Algselt postitas rallikas
Vaata postitust
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Eesti koondis
Collapse
X
-
Ei teagi kuidas võtta.. kiituse või solvanguna.Algselt postitas telekavaataja Vaata postitust
Leave a comment:
-
Usun samuti, et Zenjov. Puril ja Tenistel jääb puudu. Mets järgmine. Anieri puhul on lootust, aga vara veel öelda.Algselt postitas hipper Vaata postitustKes on järgmine Eesti 100-klubiline?
Hetkel on võistlustules:
- Zenjov 91, väga suur soosik sest saab tihti mängu. 100 peaks suht kindel olema mu meelest
- Puri ja Teniste 87, mõlemad pigem ootavad pingil oma võimalust ja ei pruugi 100 täis saada
- Anier 75, peab veel 100 nimel tööd tegema paar hooaega
- Mets 73, tundub suht kindlalt 100 poole rühkivat, aga joon tuleb vist Zenjovile ennem
Leave a comment:
-
Kes on järgmine Eesti 100-klubiline?
Hetkel on võistlustules:
- Zenjov 91, väga suur soosik sest saab tihti mängu. 100 peaks suht kindel olema mu meelest
- Puri ja Teniste 87, mõlemad pigem ootavad pingil oma võimalust ja ei pruugi 100 täis saada
- Anier 75, peab veel 100 nimel tööd tegema paar hooaega
- Mets 73, tundub suht kindlalt 100 poole rühkivat, aga joon tuleb vist Zenjovile ennem
Leave a comment:
-
Täna kella 12 paiku peaks tulema.Algselt postitas Drogba Vaata postitustMillal nimekirja oodata?
Leave a comment:
-
Õnneks ei saanud midagi sellist ka seekord Soccernetist lugeda.Algselt postitas nimastain Vaata postitustSamas Andorra, Läti, Fääride või San Marino SN minnes lugeda, kuidas nad peale esimest võitu 3 aasta jooksul hakkavad MMile sõitma, oleks ikka parajalt naljakas värk.
Leave a comment:
-
Samas Andorra, Läti, Fääride või San Marino SN minnes lugeda, kuidas nad peale esimest võitu 3 aasta jooksul hakkavad MMile sõitma, oleks ikka parajalt naljakas värk.Algselt postitas Tofoa Vaata postitust
Leave a comment:
-
ilus ümmargune number ja kusjuures kõik numbrid klapivad. hästi mängid seda mängu!Algselt postitas MALAGA Vaata postitustPostitus kl 21:31, reede õhtu, no nii kl 18 paiku alustatud äkki : siis pakuks 5 vähemalt
Leave a comment:
-
Postitus kl 21:31, reede õhtu, no nii kl 18 paiku alustatud äkki : siis pakuks 5 vähemalt
Leave a comment:
-
Mitu praegu?Algselt postitas MALAGA Vaata postitustÕigekirja järgi saab edaspidi tarbitud Westonsite arvu teada
Leave a comment:
-
Väga okei artikkel. Kuna mul ülilühike attention span, siis jätsin poole pealt pooleli ja jätkan hiljem, sest liiga palju tuli selliseid kohti, kus pidi 2 min kaasa mõtlema ja omi mõtteid kaasama.Algselt postitas Tofoa Vaata postitust
Meenus kohe Kruusa ja Kingi diskussioon, kus Kruus läks isegi täitsa närvi kui seal üritati veidi nagu ratsionaalselt rainise moel Kingi poolt argumenteerida vastu. Ei arva, et see vastupidine vaatenurk antud kontekstis oleks nüüd argumendi mõttes ülivale, aga samas ei näe, et sellel oleks mingitki positiivset mõju pikas perspektiivis. Ma suhtkoht palju lahminud Eesti jalka ja eelkõige selle vaadatavuse teemal, aga see, kuidas ka endal just see Häberli tulek... kuidagi mingid tähed on nagu õigesti paigas.
Ma ei ole vist elusees seda balti cupi vaadanud. Aga siis tuli treener, kes sellise dafak, sellised satsid w, lumme kusta ju, vaibiga ning vaatasidki mängu, sest olid pumped. Sama nagu praegu. Iga ratsionaalne vend saab aru, et see ongi 1/100le võimalus, aga ei ole ka nii utoopiline walesele ploome panna ja edasi unistada. See kunagin valiktsükkel minu mälu järgi ei jäänud ka nüüd ülipalju maha, kus saime ühel hetkel fääridelt kotte ja siis panime slovvidele ja NIRile, eksole. Mis meeskond võib unistada pääsust tiitlikatele (olles just saanud fääridelt ploome) kui sa pead võitma kindlasti viimased kaks ja sellisel juhul suurim konkurent serbia ei tohi saada üle 1 punkti kodus itaalia ja võõrsil juba edasipääsulootused kaotanud slovvide vastu.
Leave a comment:
-
Näe, Rainis. loe sedaAlgselt postitas rainis007 Vaata postitustSiis see on naljakas. Thats it.
PS! Võid vabalt tunnistada, et eksisid. Ei ole häbiasi.
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: