Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Andres Oper (134/38)

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

ma usun et ahjupera täidab operi rolli siis

Kommentaar

Pigem juba Sander Post, Kure vastu Flora tõi tema ründejõudu täiendama mitte Ahjupera,seega ma eelistaks koondise särgis sellist kogenud ja hetkel heas vormis ründajat
      Ahjupera võiks loomulikult 2. poolajal nt sekkuda.

Kommentaar

Ou-ou, mõelge veits. Kui palju on Ahju see aasta Floras mängida saanud? Ta ei saa enam Esiliigas duubligi eest platsile, mis te teda koondisesse mangute siis!

Kommentaar

kamoon ahju on änks!! pohlak tahaks teda müüa välismaale poisil käppi vaja, bonjel?!?! post on jõhker õhuvõitlus eesti jan koller. yo yo yo ahju ja post ründesse!!

Kommentaar

Hetkeseisuga: tsirkus.

Kommentaar

Vahel lihtsalt jääb selline tunne, et Oper ei taha koondises mängida. Alati koondise mängudeks saab ta hakkama mingi vigastusega. Teist sellise kogemusega mängijat meil ei ole, kes oleks v6imeline lööma Horvaatia/Inglismaa vastu kolle. Ja räägiti Ahjuperast ja Konsast! Lubage mul naerda. Neil pole peaaegu mingit kogemust koondises !

Kommentaar

Algselt postitas Beaf Vaata postitust
                Vahel lihtsalt jääb selline tunne, et Oper ei taha koondises mängida. Alati koondise mängudeks saab ta hakkama mingi vigastusega. Teist sellise kogemusega mängijat meil ei ole, kes oleks v6imeline lööma Horvaatia/Inglismaa vastu kolle. Ja räägiti Ahjuperast ja Konsast! Lubage mul naerda. Neil pole peaaegu mingit kogemust koondises !
                äkki Reim? tal ju kogemust kõige rohkem

Kommentaar

Algselt postitas dobermann Vaata postitust
                  äkki Reim? tal ju kogemust kõige rohkem
                  gotohell.. Sina oma lolli peaga paneks võibolla ültse Kortenko kaitsesse, eksole?

Kommentaar

gotohell.. Sina oma lolli peaga paneks võibolla ültse Kortenko kaitsesse, eksole?
                    kas see KORTENKO on ka hea kaitsemees?
                    tahaks ikka näha teda enne, kui saaks otsustada!
                    kus näeb?

Kommentaar

Kotenko võiks ründesse panna tegelikult. On ju juba tõestanud, et saab hakkama.
                      20 LEGEND

Kommentaar

Algselt postitas vtp Vaata postitust
                        Kotenko võiks ründesse panna tegelikult. On ju juba tõestanud, et saab hakkama.
                        Äkki oled sa ise tõestanud?

Kommentaar

Äkki oled sa ise tõestanud?
                          Kotenko on ründes väga hea muide, ning ta on seda juba tõestanud ka
                          "You didn't realize that they had guns? Big, long, dangerous machine guns. With war criminals attached to the trigger."

RocknRolla (2008)

Kommentaar

Ära tule palun Konsat ja Ahjuperat võrdlema!
                            Ja vaata selline asi nagu iroonia on ka olemas.
                            Algselt postitas budulojus
                            kle kui üks vend on pätt ei tähenda et ka teine on.võrdle kasvõi vendasi Uuspõlde

Kommentaar

Ma arvan,et sa,asjatundja, peaksid ravile minema!
                              Opi on alati tahtnud koondist aidata
                              Ja teinud ka seda igal võimalikul juhul kui pole päris hullult vigastatud.

PS!kui sa nii kõva asjatundja oled nagu väidad siis peaksid ju aru saama mida Kotenko ründesse paneku all mõeldi.Vihjet otsi karikamängudest!

ahjaa-Kas see Kortenko mängib Levaadias või Transsis?
                              INTER ARMA CARITAS

Kommentaar

postil ning ahjuperal on see erinevus operiga et nad ei kuulu eesti reeturi veneerakonda aga muidu mängu kvaliteedis on nad võrdsed jelle silmis. ärge kamsi unustage!!!!! go gert go

Kommentaar

Working...
                                X