Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Jah. 8-2, mu vanad ja noored mankusõbrad. Kirjutage see skoor oma naabri uksele, kraapige homme hommikul trolli-istmesse, twiitige ja sheerige. Keegi ei tohi jääda teadmata, missugusele grandioossele tagantvõtule kunagine suurklubi täna viidi.
Kui Lindpere lööb täna Keane'i vigaseks, kas siis on tegemist rahvuskangelasega ning kas teda võib siis tulevikus koondisse kutsuda?
siis võib, kui ta palka neli korda tõstetakse.
see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Jah. 8-2, mu vanad ja noored mankusõbrad. Kirjutage see skoor oma naabri uksele, kraapige homme hommikul trolli-istmesse, twiitige ja sheerige. Keegi ei tohi jääda teadmata, missugusele grandioossele tagantvõtule kunagine suurklubi täna viidi.
LA oli lähedla väravale, kui keane rakstas posti ja keegi vend pani värava eest tagasipõrganud palli üle lati napilt. NY kaitse on ikka tõesti hirmutav, nagu siin varem palju räägitud.
ja juba LA läks juhtima. väravaht nagu ei viitsinud liigutadagi ja kaitsjad hoidsid kõik käsi püsti..
Kommentaar