Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Joel Lindpere (107/7)

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Mis jalgpallist me räägime, kui ta mängima ei tule ?

=P .

Kommentaar

...või okei ma teen ise - oh shit, ei ole midagi rääkida, sest Joel ju eile ei mänginud.
      see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled

"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"

"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."

Kommentaar

Algselt postitas $$$ Vaata postitust
        Mis jalgpallist me räägime, kui ta mängima ei tule ?

=P .
        Loe teema nime ja näed, et poiss mängib täitsa ühes meeskonnas millel on 6(?) tunni pärast mäng ja siin on isegi mingi preview mängule olemas.

Kommentaar

siis pole tollele inimesele ju eesti kodakondsust vaja vä ning tema teema peaks soccernet.ee foorumist kustutama vä? sest teiste nyrb meeste teemasid ei näe ma siin ää.

labiilne mure muidugi - mees lihtsalt käitus jollult. samas võib-olla mitte, kuid kahjuks on tema suust tulnud vaid "tõhsjatse eurvo paksov ne videl kto udaril" jutt.

"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."

Kommentaar

ahh jaa, ausalt, veel kord - eesti riik peaks katkestama igasuguse raha jagamise spordile. selle raha eest tuleks osta viina!

Kommentaar

Algselt postitas Daz Booob Vaata postitust
              ahh jaa, ausalt, veel kord - eesti riik peaks katkestama igasuguse raha jagamise spordile. selle raha eest tuleks osta viina!
              Kle sinu teema on vist hetkel tõesti mujal: http://foorum.soccernet.ee/showthrea...t=6128&page=20

Kommentaar

Algselt postitas Alcantara Vaata postitust
                Mis puutub siinsesse marurahvuslaste seltskonda, siis te võiksite ka kirjeldada oma panust Eesti arengusse. Et palju te annetate heategevusele, palju aega pühendate heakorratöödele, palju te oma aega Eesti spordile kulutate(foorumis mölisemine ei lähe arvesse), kuidas lood sõjaväega on ning kui agarad kordusõppustel käijad olete etc etc Või siis näiteks igasuguste erinevate erialade spetsid, et paljud teist oleksid nõus oma töö kõrvalt rahvale midagi tegema, tasuta muidugi.

Btw poisid, kui teie tööandja pakuks teile kui fännidele kahte kuupalka koondisemängule minemise asemel töötegemiseks, siis kas te võtaksite pakkumise vastu ?

Klaviatuuri taga on kerge kobiseda aga samas ma väga kahtlen, et paljud teist Joeli olukorras teisiti oleks käitunud.
                Tead ma arvan, et mitte keegi ei tule sulle välja tooma oma nimekirja eesti jalgpalli või Eesti riigi arengusse, sest nende tegude eest ei oodata labast tähelepanu vaid tehakse omal initsatiivil ja hingest.
                Kui mees teenib juba nii hästi nagu Joel teenib siis pole kahe kuupalga loobumine midagi erilist. Muidugi kui saad mingi 10-15k eeku palka oleks see suur asi, aga Joel teenib piisavalt hästi ja hakkab järgmise lepinguga teenima kindlasti veel paremini kui praegu selles pole kahtlustki. Isegi kui NYRB teda ei palkaks siis pole tal USA-s töö leidmisega probleeme.
                Mina teda maha ei kannaks aga hukka mõistaks kindlasti. Ainuke lootus temaga seoses on veel see, et USA liiga vist on piisavalt lühike, et hooaja välisel ajal Eestit aidada? Ja mis peamine kui ta uue lepingu teeb mis talle olulist palgakõrgendust annab siis võib ta juba riskeerida ka Koondise aitamisega...juhul kui tal sel juhul kõik osariigid ikka juba külastatud on...mis antud hetkel mehel prioriteetidest märksa tähtsam kui koduriigi nime mäletamine.

Kommentaar

Keiss, ma nüüd väga kindel ei ole aga ma siiski kaldun arvama, et Lindpere on eelnevad 74 korda tõmmanud koondisesärgi selga täiesti omast initsiatiivist ning pakun, et kõigil nendel kordadel on andnud endast parima. Asi on tegelikult üsna lihtne - kui sul pole endal ajaliselt ja sisuliselt võrdset panust rahva ees võrreldes Lindperega ette näidata, siis konkreetselt puudub õigus Lindperele ka ette heita "koduriigi nime mittemäletamist" ning kobiseda kodakondsusest. Ei ole tegu kodumaareetmisega vaid üks konkreetne indiviid on kolme korra kohta öelnud, et sorri poisid aga praegu ei tule. Mis nagu ei tohiks kuidagi mõjutada neid positiivseid emotsioone mis ta meile pakkunud on ning mis ta loodetavasti ka tulevikus pakub.

Aga nüüd sa jällegi oled unustamas asjaolu, et Joel teenib nii hästi kui ta praegu teenib sellel samal erialal veel max 5? aastat. Ma ütleks, et sellisel juhul on see ebakindluse moment üsna arvestatav. Hoolimata ühest kavalast quote´ist ei ole jalgpall tähtsam kui elu.

Kui Lindperel on taset olla Eesti koondises siis seni ma ka ootan teda. Kui tal see tase otsa saab, siis aidaa. Üsna tänamatu värk selles suhtes. Kuigi Rüütli peab pidama pikema vestluse Lindperega tema rollist koondise juures. Kui mehega ei saa arvestada enam, siis tuleb Joeli roll lihtsalt teiste mängijate peale jagada ja Lindpere peab ka arvestama, et võib-olla koondisekutset pole enam väga mõtet oodata.

Kommentaar

Algselt postitas Alcantara Vaata postitust
                    Ei ole tegu kodumaareetmisega vaid üks konkreetne indiviid on kolme korra kohta öelnud, et sorri poisid aga praegu ei tule. Mis nagu ei tohiks kuidagi mõjutada neid positiivseid emotsioone mis ta meile pakkunud on ning mis ta loodetavasti ka tulevikus pakub.

Kui Lindperel on taset olla Eesti koondises siis seni ma ka ootan teda. Kui tal see tase otsa saab, siis aidaa. Üsna tänamatu värk selles suhtes. Kuigi Rüütli peab pidama pikema vestluse Lindperega tema rollist koondise juures. Kui mehega ei saa arvestada enam, siis tuleb Joeli roll lihtsalt teiste mängijate peale jagada ja Lindpere peab ka arvestama, et võib-olla koondisekutset pole enam väga mõtet oodata.
                    5 mängu: fäärid, itaalia, usbekid, serbia, sloveenia. Kus ta on öelnud "sorri poisid praegu ei tule"? Otse ja ausalt ta ju välja ei öelnud midagi, ei vabandanud ka. Muidugi on hea lugeda, et Piiroja sai aru, aga reeturiks peaks teda ikka, miks mul seda õigust ei ole?
                    Noh, siis kui ta nõus tulema oleks, siis võiks ka Rüütli, Pohlak ta mängu lasta, ta on siiski vajalik mees meile. Aga sitt märk jääb maha, vilistaks ikka. Peace.

(juba ootan et mu tähti närima hakataks)
                    Inglisekeelne Wikipedia ja Eesti Vikipeedia

Kas Sina oled juba oma panuse Wikipediasse kui kultuuripärandisse andnud? Kui ei, siis miks?

Kommentaar

Esimene poolaeg on küll täiesti masendav NYRB poolt. Paar head liigutust Lindpere poolt, kaks head peaga lööki Angeli poolt ja kõik. Suttonilt ka 2 täitsa OK tõrjet kuigi pall lendas sülle suht. Ükski sööt ei lähe läbi, mitte midagi ei tööta, pidevalt jäädakse surve alla. Väga kole mäng.

Kommentaar

Algselt postitas Claim Vaata postitust
                        Esimene poolaeg on küll täiesti masendav NYRB poolt. Paar head liigutust Lindpere poolt, kaks head peaga lööki Angeli poolt ja kõik. Suttonilt ka 2 täitsa OK tõrjet kuigi pall lendas sülle suht. Ükski sööt ei lähe läbi, mitte midagi ei tööta, pidevalt jäädakse surve alla. Väga kole mäng.
                        nii on..suhteliselt hambutu mäng RBlt. mängivad nagu prantslased MMil. lindpere karmavõla tasub terve meeskond.

Kommentaar

Alcantara
                          Asi on tegelikult üsna lihtne - kui sul pole endal ajaliselt ja sisuliselt võrdset panust rahva ees võrreldes Lindperega ette näidata, siis konkreetselt puudub õigus Lindperele ka ette heita "koduriigi nime mittemäletamist" ning kobiseda kodakondsusest.
                          tule tra taevast appi, mis kuradi loogika see on? selleks, et olla kriitiline peab olema subjektist sel alal või teemal parem? kes siis jumalat kritiseerib?

Kommentaar

Algselt postitas CD7 Vaata postitust
                            Kle sinu teema on vist hetkel tõesti mujal: http://foorum.soccernet.ee/showthrea...t=6128&page=20
                            mõte jääb samaks.

Kommentaar

Kui vastab tõele, et Lindperele maksti klubi poolt pappi, et ta koondisse ei tuleks, on tegemist sisuliselt altkäemaksuga. Rääkida siinkohal mingist tuleviku kindlustamisest ja varasematest teenetest on minu arust veits kohatu - sigadus jääb sigaduseks. Seda enam, et kogu selle looga käis kaasas häma ja vassimine - öelnud siis parem kohe välja, et minuga arvestada ei maksa.

Kommentaar

Algselt postitas dannar Vaata postitust
                                No ok, ütlen välja? 10 tuhat dollarit sai mees mängudest keeldumise eest.
                                tegelikult sai ta 50 tuhat dollarit, nii et pole ta nii odav mees midagi.
                                Aga nagu Dannargi, ei avalda ma oma teabe allikat.. Nii need mõttetud kuulujutud tulevadki..

Kommentaar

Working...
                                X