Minu mõte, lükake ümber või võtku vastu. Nimelt, koondis tegi Häberli käe all ikkagi võrdlemisi normaalse, et mitte öelda sümpaatse 2021.aasta. Mõned kuud tagasi oli meil siin ikkagi üsna hea tuju ja optimism üleval tuleviku suhtes. Nüüd tegi koondis kaks kehva mängu (jah, tähtsad mängud, aga siiski) ja absoluutselt igal pool helistatakse Eesti jalgpallile matusekellasid. Ma ei mõista.
Jah, mudaliigas ei ole tore olla, aga kamoon, üldiselt on koondis ikkagi okei olnud ju? Või pole?! Need kaks mängu olid valusad, aga need ei peegelda meie koondise tegemisi ja taset laiemas plaanis. Sapi napp sulg avamängus, Kreida ajupuuks kordusmängus jne, kõik oleks võinud vabalt teistpidi olla ja kõik kiidaks kuidas on ikka tore see Eesti jalgpall.
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Eesti koondis
Collapse
X
-
kui keegi tahab vlasiy originaalsärki ja seejuures ka head teha, siis eesti discgolfi facebooki grupis on heategevuslik oksjon käimas: DiscGolf | Teeme head! | Facebook
Leave a comment:
-
Kui Eesti nüüd 2 korda Maltat ja San Marinot võidab, siis saame 4 ametliku mängu võitu ja sellega võib Eesti näiteks esisajasse tõusta FIFA edetabelis?
Leave a comment:
-
viimase lehekülje võiks siit liigutada otsejoones vastavatesse teemadesse, kus käsitletakse vutiliidu ja -liiga asju ning karviku personaalküsimust.
siin võiks arutada pigem, kas koondisega on praegu midagi väga valesti või läksid need kaks mängu lihtsalt selle nahka, et keskväljalt puudusid väga olulised lülid ja vana ratsu ei vea enam üksi välja, kui ta seda üksi kunagi üldse suutnud on.
Leave a comment:
-
Hea Aprillikas oleks see küll - Pohklad annab ohjad tänasest Sõõrumaa kätte.
Leave a comment:
-
küll kaineks saabAlgselt postitas uhuu Vaata postitust
Sõõrumaa ei saa, ta on kinni hetkel.
Leave a comment:
-
Sõõrumaa EOK presidendina on jumala õnnistus Eesti spordi ning ka selle organisatsiooni arengu jaoks reaalselt.Algselt postitas uhuu Vaata postitust
Sõõrumaa EJL juhina teades, et ta ei ole jalgpalliga absoluutselt nii sina peal kui mõne muu spordialaga ja kuigi on varem räägitud, et EJL president või juht peabki olea eelkõige kõva liider ja võtma seda kui oma ettevõttet ning jalgpalliline kompentents ei ole nii tähtis, siis selle arvamusega ma lähen täiesti risti. Jalgpall on nii globaalne ja mastaapne ning ülimalt sügav, et kui sa reaalselt jalgpalli igapäevaselt ei hinga ja see su nr 1 spordiala, kirg või armastus ei ole, siis sittagi sa edukalt EJL juhiksid.
Leave a comment:
-
Hmm, iseenesest huvitav variant. Ei saa öelda, et see mulle väga emotsionaalselt meeldiks, aga samas tuleb tunnistada, et Sõõrumaa on oma suurte ettevõtete ja EOK juhtimisega hästi hakkama saanud. Vähemalt "bussipeatuses" seistes nii paistab.Algselt postitas uhuu Vaata postitust
Leave a comment:
-
Sõõrumaa ei saa, ta on kinni hetkel.Algselt postitas Wingback Vaata postitustSellest on varem räägitud, et Pohlaku lahkumise asemel tuleb pukki uus, samade põhimõtetega Pohlak, sest klubid nii valivad. Seega tuleks survestada neid klubisid, et tehtaks teine valik. Mis see teine valik üldse on, keegi võiks sellest ka rääkida. Õigemini KES
Leave a comment:
-
Viskan ämbritäie bensiini lõkkesse - Janno KivisildAlgselt postitas Wingback Vaata postitustSellest on varem räägitud, et Pohlaku lahkumise asemel tuleb pukki uus, samade põhimõtetega Pohlak, sest klubid nii valivad. Seega tuleks survestada neid klubisid, et tehtaks teine valik. Mis see teine valik üldse on, keegi võiks sellest ka rääkida. Õigemini KES
Leave a comment:
-
Sellest on varem räägitud, et Pohlaku lahkumise asemel tuleb pukki uus, samade põhimõtetega Pohlak, sest klubid nii valivad. Seega tuleks survestada neid klubisid, et tehtaks teine valik. Mis see teine valik üldse on, keegi võiks sellest ka rääkida. Õigemini KES
Leave a comment:
-
See ei muuda sittagi. Staadionid tuleb fännidest tühjaks teha. Keegi ei lähe enne statale kui see porr läbi on. Ja ma ei räägi ainult koondisest vaid ka nendest limukatest (klubidest) kelle toel Pohlak jälle tagasi valiti.Algselt postitas ltltl Vaata postitustKogume pundi kokku ja lähme teeme häält vesti kontori juures.
Leave a comment:
-
Vau, keegi päriselt tuleb jälle lagedale jutuga, et palju tööd tehtud ja esimesed tulemused tulevad kümne aasta pärast, seni aga andku aega Pohlakule. Kuidas saab olla nii alandlik ainuvõimu ees... kuigi reaalselt arvan, et Tarmps12 on jalka liidu töötaja.
Pohlaku ja Putini võrdlus on väga kohane. Putin põhjendab enda võimul olemist 90ndate hullu ajaga, millega kõik hirmutab. Pohlak räägib ka 90ndatest, kus eestlased jalkat ei mänginud ja staadionid olid lagunenud. Justkui nagu terves riigis toimuv elu paranemine on jalgpallis võimalik ainult siis kui Pohlak on raha juures. Maailma rikkaim ja populaarseim spordiala, kes valab alaliidud rahaga üle. Pohlak on selle raha edasi suunanud oma pereärisse. Arusaamatu, miks peaks tervemõistuslikud inimesed toetama kellegi aastakümneid kestnud ainuvõimu. Sorri, aga te ei erine mitte millegi poolest putinistidest.
Leave a comment:
-
Minule seletati, et praegune noortetöö mudel mida Eestis kasutatakse viimased 2-3 aastat (alates sellest, kui klubidele tulid noortetöö juhid) ongi välismaalt sisse ostetud süsteem, Belgia mudel aga täiustatud veel mingite teadmistega. Kordineerivad seda välismaa spetsialistid koostöös eestlastega. Ma ei taha Aivarit kaitsta, aga samas ka mutta tampida, sest jalkahallidest kuni kasvõi selle noortetöö programmini ma näen, et ta ju näeb vaeva selleks, et meil oleks tulevikus jalgpallureid, kes suudaks mängida sellisel tasemel nagu me unistame ja loodame. See on väga suur samm noortele, et aastaringselt saab treenida normaalselt vähemalt kunstmurul, mitte ei pea saalis või lume sees 4 kuud jooksma + kõik klubid saavad noorte puhul kasutada samu teadmisi. Küsimus on selles, kas see ilus projekt lõpuks ennast ära tasub ja kas sellest piisab. Tulemusi võime näha ilmselt alles 10 aasta pärast kui selle töö tulemusel peaksid esimesed noored olema mängumeeste vanuses.Algselt postitas grafix Vaata postitustOstke see know-how sisse siis, kuidas rohujuure tasandilt asjaga pihta hakata. Ma ei tea kuhu ma selle jutuga jõuda tahtsingi, oli vaja südamelt ära rääkida
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: