Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Eesti–Uruguay 25. märts (Uruguay–Eesti 25. juuni)

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Enne kui keegi hakkab vana hea "aga kes sa ise oled ja palju oled ise käinud mängudel" - olen küll .. Eestis, Poolas, Walesis, Inglismaal, jne.

Ma ei saa aru mis teises riigis on võimalik et keegi nn. "fännitribüüni" tuumikust pooldab pasunate levitamist... Nii palju siis koondise fänluse tulevikust. Lootusetu. Ma saan aru kui sellist juttu ajab keegi kes elab väikses linnas et tea mis toimub maailmas ja tema jaoks minna mitu korda aastas koondise mängule salliga ja pasunaga on juba piisavalt suur tegu. Tubli jub asellepärast ei on kohal. Aga kui jutt on jalgpallikultuurist, ma si saa aru. Inimestel on jukogemust olemas, paljud "põhitegijad" käisid ju igalpool, teavad kuidas asjad käivad mujal. Miks vanad kalad tapvad igasugust isu pakkuda midagi uut ja luua midagi selle asemel et vaadata peeglisse ja öelda ausalt et meie "fännitribüün" on sitt, arengut ei ole ÜLDSE ja pealtvaatajad on nii passiivsed kui üldse saab olla. Enamus inimesi staadionil käivad teisi vaadata, mitte ennast näidata. Ühtsuse tunne puudub - "fännitribüünile" tulevad võõrad inimesed igaüks oma kambaga, ja pärast mängu lahkuvad ka samamoodi. Vaasin viimast mängu kodus, ja teler ei valeta. Kõik on lihtsalt masendav. Koondis ise on juba ammu sel tasemel mis väärib ka toetuse kvaliteedi. Fännitribüün peab asja käivitama, näitama kuidas käituda ja olla väärikas vastus vastasele. Kohalik "jalgpallisõber" ei vilista vastast, armastab pasunat, laulab vähe (kui üldse), fännitribüünil puudub distsipliin, koordineeritud tegevus, tahtmine kasutada uusi ideid.
    Ma juba mitu korda nägin siin kui kriitka ja värsked ideed saavad vastusi stiilis "kes sa üldse oled, et meid õppetada". Eks "fännitribüün" on antud olukorraga rahul, ja las selline tase jääbki veel pikaks ajaks. Ahjaaa, suur lipp on olemas..
    Tõesti, meil on vist vaja veel paar sada Bosniat siia et paar sada korda inimestel oleks häbi et iga vähegi korraliku vastasega võrreldes oleme kodus nagu kutsumata külalised.

Kommentaar

Algselt postitas orbitaaljaam Vaata postitust
      Tõstke see pasunateema palun siia ümber
      see on parem. tundub, et varem oli rohkem üksmeelt. nüüdseks on paljudel ajud ära pasundatud - http://foorum.soccernet.ee/showthrea...attacks!/page3
      jokers to the right
      clowns to the left of me

Kommentaar

Vääga heaa! Ma kah pildile jäänud, enne 2:0 väravat ma karjusin kahele sõbrale, et OII KUI NÜÜD ÄRA TULEKS (või midagi sellist ma ütlesin igastahes) !! Ja uskumatu, see jäi pildile telekas !
        http://www.youtube.com/watch?v=66Zdfs8FPg0# 1:26

Kommentaar

Algselt postitas Keiss Vaata postitust
          Ma kordan veel kord üle, et kui tahate laia massi kaasa tõmmata siis hargenege fännitribüünilt ning valguge laiali publiku sekka ääretribüünidel. Pange see katel käima ja üsna pea saate suurema seltskonnaga otsale tagasi minna. Vaadake natuke laiemast spektrist lähtuvalt.
          geniaalne mõte

Kommentaar

Nõus viimase kommentaariga. Minugi seltskonnas oli aktiivsemaid kaasaelajaid ja nemad suutsid oma osa tribüünist lahedalt kaasa elama panna.
            Hääl hakkab vaikselt taastuma.
            Loodan, et paljud inimesed said lisamotivatsiooni Serbia mängu vaatama minna. Ise kahjuks ei saa vaba päeva välja võluda.
            Suured tänud poistele vinge mängu eest!!!!!!!!!!!!!
            Daje!!!
            1.totti koondisesse.
            2.Money talks bullshit(totti) walks.
            3."Miks mind feminiinseks peetakse"-F.Totti
            "Kui Tottil oleks mu*nn oleks ta mees"-George W. Bush

Kommentaar

Algselt postitas eika Vaata postitust
              Oi pljää, kui meesmuiste peale satub
              mis siis juhtub?

Kommentaar

Algselt postitas meesmuiste Vaata postitust
                mis siis juhtub?
                tõmbab endalegi selle mängu

Kommentaar

Alarikh ütles välja puhta tõe!
                  Flora Parem Tiib #1..... Against modern football...

Kommentaar

Algselt postitas Keiss Vaata postitust
                    Ma kordan veel kord üle, et kui tahate laia massi kaasa tõmmata siis hargenege fännitribüünilt ning valguge laiali publiku sekka ääretribüünidel. Pange see katel käima ja üsna pea saate suurema seltskonnaga otsale tagasi minna. Vaadake natuke laiemast spektrist lähtuvalt.
                    ... ei tööta! Mul on läänetribüünil (Eesti Eesti Ela Sa - bänneri juures) kontor-loozh..iga mäng laulame karjume seal nagu fännikal alati teinud oleme...kaasa ei tule sealsetest istujatest keegi..isegi siis kui saab neile seda korduvalt öeldud ja õlale koputatud! (uru mängul tõime enda juurde kohvi jooma Janar Taltsi pruudi oma sõbrannedega.. see sai küll oma häälepaelad lahti
                    RummaBastards!

Kommentaar

Eesti parim Uruguay vastu - Kostja Vassiljev - http://www.soccernet.ee/eesti-parim-...stja-vassiljev

Mitmes MOTM see Vassiljevile on Eesti koondise eest?
                      jokers to the right
                      clowns to the left of me

Kommentaar

Algselt postitas jansa Vaata postitust
                        uru mängul tõime enda juurde kohvi jooma Janar Taltsi pruudi oma sõbrannedega.. see sai küll oma häälepaelad lahti
                        Loogiline ka ju. Väravaid nägi rohkem, kui tavaliselt Janarilt punkte.

Teemasse ka: Uruguay meeskond Sparta spordiklubis

Kommentaar

Ma istusin B10 sektoris ja vahepeal laulis seal üks osa sektorist nii valjult et fännikalt kostis ainult trumme. Väga hea atmosfäär oli seal seekord!

Kommentaar

mäng ETV arhiivis

Kommentaar

Vaatasin täna öösel kell 3-5ni mängu kordust. Sai siis torrentist tõmmatud :P Kusjuures uploadi kogunes lausa 9,8GB

Väga korralik esitus tõepoolest, kes tahavad hea kvaliteediga pilti, tõmmaku torrentist. Eesti koondis telekast vaadates oli ka ikka väga hea. Kindlasti oli sellest kasu, kui telekast kordusi jne nägin. Staadionil ju kõike ei märka.

Kommentaar

Algselt postitas meesmuiste Vaata postitust
                                Nii halba kvaliteeti pole juba ammu-ammu näinud.

Kommentaar

Working...
                                X