Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Njah, neljas liiga, Joel mänginud hooajal MLS-s 35 mängu, millest ainult kahes mängus lõpus välja vahetatud, löönud 8 väravat ja hooajal on Joeli mängu vaadanud sel hooajal staadionil kokku 713 237 silmapaari, mis jääb alla ainult Mart Poomile, keda hooajal 97/98 imetles Derby County väravas kokku 1 033 589 pealtvaatajat.
Keskmine publik Lindperel hetkel kodus 19 691 ja kodus-võõrsil 20 378.
Pole ime, et mees USA-s rahul on.
Njah, neljas liiga, Joel mänginud hooajal MLS-s 35 mängu, millest ainult kahes mängus lõpus välja vahetatud, löönud 8 väravat ja hooajal on Joeli mängu vaadanud sel hooajal staadionil kokku 713 237 silmapaari, mis jääb alla ainult Mart Poomile, keda hooajal 97/98 imetles Derby County väravas kokku 1 033 589 pealtvaatajat.
Keskmine publik Lindperel hetkel kodus 19 691 ja kodus-võõrsil 20 378.
Pole ime, et mees USA-s rahul on.
Jep tore, aga kõike ei saa ka pealtvaatajate arvu järgi võtta. Coca-cola võibolla on ka joodavaim jook usa-s mina ei tea või siis äkki vaatab Rähni esitusi veel rohkem pealtvaatajaid?
peaks ütlema, et sööt oli ka ikka haigelt hea, täpselt kaitsjale selja taha ja nii et väravavaht ei saa välja ka tulla. Pool kolli söötjale, juki liikumine pallile oli ka muidugi supper.
Naljakas on see, et mingitmoodi mängib nüüd NY meeskond (mis on nii east kui east olla saab) läänekonverentsi play-offis. Järgmiseks vastaseks LA Galaxy. Glamuur!
21:00 on minu arvutuste kohaselt õige aeg. Eesti nihkub tagasi vööndiaega UTC+2, kuna USA-s minnakse talveajale hiljem üle, siis on NY ikka veel UTC-4 vööndis. Mäng algab kl 15:00 kohaliku aja järgi, 15+4h+2h=21.
Algselt postitas fitti
Jah. 8-2, mu vanad ja noored mankusõbrad. Kirjutage see skoor oma naabri uksele, kraapige homme hommikul trolli-istmesse, twiitige ja sheerige. Keegi ei tohi jääda teadmata, missugusele grandioossele tagantvõtule kunagine suurklubi täna viidi.
Kommentaar