mingi kolmas vend võib kolmanda terminali kaudu osta piletit samale kohale EST vs ISR mängule. Point on selles, et kõik kuus mängu on keskandmebaasis iseseisvad üritused. Olemuselt ülimalt lihtne süsteem.

Selleks, et tagada kõikidele ostjatele kõigi 6\'e mängu piletid samadele kohtadele, tuleks piletimüügi terminaalide soft ja toimimise loogika ümber programeerida. Ilmselt seda ei tehta, sest erinevate ürituste omavaheline integreerimine paneb esiteks süsteemi jõudlusele täiendava koormuse, mis võib lõppeda taaskordse piletimüügisüsteemi ülekoormuse ja kokkujooksmisega, ning teiseks see ümber programeerimine ei ole mingi paari rea koodi kirjutamine, vaid paarisaja tuhandene ettevõtmine olukorras, kus progejaid tuleb tikutulega taga ajada või siis Skype\'i ja PlayTech\'i juurest üles osta.

Vaevalt, et sellist ümberkorraldust nüüd äkki ette võetakse olukorras, kus selle järele pileti vahendajatel endal reaalset vajadust pole. Pileti müügikeskkondade poolest võime vabalt iga mängu erinevatel kohtadel istuda.

Ilmselt müüakse pileteid nagu üksikmängudelegi - selline süsteem ei nõuaks mingit ümberkorraldust senises süsteemis. Ja see pole ka mingi probleem, et järjekord ootab, kui te kohti valite. Järjekord on ennegi oodanud ja ootab ka tulevikus. Kusjuures see järjekord ei ole ainult mingi jalka fännide järjekord vaid samal ajal müüakse pileteid ka ooperi sõpradele ja jumal teab kuhu ja mis üritustele veel. Tegelikult järjekordade hajutamise eesmärgil seda eelbroneerimist tehaksegi, et jälle süsteemi kokku/umbe ei jooksutataks.

NB! Tehke vahet siin kohal pileti müümise protseduri käigus tehtaval broneeringul keskandmebaasis, mis on piletimüügi terminaalide süsteemi sisene fenomen, ja siis sellel nn eelbroneerimisel, mida Jalgpallihaigla ja klubid harrastavad. need on kaks täiesti iseasja.
          Närige pori !

Kommentaar

Niipalju kui mina aru sain, siis koht on kõigil mängudel üks.
            Need kes ostavad läbi JH saavad küll ühe koha ja vb isegi nimelise tooli.
            Jalgpallihaigla juhatuse liige

Kommentaar

Algselt postitas Sillu

Ära kujuta ette.
              JH on ikka fännitribüüni kohad ja klubidel on ka konkreetne koht.
              Jalgpallihaigla juhatuse liige

Kommentaar

Ma loodan väga, et meil see nimelise tooli värk õnnestub reaalsuseks teha
                poborsky@jalgpallihaigla.ee

Kommentaar

Algselt postitas Poborsky

Ja mis see tooli omanikule annab? Ei saa aru mida te sellega taotlete???

Mul on sügavalt poohui kas mul on enda nimeline tool või mitte. Peaasi, et mängu saaks näha.
                  Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.

Kommentaar

Nimeline tool oleks ülikõva lahendus !!!
                    Algselt postitas Stinger

Algselt postitas Sillu

Ära kujuta ette.
                    Kui sa seda nii kindlalt ütled, siis ilmselt on see tõsi . Kuigi ma ei näe põhjust, miks see nüüd nii peaks olema, kus iga patsient ja klubiliige ise peab oma piletitele piletilevisse järele minema. Olukorras, kus klubid ja Jalgpallihaigla oma liikmetele piletid ise kätte jagavad, oleks see \"konkreetne koht\" tehniliselt tõesti kõige lihtsam lahendus. Aga kui igaüks ise oma pileti välja ostab, siis oleks jälle üle staadioni piletite valimine tehniliselt kõige lihtsam ja vähem mõttetööd vajav lahendus. Kuigi jah - nii tekkiks mõned ebameeldivad ja ületamatud komplikatsioonid. Näiteks oleks tõenäoline, et mõni tibla sattuks meie fännitribüünile

Seega ma arvan, et mõistlik oleks hoopis lahendus, kus Starterritooriumile lastakse ainult puhast verd sinisärklased (mis ilmselt ongi kindlalt nii); klubidel oleks oma ühine ala, kuhu lastaks ka Jalgpallihaigla rahvast meeleolu ja nakkust levitama; ning siis oleks veel täiesti vaba ala, kuhu saaks kõik (ka. klubide liikmed ja patsiendid) endale istekoha orgunnida. See oleks mõistlik lahendus, aga jah - seda tõenäoliselt ei sünni.
                    Närige pori !

Kommentaar

Algselt postitas Sillu

Nimeline tool oleks ülikõva lahendus !!!
                      Algselt postitas Stinger

Algselt postitas Sillu

Ära kujuta ette.

Seega ma arvan, et mõistlik oleks hoopis lahendus, kus Starterritooriumile lastakse ainult puhast verd sinisärklased.

Irw @ Starterritoorium.
                      Irw @ puhast verd sinisärklased.

Sa ajad mind naerma. Sellised avaldused on kohtlased ja nõmedad.
                      Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.

Kommentaar

Kas hakkab jälle peale see puhast verd sinisärklaste jutt. Vere poolest oleme kõik tiblad, kui lubate ironiseerida.

Kommentaar

ma olen 1/2soomlane

Kommentaar

Algselt postitas vincent

Kas hakkab jälle peale see puhast verd sinisärklaste jutt. Vere poolest oleme kõik tiblad, kui lubate ironiseerida.
                            Rein & vincent, tundub, et te olete minu postitustest jälle ridade vahelt olematu probleemi välja kookinud.

Kõigepealt taustaks seletaks seda, et miks üldse selline fännisektor eksisteerib.
                            Nimelt need, kes pikemat aega spordiürituste publiku massis istunud on, teavad ilmselt omast käest, et on olemas kahte liiki publikut - ühed, kes kogu südamest ja täielikus ekstaasis süüdimatult valjuhäälselt kaasa elavad ja teised keda selline möll pehmelt öeldes häirib. Vote nende kahe huvigrupi erinevate vajaduste rahuldamiseks ongi fännitribüün välja mõeldud.

Ja see \"puhasrt verdsinisärklaste\" väljend oli mõeldud kujundlliku väljendina ja tingitud eelkõige sellest, mida ma oma silmaga staadionil näen. Nimelt fännitribüünil on sinised värvid valdavas enamuses, rahval on lipud kaasas ja sõjamaalingud näos ning möll käib. Seda, mis iga mehe ja naise südames toimub, ma arvustama ei hakka ning usun täiesti siiralt, et kõik fännid on võrdselt fännid.

Starterritoorium on minu teada fännitribüüni uus nimi ja tuleneb sponsori kaubamärgist.
                            Närige pori !

Kommentaar

Loen nüüd ise ka oma posti uuesti ja tõesti, sellest võib valesti aru saada, nagu oleks ma sinust valesti aru saanud . Point oli selles, et ei maksa kedagi väliste tunnuste alusel lahterdada tõsisteks ja vähemtõsisteks fännideks. Seda enam, et sa ise ka väga õigesti ütled - südames on fänn igaüks, kes on juba kohale tulnud. Vbolla ma olen ise ka juba natuke allergiline, kui keegi mainib kuskil sõnapaari \"tõeline fänn\" või midagi sarnast .

Aga tegelt tahaks veel kaks sõna öelda selle idee kohta, et JPH liikmed võiks olla just sellepärast ka mujal staadionil laiali, et siis nad levitaks meeleolu. Kui mingi 7-8000 piletit müüakse fänniühendustele-klubidele (ehk siis inimestele, kes on vutis nkn kaelani sees ja elavad Eestile kindalsti häälekalt kaasa), siis ma ei näe nagu erilist põhjust muretseda, et ülejäänud staadionil peale fännitribüüni pole piisavalt möllu. Minu kogemused on näidanud, et isegi kui tullakse statkale mängu \"vaikselt nautima\", siis teiseks poolajaks lähevad enamikul juba häälepaelad ilusti lahti. Küll ei mäleta, et näiteks Läti mängu ajal oleks ümberringi liiga vaikne olnud . Küll see rahvas läheb käima ka, selleks ei ole vaja JPH seltskondi mööda staadionit laiali \"eksportida\". Meie fännikultuuri hetketaseme juures ei saagi veel eeldada, et kogu staadion oleks sinistes särkides ja laulaks nagu üks mees \"Hommikul kui tõuseb...\". Edasiminek on niigi meeletu olnud viimaste aastatega, teatakse juba rohkem hüüdlauseid ja värki. Aga see, et mingi sektor on ülejäänutest aktiivsem, on loomulik. Ja minu meelest on võimsam, kui nad - no kasutan siis ka ise seda \"tõeliste sinisärklaste\" väljendit - on ühes sektoris koos, mitte üle statka laiali. Piletimüügi tehnilisi nüansse kõrvale jättes - kokkuvõttes ma ei näe vahet, kas JPH liikmele on juba antud koht kindlas sektoris või kas ta saab selle üle statka vabalt valida, sest tõenäosus on suur, et ta valib ikkagi aja jooksul juba \"teiseks koduks\" saanud Lõunatribüüni. Sama lugu klubide kohta. Ja kogu värk hoopis lihtsam hallata.

e: typod

Kommentaar

idee- Lissaboni Sportingu Alvalade statal oli asi nii lahendatud- iga sektori esiridades olid mingid aktivistid valjuhaaldite ja igasugu muude helivahenditega ja seda ule staadioni ning kais kova publiku elavdamine mis ka vaga hasti toimis, eriti igasuguste lainete tegemisel. muidugi vastastiimi sektori juures neid polnud.
                                Catalunya is not Spain!

Kommentaar

Working...
                                X