kaua tal new yorgis leping kestab?
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Joel Lindpere (107/7)
Collapse
X
-
Algselt postitas Shparkz Vaata postitustkaua tal new yorgis leping kestab?
Kommentaar
-
Algselt postitas dnb Vaata postitustnojah, varsti peab valima kas raha või samm karjääris.
Kommentaar
-
Algselt postitas dnb Vaata postitustnojah, varsti peab valima kas raha või samm karjääris.
Kommentaar
-
Joel normaalsesse kluppi ja Joeli Pärnus tegutsev soomlasest-autovargast lookalike USAssehttp://www.parnupostimees.ee/573088/...stas-soomlane/
Kommentaar
-
Algselt postitas akal Vaata postitustteisejärguline liiga olekski juba edasminek, praegusest, kolmandajärgulisest liigast.
a mulle väga meeldib su signatuur : D
Kommentaar
-
Ehk siis jälle tagasi selle vana lootusetu vaidluse juures - keegi ei saa ju kindlalt väita, et üks liiga on parem kui teine. Eks Juki peab ise kõhutunde järgi otsustama, mis talle õigem on.
Kindel on aga see, et MLS on oluliselt glamuursem kui ükski teisejärguline liiga Euroopas. Samuti võib kindlalt väita, et Lindpere on oma senise kahe hooajaga end sügavale NYRB fännide südamesse mänginud ning näidanud üles piisavalt stabiilsust, et ei saaks väita justkui oleks tegemist olnud puhtalt õnnega. Kui Red Bullsi juhtkond pakub arvestatavat palgalisa, millest teisejärgulised liigad rohkem pakkuda ei suudaks, ning ühtegi pakkumist absoluutsetest tippliigadest ei tule, siis milleks minna kuskile Championshipi või 2.BL rügama. Head tingimused, korralik palk ning võimalus olla Poomi järel teine eestlane, keda ühe välismaise klubi fännid meenutavad ka paljude aastate pärast hea sõnaga.20 LEGEND
Kommentaar
-
Algselt postitas vtp Vaata postitustvõimalus olla Poomi järel teine eestlane, keda ühe välismaise klubi fännid meenutavad ka paljude aastate pärast hea sõnaga.
Kommentaar
-
Algselt postitas dnb Vaata postitustära tee nalja. Piiroja ja ma usun et neid on veel piisavalt.
Kohe meenuvad samuti Piiroja, Kink, Oper...
Kommentaar
-
Algselt postitas dnb Vaata postitustära tee nalja. Piiroja ja ma usun et neid on veel piisavalt.
Algselt postitas markofkin Vaata postitust+1
Kohe meenuvad samuti Piiroja, Kink, Oper...
Mis klubis Kink ennast kuulsaks mängis? Gyrö? Oper võis Hollandis olla kõva tegija, aga ka see liiga on Euroopa tippliigadega võrreldes mitte just esirinnas.Last edited by Silver; 23.09.11, 14:26.
Kommentaar
-
Algselt postitas Silver Vaata postitustFredrikstadi ja NYRB ei anna võrrelda. Üks on rahvusvaheliselt tuntud klubi kui kaubamärk, teine ikkagi suhteliselt teise- kui mitte kolmanda järguline vutiklubi.
Mis klubis Kink ennast kuulsaks mängis? Gyrö? Oper võis Hollandis olla kõva tegija, aga ka see liiga on Euroopa tippliigadega võrreldes mitte just esirinnas.
Lindperest konkreetselt rääkides tundub mulle, et on kaks varianti, kas:
- Joel on kannatlik ja visa ning ootab oma tähetunni saabumist (sh ka mõistlikku numbrit payslipil) või
- Joel on Ameerikast nii vasikavaimustuses, et on nõus seal ka tasuta mängima. Ämerika ikkagi.
Mina ei ütle küll täie kindlusega, et kas ja kumb variant õige on, aga sellesse parteisse kuulun küll, kes Lindpere Euroopa liigadesse naasmise osas õige skeptikaline on. Marsruudilt Vana Maailm -> USA, kui see kord valitud, Euroopa liigades oodatud mängijana tagasi tulla... On mõni kahe otsa piletiga ka olnud või?
Kommentaar
-
Tõsi ta on, Piiroja läks meelest ära. Minu silmis sobib teda samasse seltskonda paigutada küll, sest klubi kaubamärgi tuntust ei pidanudki kuigivõrd oluliseks selles punktis. Aga Kink ja Oper? Györis täna ehk heal juhul pooled fännid mäletavad, et oli paar hooaega tagasi üks kutt, kes vahel päris hästi vasakuga paugutas. Operi puhul ehk mõni üksik Aalborgi või Roda fänn mõtleb nendele aegadele tagasi. Absoluutsele tõele ei saa muidugi pretendeerida, arvan lihtsalt, et umbes nii võiks seis olla nende seas.
Pidasin silmas, et kui Juki seal mikidemaal veel kolm-neli hooaega fännides selliseid arvamusi tekitab nagu metrofanaticust lugeda võib, teenib korralikku pappi ja naudib glamuurset elu, siis võiks ta enda jalgpallurikarjääri kordaläinuks lugeda küll. Seda enam, et paremal juhul võiks alternatiiviks olla liikumine mõne suure jalgpalliriigi madalamale astmele (võtame näiteks Championshipi). Viletsam palk, sitt ilm, vastased panevad igal võimalusel jalga ning treeneritepingil on kuri briti vanamees, kes sulle paar korda mängu jooksul tati pritsides üritab selgeks teha, kui lootusetu mängija tegelikult oled. Ja lõpuks ei ole ette näidata ikkagi ühtegi tiitlit, heal juhul teeb keegi pubis õlle välja. Ma saan aru, et meil oleks hea kõvatada siin, et üks eestlane saab Championshipist regulaarselt mänguaega, aga miks peaks Lindpere seda praeguses olukorras tahtma?20 LEGEND
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar