Homseks küünal ostetud, et enne rongkäiku see põlema süüdata ?
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Eesti–Uruguay 25. märts (Uruguay–Eesti 25. juuni)
Collapse
X
-
Külaline -
Täna staadionil hr. Ampsuga vesteldes sain aru ,et õlut müüakse ja kastid olid virnas.Algselt postitas kesa Vaata postitusthttp://www.tallinn.ee/est/avalikud_y...d=73&vorm_id=4
Kuna ühtegi viidet spordivõistluse loas alkoseadusele pole, siis küsimus:
Kas homsel sõprusmängul õlut müüakse või mitte?
Kui mitte, siis mis põhjustel?
Kas kohtumine Eesti-Uruguai mängitakse EM valikmängude raames või on siiski tegu sõprusmänguga, kuhu UEFA keelud ei tohiks ulatuda?
Kui alkoluba puudub, kas on oodata järjekordselt tumendatud akendega eravärvides politseiliikureid fänne staadioni ümber kimbutamas?FCF Forever
Kommentaar
-
Üle 6000 on müüdud, kaaluti juba vastasfännide tribüüni avamist. Ei tea, kas avati.Algselt postitas Juanito Vaata postitustOskab keegi öelda, et palju publikut oodatakse? viimati kuulsin,et 4800 on müüdud. Et kui nii vähe tulebki, siis teist küljetriibüni ei hakata üldse lahti tegemagi?
Kommentaar
-
Praegu on veel lahtine, kes seisab Eesti väravasuul, ent Rüütli sõnas, et ilmselt ikkagi Sergei Pareiko
Enar Jääger
Raio Piiroja
Taavi Rähn
Ragnar Klavan
Dmitri Kruglov
Aleksandr Dmitrijev
Martin Vunk
Ats Purje
Kaimar Saag
Jarmo Ahjupera.
Uruguay algkoosseis:
Juan Castillo.
Maximiliani Pereira,
Diego Lugano,
Mauricio Victorino,
Jorge Fucile.
Egidio Arevalo Rios,
Diego Perez,
Gaston Ramirez.
Abel Hernandez,
Sebastian Abreu,
Diego Forlan.
Kommentaar
-
Ei tohi võtta termost.Algselt postitas sanderos Vaata postitustKas termost tohib siis statale kaasa võtta ilma et ukse juures turvad selle ää võtaks?
Kommentaar
-
Palju Alecoq üldse mahutab? 6000 on ju päris hea minu arust....ostke ostke veel pileteid kallid kaasmaalased.
Aga meeletu pettumus nüüd siis läbi elatud.....Lazio mehed on algkoosseisust välja jäetud....elu seeski ei võta Castillo Muslera kohta. Tundub, et Lazio tegi korraliku peapesu koondise juhtkonnale. Lazio vaatenurgast hea, aga mulle jääb ikkagi pettumuseks.
Muidugi ma elan Eestile kaasa, aga Muslerat ma tahtsin oma silmaga ühel ja samal staadionil mängimas näha ja tundub, et jääb ära
Daje!!!
1.totti koondisesse.
2.Money talks bullshit(totti) walks.
3."Miks mind feminiinseks peetakse"-F.Totti
"Kui Tottil oleks mu*nn oleks ta mees"-George W. Bush
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse

Kommentaar