Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Joel Lindpere (107/7)

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas kuuraa Vaata postitust
    mis kasu on joelist ja miks peaks edaspidi tema käekäigust rasvaselt uudiseid kirjutama, kui mees eestile midagi tagasi ei anna?
    On mänginud 74 mängu, löönud väravaid, kui USA-s läbi murrab, siis ilmselt avab ukse nii mõnelegi järgmisele. Riik on ikka inimese jaoks, mitte inimene riigi jaoks. Aga noh, eks see viimane lause anna vaielda. Aaviksoo näiteks arvab vastupidi.

Kommentaar

Algselt postitas dannar Vaata postitust
      On mänginud 74 mängu, löönud väravaid, kui USA-s läbi murrab, siis ilmselt avab ukse nii mõnelegi järgmisele. Riik on ikka inimese jaoks, mitte inimene riigi jaoks. Aga noh, eks see viimane lause anna vaielda. Aaviksoo näiteks arvab vastupidi.
      nojah, teoreetiliselt mind kui eesti koondise fänni see ei huvita, mida ta arvab ja mina loodan parimaid jalgpallureid satsis näha.
      kui härra ostustab lihtsalt selja keerata, siis minu kui fänni silmis pole mängija enam endise väärtusega.
      kui ta ka mängikski kõrgel, siis mis siis?
      saan rääkida, et näe, see mees mängis kord koondises ka, kui esindas norra väikeklubi.

Kommentaar

Eks see küsimus, mis seisukorras on Lindpere ja koondise suhe vajab otsustamist ning loodetavasti Rüütli ja Lindpere räägivad selles osas asjad ka selgeks. Mõnes mõttes on hea, et Lindpere juba praegu välja ütles, et see aasta pole temaga mõtet arvestada.

Tuleb siis selgeks teha lood, et kas Lindpere loobub üldse koondisest; kas ta loobub koondisest ajaks mil ta USAs vutti mängib või ei mängi ta lihtsalt järgnevad 3 mängu koondise eest.

Mind isiklikult huvitab võimalikult tugeva Eesti koondise nägemine ning senikaua kui Lindpere kaasamine keskväljal koondist ka tugevamaks teeb, ootan ma teda ka koondist esindama. Loodetavasti ei pea palju enam ootama. Need eelnevad 74 mängu on minu arust andnud mängijale õiguse koondisest paar mängu vabaks küsida. Oleks nagu teeninud selle privileegi võinii.

Kommentaar

Järgneva videoga tervitan Martinit. Saad aru küll.

armastan ma headust üle kõige vihkan lolle

Kommentaar

Algselt postitas vincent Vaata postitust
            Järgneva videoga tervitan Martinit. Saad aru küll.
            Vigastus. Ehk me räägime erinevatest asjadest. Ja isegi kui ei räägi, ei kavatse ma seda uskuda. Nii liberaalne ja uuele vastuvõtlik ei saa ka olla.
            When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!

Kommentaar

Okei, otsus on tehtud, aga siis poleks pidanud meediale ja fännidele nii kõvahäälselt lubama, et on koondise mängudeks alati mees!

Fännid on pahased aru saadav.. mina olin valmis andestama ka selle Itaalia vastu mängimas käimise, kuna NYRB lähevad paljud põhimehed ära, ja keskväljal oleks ikka väga nigel seis olnud.... Aga no nüüd tuli välja, et loobume siis juba kõikidest mängudest...

Ok ega ma ei vihka teda jms, saan aru, et mees võttis otsuse vastu arvatavasti raske südamega... Aga RBNY mängud mind nüüd küll enam ei huvita...

Kaotas oma otsusega eestis ikka palju fänne!

Kommentaar

Vahest räägib vest ka õiget juttu.http://sport.postimees.ee/?id=306493
                Mis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
                Ott Järvela

Kommentaar

Veel üks näide mehest, kes tuleb ja ei unusta ära koondist isegi siis, kui mängijakarjäär on läbi ja kindlapeale saaks heapalgalise töökoha inglismaal....

Huh! Ok mina siia Lindpere teemasse enam ei kirjuta, kui muidugi mingit erilist põhjust ei teki!

Kommentaar

Seda enam ju, et teatati vigastusest ja ikkagi mängis. Ei järgnenud mingeid sanktsioone. Aga no kui oli eelmine kord juttu samal teemal, siis sai ju räägitud, et Zidaned ja Makeleled ja asjad. Paus vahepeal ja siis tagasi. Mõtle peaga, kedagi ei saa ju sundida mängima.

/OT off
                    armastan ma headust üle kõige vihkan lolle

Kommentaar

Red Bull gives you wings, but not for Joel Lindpere..

Kommentaar

Muidugi on kahju , et Joel ei tule aga mida jummal te halate siin nagu eided...
                        Parem vaadake, et te ise suurte patriootidena alati tee staadionile leiate ja mitte ainult itaalia mängule. Töö kohustused või maaleminek ei ole vabandus...

Kommentaar

Algselt postitas saiaiai Vaata postitust
                          Muidugi on kahju , et Joel ei tule aga mida jummal te halate siin nagu eided...
                          Parem vaadake, et te ise suurte patriootidena alati tee staadionile leiate ja mitte ainult itaalia mängule. Töö kohustused või maaleminek ei ole vabandus...
                          Hhahaha, täielikult +1

Kommentaar

Türa. Joel ei tule ja kõik, leppige või ei, aga siin halamine teda mängule ei too.

Kommentaar

sai sai ütleb, nagu joelil oleksid rahaprobleemid, ise mängib pokkerit kõvasti ma kuulnud
                              aga ei huvita enam see teema ja enam siia ei postita.

Kommentaar

Algselt postitas *Rivo Vaata postitust
                                sai sai ütleb, nagu joelil oleksid rahaprobleemid, ise mängib pokkerit kõvasti ma kuulnud
                                aga ei huvita enam see teema ja enam siia ei postita.
                                ma arvan et kõik maailma inimesed on selle pärast et sa siia enam ei postita väga-väga kurvad

Kommentaar

Working...
                                X