Algselt postitas kuuraa
Vaata postitust
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Joel Lindpere (107/7)
Collapse
X
-
Algselt postitas dannar Vaata postitustOn mänginud 74 mängu, löönud väravaid, kui USA-s läbi murrab, siis ilmselt avab ukse nii mõnelegi järgmisele. Riik on ikka inimese jaoks, mitte inimene riigi jaoks. Aga noh, eks see viimane lause anna vaielda. Aaviksoo näiteks arvab vastupidi.
kui härra ostustab lihtsalt selja keerata, siis minu kui fänni silmis pole mängija enam endise väärtusega.
kui ta ka mängikski kõrgel, siis mis siis?
saan rääkida, et näe, see mees mängis kord koondises ka, kui esindas norra väikeklubi.
Kommentaar
-
Eks see küsimus, mis seisukorras on Lindpere ja koondise suhe vajab otsustamist ning loodetavasti Rüütli ja Lindpere räägivad selles osas asjad ka selgeks. Mõnes mõttes on hea, et Lindpere juba praegu välja ütles, et see aasta pole temaga mõtet arvestada.
Tuleb siis selgeks teha lood, et kas Lindpere loobub üldse koondisest; kas ta loobub koondisest ajaks mil ta USAs vutti mängib või ei mängi ta lihtsalt järgnevad 3 mängu koondise eest.
Mind isiklikult huvitab võimalikult tugeva Eesti koondise nägemine ning senikaua kui Lindpere kaasamine keskväljal koondist ka tugevamaks teeb, ootan ma teda ka koondist esindama. Loodetavasti ei pea palju enam ootama. Need eelnevad 74 mängu on minu arust andnud mängijale õiguse koondisest paar mängu vabaks küsida. Oleks nagu teeninud selle privileegi võinii.
Kommentaar
-
Algselt postitas vincent Vaata postitustJärgneva videoga tervitan Martinit. Saad aru küll.When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!
Kommentaar
-
Okei, otsus on tehtud, aga siis poleks pidanud meediale ja fännidele nii kõvahäälselt lubama, et on koondise mängudeks alati mees!
Fännid on pahased aru saadav.. mina olin valmis andestama ka selle Itaalia vastu mängimas käimise, kuna NYRB lähevad paljud põhimehed ära, ja keskväljal oleks ikka väga nigel seis olnud.... Aga no nüüd tuli välja, et loobume siis juba kõikidest mängudest...
Ok ega ma ei vihka teda jms, saan aru, et mees võttis otsuse vastu arvatavasti raske südamega... Aga RBNY mängud mind nüüd küll enam ei huvita...
Kaotas oma otsusega eestis ikka palju fänne!
Kommentaar
-
Vahest räägib vest ka õiget juttu.http://sport.postimees.ee/?id=306493Mis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
Ott Järvela
Kommentaar
-
Seda enam ju, et teatati vigastusest ja ikkagi mängis. Ei järgnenud mingeid sanktsioone. Aga no kui oli eelmine kord juttu samal teemal, siis sai ju räägitud, et Zidaned ja Makeleled ja asjad. Paus vahepeal ja siis tagasi. Mõtle peaga, kedagi ei saa ju sundida mängima.
/OT offarmastan ma headust üle kõige vihkan lolle
Kommentaar
-
Algselt postitas saiaiai Vaata postitustMuidugi on kahju , et Joel ei tule aga mida jummal te halate siin nagu eided...
Parem vaadake, et te ise suurte patriootidena alati tee staadionile leiate ja mitte ainult itaalia mängule. Töö kohustused või maaleminek ei ole vabandus...
Kommentaar
-
Algselt postitas *Rivo Vaata postitustsai sai ütleb, nagu joelil oleksid rahaprobleemid, ise mängib pokkerit kõvasti ma kuulnud
aga ei huvita enam see teema ja enam siia ei postita.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar