Vivatbet
Collapse
Unconfigured Ad
Collapse
Eesti koondis
Collapse
X
-
Eks üks filosoofidest saab. Loogiline oleks U21 poole vaadata ehk siis Karel Voolaid. No ma ei tea, kui nii peaks minema.. -
-
Mina pakuks motiveerija ja eeskujuna Ivo Linnat peatreeneriks.
Mängu eel laulaks "Julge laulu" ehk "olen nagu sangar seiklusfilmis".
Siis mängujooniseks oleks "kikilips", mis on siis vastupidi keeratud romb ehk peaks olema edukas.
Kui mäng pole parim, siis laulaks ta "kätte jõudnud suvi", mis hoiaks fännid rõõmsad.
Ja kui mäng lõppeb, siis on aeg muidugi "Kaelakee hääleks" ehk "kui oled kurb ja nutad".
Konsultatsioonitasu EJLilt suunata soccerneti suvekate eelarvesse.Leave a comment:
-
-
Ma ei kahtle ka Metsa mentaliteedis ja tahtevõimes.Mulle meenub siinkohal paljude andekate mängijate üleüldine suhtumine - saavutad kiirelt mingi taseme, saad kiita, oled seltskonnas köva mees, aga suures mastaabis endiselt keskpärane kehvik, kellesuguseid on kümneid tuhandeid ja kellest paremaid eristab teistest suhtumine 24/7 edasi pingutada igas valdkonnas, et saavutada edu teiste ees, sest jalgpall on köige suurem konkurentsiga sport maailmas ja suurepärast mängijat keskpärasest eristab just see mentaliteet pidevalt edasi areneda, mitte oma üleolekut demonstreerida. Eesti parimad mängijad läbi aegade - Poom, Lemsalu, Zelinski, Piiroja, Oper....Kas keegi kunagi kahelnud nende tahtes ja vöitlusvaimus vöi üleolevas suhtumises? Ei, sest nad andsid alati endast sada protsenti ja riiki esindada oli auasi.Leave a comment:
-
Mulle meenub siinkohal paljude andekate mängijate üleüldine suhtumine - saavutad kiirelt mingi taseme, saad kiita, oled seltskonnas köva mees, aga suures mastaabis endiselt keskpärane kehvik, kellesuguseid on kümneid tuhandeid ja kellest paremaid eristab teistest suhtumine 24/7 edasi pingutada igas valdkonnas, et saavutada edu teiste ees, sest jalgpall on köige suurem konkurentsiga sport maailmas ja suurepärast mängijat keskpärasest eristab just see mentaliteet pidevalt edasi areneda, mitte oma üleolekut demonstreerida. Eesti parimad mängijad läbi aegade - Poom, Lemsalu, Zelinski, Klavan, Piiroja, Oper....Kas keegi kunagi kahelnud nende tahtes ja vöitlusvaimus vöi märganud üleolevat suhtumist? Ei, sest nad andsid alati endast sada protsenti ja riiki esindada oli auasi.Leave a comment:
-
Millest selline hoiak nagu ei tohiks ajakirjanikku võimalusel poeetiliselt v*ttu saata?Algselt postitanud kasutaja plastic'99 pooltno vot, põhipoint su jaoks see. minu jaoks on põhipoint, et Derby County legend ja Eesti koondise treeneril peab vajalikuks mingile suvalise harrastussportlase persoonil peatuda enda kingasaamisele pühendatud pressikal. Ja lisaks on teine põhipoint see, et ... kui siin on räägitud meie koondislaste füüsilisest võimekusest omajagu, kas üleüldse tasub Derby County legendil ja Eesti koondise treeneril midagi plõksida, kui selle harrastussportlase enda füüsiline võimekus on vaat et pea parem kui meie praegusel koondislasel?
keegi ei võrdleks seda teemat praegu, kui Poom ei oleks alustanud. aga ... tead, tema tegi ukse lahti ja hea meelega astun sisse.Leave a comment:
-
Nii on. Jalgpall on maailma köige populaarseim sport, hetkeseisuga iga 28s inimene maailmas on jalgpallur. Soome tuli hiljuti maailmameistriks hokis ja soome on hoki riik, aga jalgpall on ikkagi ülekaalukalt populaarseim spordiala riigis. Vastavalt 70k ja 130k harrastajat.Rilleputsi peabki pidevalt perse saatma, muidu veel tekibki kuskil mingi mõttekoda, kelle arust peaks noori hakkama mingitele napakatele triatloni sugustele alade ja eluaegse kerjamise ja vaesuse poole suunama. Eestis on professionaalseid jalgpallureid rohkem kui professionaalseid 10km jooksjaid maailmas vist.Leave a comment:
-
Rilleputsi peabki pidevalt perse saatma, muidu veel tekibki kuskil mingi mõttekoda, kelle arust peaks noori hakkama mingitele napakatele triatloni sugustele alade ja eluaegse kerjamise ja vaesuse poole suunama. Eestis on professionaalseid jalgpallureid rohkem kui professionaalseid 10km jooksjaid maailmas vist.Leave a comment:
-
Ma loodan, et mängijad vabandasid treeneri ees. Mets veel haukus lõpuk, et tal suva mida öeldaks (Mets ja Lemsalu). Nagu näha oli tal ka väljakul suva kui saksmannid alandasid.Leave a comment:
-
Kuulasin selle koha üle.Algselt postitanud kasutaja plastic'99 pooltno vot, põhipoint su jaoks see. minu jaoks on põhipoint, et Derby County legend ja Eesti koondise treeneril peab vajalikuks mingile suvalise harrastussportlase persoonil peatuda enda kingasaamisele pühendatud pressikal. Ja lisaks on teine põhipoint see, et ... kui siin on räägitud meie koondislaste füüsilisest võimekusest omajagu, kas üleüldse tasub Derby County legendil ja Eesti koondise treeneril midagi plõksida, kui selle harrastussportlase enda füüsiline võimekus on vaat et pea parem kui meie praegusel koondislasel?
keegi ei võrdleks seda teemat praegu, kui Poom ei oleks alustanud. aga ... tead, tema tegi ukse lahti ja hea meelega astun sisse.
Ma olen nõus, et oleks täiesti piisanud, kui Poom oleks maininud Pulleritsu kirjutist ilma Piirojaga võrdlust sisse toomata. Aga ma ei tea, see üks lause üldisest mõttest, et noored peavad rohkem tahtma/vaeva nägema, välja võtta tundus teisele teemale minemisena.Leave a comment:
-
Suvaline harrastussportlane? Me siiski räägime ajakirjanik Pulleritsust, kes mustab igal võimalusel jalgpalli.Algselt postitanud kasutaja plastic'99 pooltno vot, põhipoint su jaoks see. minu jaoks on põhipoint, et Derby County legend ja Eesti koondise treeneril peab vajalikuks mingile suvalise harrastussportlase persoonil peatuda enda kingasaamisele pühendatud pressikal. Ja lisaks on teine põhipoint see, et ... kui siin on räägitud meie koondislaste füüsilisest võimekusest omajagu, kas üleüldse tasub Derby County legendil ja Eesti koondise treeneril midagi plõksida, kui selle harrastussportlase enda füüsiline võimekus on vaat et pea parem kui meie praegusel koondislasel?
keegi ei võrdleks seda teemat praegu, kui Poom ei oleks alustanud. aga ... tead, tema tegi ukse lahti ja hea meelega astun sisse.
See Poomi võrdlusmoment polnud võibolla parim, aga point on see, et noored, ärge loobuge jalgpallist.Leave a comment:
-
Selline ärapanemine toob muige suule, aga loomulikult Pullerits saab sellest veel hoogu juurde. Täiesti mõttetu jah Poomil talle tähelepanu tuua.Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: