ma usun et ahjupera täidab operi rolli siis
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Andres Oper (134/38)
Collapse
X
-
Vahel lihtsalt jääb selline tunne, et Oper ei taha koondises mängida. Alati koondise mängudeks saab ta hakkama mingi vigastusega. Teist sellise kogemusega mängijat meil ei ole, kes oleks v6imeline lööma Horvaatia/Inglismaa vastu kolle. Ja räägiti Ahjuperast ja Konsast! Lubage mul naerda. Neil pole peaaegu mingit kogemust koondises !
Kommentaar
-
Algselt postitas Beaf Vaata postitustVahel lihtsalt jääb selline tunne, et Oper ei taha koondises mängida. Alati koondise mängudeks saab ta hakkama mingi vigastusega. Teist sellise kogemusega mängijat meil ei ole, kes oleks v6imeline lööma Horvaatia/Inglismaa vastu kolle. Ja räägiti Ahjuperast ja Konsast! Lubage mul naerda. Neil pole peaaegu mingit kogemust koondises !
Kommentaar
-
Algselt postitas dobermann Vaata postitustäkki Reim? tal ju kogemust kõige rohkem
Kommentaar
-
Algselt postitas Beaf Vaata postitustgotohell.. Sina oma lolli peaga paneks võibolla ültse Kortenko kaitsesse, eksole?
tahaks ikka näha teda enne, kui saaks otsustada!
kus näeb?
Kommentaar
-
Algselt postitas vtp Vaata postitustKotenko võiks ründesse panna tegelikult. On ju juba tõestanud, et saab hakkama.
Kommentaar
-
Algselt postitas Beaf Vaata postitustÄkki oled sa ise tõestanud?"You didn't realize that they had guns? Big, long, dangerous machine guns. With war criminals attached to the trigger."
RocknRolla (2008)
Kommentaar
-
Algselt postitas Beaf Vaata postitustVahel lihtsalt jääb selline tunne, et Oper ei taha koondises mängida. Alati koondise mängudeks saab ta hakkama mingi vigastusega. Teist sellise kogemusega mängijat meil ei ole, kes oleks v6imeline lööma Horvaatia/Inglismaa vastu kolle. Ja räägiti Ahjuperast ja Konsast! Lubage mul naerda. Neil pole peaaegu mingit kogemust koondises !
Ja vaata selline asi nagu iroonia on ka olemas.Algselt postitas budulojuskle kui üks vend on pätt ei tähenda et ka teine on.võrdle kasvõi vendasi Uuspõlde
Kommentaar
-
Opi on alati tahtnud koondist aidata
Ja teinud ka seda igal võimalikul juhul kui pole päris hullult vigastatud.
PS!kui sa nii kõva asjatundja oled nagu väidad siis peaksid ju aru saama mida Kotenko ründesse paneku all mõeldi.Vihjet otsi karikamängudest!
ahjaa-Kas see Kortenko mängib Levaadias või Transsis?INTER ARMA CARITAS
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar