Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Eesti - Bosnia-Hertsegoviina

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas allarn Vaata postitust
    Pakun, et ta mõtles mängu algust, kuid isegi mängu lõpus pärast kaotust võiks natukene respekti üles näidata. Ja kui sa nimetad lugupidamise näitamist klounaadiks, siis oled sa ise naljamees.
    Mõtlesin ikkagi mängu lõppu - loe mu juttu tähelepanelikumalt

Kommentaar

Algselt postitas Wuppi Vaata postitust
      Kes täpsemalt lööjaks oli, seda ma vist teada ei saa nii pea....
      Vunk

10 märki

Kommentaar

Jälle see eestlaslik hala!! Paar meest ei plaksutanud fännidele ja nüüd on nad kohe tänamatud jah? See probleem on ikkagi ju kahepoolne. Kui peale mängu koondisele plaksutasin, siis tekkis mul ühe Eesti fänniga vaidlus, kes ütles,et ma ei tohi plaksutada, kuna sitt mäng oli.. :S Võib-olla ütles üks mängija teisele,et ära plaksuta, sitt fännlus oli?
        Eesti fännikultuur on veel väga roheline, aga oleks aeg hakata seda arendama.

Kommentaar

Mis siin ikka treenerit süüdistada.Tänapäeva jalgpallis loeb väga palju individuaalne meisterilikkus/oskus,meie poisid ei suuda 1-1'le olukordi lahendada(võtta mängija ette rünnakus ja kaitsta,see pole ainult jalgpallis,sama häda ka korvpallis).Ja need,kes on välismaal siis enamus(mitte kõik) on pingipoisid,ühesõnaga parem mängi kodus kus saad praktikat,mitte soojendada staadioni pinki.Kui kunagi oli võitlusvaim koondise tugev pool siis nüüd ollakse nagu spagetid.Enamus pallivõitluses jäävad meie omad alla füüsiliselt,lihtsalt lükatakse kehaga eemale nagu mingit põhikooli õpilast-rohkem putru süüa!
          Aga jääme parimat ootama,hetkel oleme kõige sügavamas augus kuhu pole enam võimalik langeda,ainult tõusta

Kommentaar

Pigem ma ei mõista kas tsenderdada ei oska me üldse???? Isegi mina suudan täpsemini.. no mitte ükski tsenderdus ei läinud täpselt. Pealelöögid on ka kuidagi imelikud meil, aga noh ma ei tea . ma ei ütle midagi,

Kommentaar

Olgem ausad, mängu parim aeg oli (telekast jälgides) 70.-73. minut, sest siis oli Kalkunil hääl maas (mingi tehniline rike vms). Bosnia pojad oleks võinud meile taas 7 palli sisse peksta aga meil oli see kord rohkem õnne, eks me koondis täna ühte tugevat briti amatöör kampa meenutas

Kommentaar

Algselt postitas norsk Vaata postitust
                Ainuke positiivne seik tänasest mängust - Bosnia fännid. Respekt.
                100% nõustun sinuga.
                Tõsiselt sõbralikud olid. Hästi sai nendega räägitud enne mängu.
                Ise istusin Bosnia fännisektori läheduses ja kihvt oli neid vaadata laulmas ja laineid tegemas vms.
                Poolteisttundi enne mängu, kui olime üleval nurgas üksi sõpradega ja lasime pasunaid jms siis mingi bosnia ajalehe fotograaf märkas meid ja küsis turvameestelt luba meid pildistama tulla.

Unustasin kahjuks küsida, et kus kohast ma võiks neid pilte näha peale mängu..

Aga jah, esitus Eesti koondise poolt oli tõesti väga masendav.
                Ela ja tunne, et elad
                see on kõige lihtsam
                filosoofia, mis toimib
                sule silmad ära vaata
                tagasi, hinga sügavalt ja
                hüppa üle iseenda varju
                tule koos minuga.

Kommentaar

Tere!
                  mängu kohta niipalju, et ma ei sa aru miks ei söödeta palli sinna kuhu vaja? jäädakse toppama ja mõeldakse millegile muule. ning kõik langeb käest.
                  teisest väravast ma õldse aru ei saanud, tundub nagu aegluubis liikus see vära va poole....
                  bosnia fännide toetuseks õtleks, et see kuni 24 minutini mäletamine oli üks ilusamaid asju. ja tõestiu nagu mainiti - pole tõesti eestis nii energilist-efektiivset toetust nähtud - milla meie nii kaugele jõuame?

ja kes oli see lammas, kes rikkusmälestuhetke ära? tahaks tallekorralikult p€€€€€ anda... kuhu jääb viisakus?
                  pane suu kinni ja kohe või muidu saad punase kaardi !!!!

Kommentaar

ps: hea oli kuulda nii väheseid pasunaid! 5+!

Kommentaar

ps: hea oli kuulda nii väheseid pasunaid! 5+!

Kommentaar

Algselt postitas jkddp Vaata postitust

ja kes oli see lammas, kes rikkusmälestuhetke ära? tahaks tallekorralikult p€€€€€ anda... kuhu jääb viisakus?
                        sa ei olnd ainuke. ma nägu ei näind, oli mingi 5 inimest vahel. a õnneks sunniti ta väga kiirelt vait, ei jõudnud sisuliselt esimest sõna lõpuni hüüda.

Kommentaar

Mis ta karjus siis?

Kommentaar

Algselt postitas Saarlane Vaata postitust
                            Mis ta karjus siis?
                            hakkas mingit toetushüüet karjuma. "Eesti" oli esimene sõna. a c'mon, leinaminutil?

ei tasu unustada, et vastasfännid on täpselt samasugused fännid kui meiegi. sisuliselt sama pere. päritoluriik ainult teine. sestap oli ka see leinaminut vägagi hinge minev.

bosnia fännid olid väga sõbralikud ja meeldivad kujud, vähemalt need keda mina kohtasin ja kellega juttu sai aetud.

Kommentaar

Algselt postitas valta Vaata postitust
                              Seda ma mõtlengi, et fänne ei tohiks unustada ka peale sitta mängu, milles meie süüdi oleme??? Ja kui sa arvad et vasatsiku lugupidamise ülesnäitamine on klounaad, siis mine vaata malet. Seal tõustakse peale partii lõppu pästi ja kõnnitakse minema.
                              Ei, teie pole süüdi milleski. Või siis selles, et lasite bosnialastel ennast üle karjuda aga see selleks.
                              Lihtsalt, peale sellist tulemust ja mängu mõjub kummalisena , et mille peale te plaksutasite ja Eesti-Eesti karjusite, nagu Sa kirjutad? Või oli see mõnitusena mõeldus?
                              Mis mängijatesse puutub, siis arvan, et õige spordimehe meel on peale lõpuvilet kaotuse puhul (eriti nii kehva mängu korral) sedavõrd must, et ta põhimõtteliselt ei hakka lehvitama ja liputama. Igaüks kes mingilgi tasemel mänginud, teab seda emotsiooni peale valusat kaotust.
                              Võib-olla eksin aga ega Sa juhtumisi polesedasorti fänn, kelle jaoks huilgamine, laulmine, kõikvõimalik atribuutika jne ongi peamine põhjus miks Sa staadionile lähed - mitte mäng ise?

Kommentaar

Pildid: http://sport.err.ee/index.php?0599607
                                Nõmme Uskumatud!!!

Kommentaar

Working...
                                X