Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Eesti - Liechtenstein

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas urmar Vaata postitust
    Eile, 22:38: aga millal siis uusi katsetada?
    Algselt postitas urmar Vaata postitust
    Eile, 23:58: Kuid katsetamist täna küll eriti ei olnud.
    Kellel meist probleemid on?

Algselt postitas -Antz- Vaata postitust
    kõike kokkuvõttev
    Hea töö, antz!
    INTER ARMA CARITAS

Kommentaar

Esimene poolaeg oli eesti nagu brasiilia koondis: suhtumisega et veeretame rahulikult ja vabalt, küll teile ära lükkame... taset ei vedanud loomulikult keegi välja, kui siis Kink tegi kiiremaid liigutusi ja vähe tulemuslikumalt aga paraku kaaslased ei mõistnud. Teine poolaeg juba veits võideldi kuid vahetused tõmbasid ründeliini üsna tühjaks....
      Kokkuvõttes võib Rüütli süüdistada meediat ja keda iganes et ootused on kõrgeks köetud jnejne kuid lõppeks on see ikkagi tema töö häälestada mehed võitlema ja võitlusvaimu neisse süstida.
      Liiga kehvad oleme ikka eeldatavalt endast nõrgemate vastu...
      olgem kristlased, vabandused on esitatud

Kommentaar

Korralikult olete siin üle keenud ikka.

Muidugi oleks pidanud täna võitma, aga...no ma ei tea, koondist sõimama hakata selle tähtsusetu viigi pärast on küll liig. Publikuarvgi näitas, kui ebaoluline see kohtumine oli. Paljud teist ei viitsinud end staadionilegi ajada.

Kommentaar

Fotod: Eesti vs Liechtenstein

Kommentaar

Ma olen üldiselt ikkagi ka kaotustest üritanud midagi positiivset leida, aga seekord ei suuda isegi viigist midagi plussmärgilist välja lugeda. No ei suuda, noh! Ei ole lihtsalt mitte midagi positiivset, absoluutselt. Koondis oli kamp käsnasid, pudedate jalgadega, mõttes juba puhkust nautivaid kloune.

Ainuke, kelle tööd võib hinnata 4-ga, oli Londak. Väravaolukorras polnud tal enam mitte midagi teha, VÕIB-OLLA oleks sekund varem väljajooksu alustamine asja päästnud, aga tõenäoliselt mitte.

Kuna tegu oli katastroofilise mänguga, siis ei hakkagi iga mehe panust eraldi hindama, pakuksin vaid välja oma valiku ERITI SITA esituse teinud meestest:

- Dmitrijev. Vat ze fakk häppend? Kui ta umbes neljakümne kaheksandat korda libastus ja põlve maha pani, oleks tahtnud ise väljakule joosta ja talle putsakorgid üle anda, mis ta ilmselgelt oli riietusruumi unustanud. Pluss see, et väravasüü on 80% tema peal, tema räme viga lasi Frickil niimoodi läbi joosta.

- Puri. Imelaps, imelaps. Seekord suutis kogu mängitud aja jooksul hiilata skeemis "kolm üleastet ja valesööt". Täielik soga.

- Post. Ründaja, kelle tasemeks tundubki eilse mängu põhjal olevat ML-s peapalle oodata värava ees. Joosta ei jõua, hüpete ajastused on masendavad. Kolm korda kogu oma lühikese mänguaja jooksul suutis värava ees ära puterdada. Kui ründajal puudub julgus palli omaks võtnuna pööret sooritada ja pealelööki üritada, siis pole koondisesse asja. Sorry.

Ülejäänud mehed olid lihtsalt pasad eile. Ilmselgelt oli pea puhkusemõtteid täis. Mis mind eriti marru ajab, on see, et tegelikult olen sunnitud ülaltoodud ninekirja lisama veel ühe mehe:

- Rüütli. "Hoolimata tulemusest ei nõustu Rüütli väitega, nagu oleks võistkonna suhtumine paigast ära olnud. "Tahtmisega oli meil kõik korras, lihtsalt pea ei tulnud kehale järgi. Kõik põhitegijad on kogenud mängumehed, valesti häälestumine ei saanud olla probleemiks."" Midaaaaaaaa???? Täri, oma mune ja tunnista, et su joonised, taktika ja mängueelne töö oli nõrk. Meeskond oli häälestamata nagu Rotterdami sadama litsimaja klaver. Punkt.

Plusspunktid Siim Lutsule. Soovin seda meest Hiinas algkoosseisus näha. Koondisele on eilse esituse põhjal on sealt räme pepuseks tulemas niikuinii, siis võiks juba noortele first-eleveni kogemust anda enivei.

Nõrk, nukker, õnnetu. Hooaja viimane kodumäng ja siis selline pazoor...

Lõppenud on ilusate kaotuste aeg. Käes on koledate viikide aeg. Lootkem kõik koos, et hakkab saabuma ka koledate võitude aeg - ja peale seda ka ilusate võitude aeg.

EDIT: aga kõik see eilne sitt ei tähenda seda, et sinisärgid poleks üldiselt teinud korralikku aastat. Nii hoida! Ja järgmise hooaja alguses paluks murda hooaja esimese mängu needus ja ükskord see ka võita. Edasi!

Kommentaar

Paar asja veel.
              Ma jõudsin tund aega enne mängu staadionile, võisin olla vast esimese 50 hulgas, kes sisse läksid. Ja sestap otsiti mind läbi erilise hoole ja "armastusega". No see selleks, aega mul oli, ebaviisakad või liigagarad turvad ka ei olnud. Kõik okei.

Aga. Teise poolaja alguses kõndisin fännika kohale tribüüni kõige ülemisse serva katuse alla ja vaatasin mängu sealt. Kuna külm oli, siis jalutasin väikese sammudega edasi-tagasi. Ilmselt kujutasin sellega endast ohtu mängijate ja külaliste julgeolekule, sest turvamees pidas vajalikuks mind sealt minema käsutada.

Arendasime intelligentset vestlust.

Turv:"Istuge palun maha."
              Mina:"Kas siin ei tohi seista?"
              Turv:"Seista võib, aga kõndida ei tohi."
              Mina:"Mängu ajal ei tohi või üldse ei tohi?"
              Turv."Mängu ajal ei tohi."
              Mina:"See on selline eeskiri või lihtsalt ütlete, et ei tohi?"
              Turv:"Mängu ajal ei tohi."
              Mina:"Aga kui ma astun siit alla (näitan tribüüni kõige ülemise tühja istmerea peale poole meetri kaugusel) sinna vahele, siis seal ma tohin kõndida?"
              Turv:"Jah, seal tohib kõndida" -- vasakule ära

Peenike värk. Isegi kui see oli eeskirjade rikkumine, mida ma tegin, siis tuleb aplodeerida Meeskonnale lollide eesti seaduste saksa täpsusega järgimise eest.

Ja lõpetuseks, siin foorumis käib palju EJL tegelasi ja halekokiareena muidutegelasi ilmselt ka. Palun öelge mulle, kes KURAT valib muusika, mis mängib enne mängu ja poolajal? Push Up'i "Ämblikmees". MIS MÕTTES?!?!?!???

Kommentaar

hea ja lihtne kommenteerida eilset mängu: "pask"

nb! kahju, et vaheajal tekkinud uni rikuti.
                see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled

"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"

"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."

Kommentaar

Algselt postitas markofkin Vaata postitust
                  Ma olen üldiselt ikkagi ka kaotustest üritanud midagi positiivset leida, aga seekord ei suuda isegi viigist midagi plussmärgilist välja lugeda. No ei suuda, noh! Ei ole lihtsalt mitte midagi positiivset, absoluutselt. Koondis oli kamp käsnasid, pudedate jalgadega, mõttes juba puhkust nautivaid kloune.
                  !
                  Mulle mäng meeldis, maksimum mida sellelt koosseisult sellisel ajal loota võis.

Ainuke, kelle tööd võib hinnata 4-ga, oli Londak. Väravaolukorras polnud tal enam mitte midagi teha, VÕIB-OLLA oleks sekund varem väljajooksu alustamine asja päästnud, aga tõenäoliselt mitte.
                  Londak oligi hea, minu meelest mängu parim.

... Mis mind eriti marru ajab, on see, et tegelikult olen sunnitud ülaltoodud ninekirja lisama veel ühe mehe:

- Rüütli. "Hoolimata tulemusest ei nõustu Rüütli väitega, nagu oleks võistkonna suhtumine paigast ära olnud. "Tahtmisega oli meil kõik korras, lihtsalt pea ei tulnud kehale järgi. Kõik põhitegijad on kogenud mängumehed, valesti häälestumine ei saanud olla probleemiks.""
                  Aga võibolla ei olnud Rüütli oma otsustes vaba ... ja mida ta siis nii valesti ütles?

Lõppenud on ilusate kaotuste aeg. Käes on koledate viikide aeg. Lootkem kõik koos, et hakkab saabuma ka koledate võitude aeg - ja peale seda ka ilusate võitude aeg.
                  Mida sa eile siis staadionilt näha lootsid, 5:0 võitu või?

EDIT: aga kõik see eilne sitt ei tähenda seda, et sinisärgid poleks üldiselt teinud korralikku aastat. Nii hoida! Ja järgmise hooaja alguses paluks murda hooaja esimese mängu needus ja ükskord see ka võita. Edasi!
                  Väga nõus !
                  299195

Kommentaar

Kas me vaatasime sama mängu?

Kommentaar

Algselt postitas Silver Vaata postitust
                      Kas me vaatasime sama mängu?
                      Olin staadionil, aga jah, kordust pole veel vaadanud.
                      Kui sa nüüd "teravat" tahad tõmmata, siis vastan - töö on tellija materjalist
                      299195

Kommentaar

Mida sa eile siis staadionilt näha lootsid, 5:0 võitu või?
                        Võitu oleks küll palunud, jah. Läbi ussi mun*i ja pooleldi kohtuniku armust antud viik pole just see, mida LIE vastu oleks oodanud.

Kommentaar

Algselt postitas kala2 Vaata postitust
                          ma loodan et fannitribüün jumala eest ei vilista,vaid tanab ovatsioonidega supertulemuse eest...
                          Loomulikult pärast mängu plaksutasime ja pöial oli püsti vastasmeeskonnale. Nemad mängisid oma suuruse ja kogemuste kohta ülimalt ilusasti.

Kommentaar

Algselt postitas vincent Vaata postitust
                            mis veel Kaljuveeri puudutab, siis LIE meestel oli ka korra "tugev pealelöök Frickile". ehk siis lihtlabane ettesööt enamvähem keskringi kandis.
                            ja see lakkamatu Sarapile peale/vahele rääkimine on lihtsalt matslik.
                            Mind jäi ka peamiselt häirima see kommentaatorite teineteisest üle kisamine. Selline asi peaks olema täiesti välistatud. Rollid omavahel ära jaotatud: üks kommenteerib väljakul toimuvat ja teine eksperdina üldisemaid tendentse. Mind häiris seejuures rohkem Sarap, kes tundus, ei suutnud üldse ennast kontrollida ega vahepeal vait jääda.
                            Mängust ei mäleta praktiliselt mitte midagi. Tüüpiline hilissügisene sõprukas - andetu, tundetu, mõttetu.
                            the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
                            because belle of st mark is a beauty extraordinaire

Kommentaar

Vassiljev on daiver, hiiahiiahoo!

Kommentaar

Algselt postitas -Antz- Vaata postitust

Ja eriline "kiitus" fännidele, kes ennastunustavalt peale mängu aplodeerisid.
                                Ja veel tormilisem neile, kes vastastele enne viimaste riietusruumi minekut vilistasid. Te olete idioodid!
                                Vastane oli see, kes vääris kiitust. Meie meeskond ei väärinud mitte emmigi.

P.P.P.S. Häbi Eesti koondis, häbi!

Respekt Liechtensteinile, meestel oli vähemasti tahtmist.

Meie tahtejõuetud klounid võiks teinekord juba paar päeva varem teada anda, kui nad ei kavatse täie rauaga panna, hoiaks kõvasti aega ja närve kokku.
                                tulevik on tunni aja pärast

Kommentaar

Working...
                                X