Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Tarmo Rüütli-mees kes päästab koondise??

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas vincent Vaata postitust
    Kusjuures tegelikult piisaks koondise peatreeneril ka vastusest "koosseis on selline, sest minu nägemuses on see antud hetkel kõige parem" ja punkt. Selleks ju tegelikult peatreener ongi, et otsuseid langetada, mitte mingit üldrahvalikku konsensust taga ajada.
    Itaalia koondises on Lippi võtnud täpselt sellise hoiaku Cassano küsimuses.

“You know that I will only talk about the players who are present,” Lippi insisted as today's Press conference.“I don't have to explain my choices. I have my convictions and I don't need to justify them.

Lihtne ja loogiline.

Kommentaar

Noh, Lipul on tulemusi ka näidata ja seega tema "ma tean, mida ma teen, ma ei viitsi seletada" toimub. Rüütlil pole sittagi ja tema "ma ei viitsi seletadal" pole mingit kaalu ja me ei teagi, kas Eestil on üldse võimalik mingeid tulemusi saavutada. Arvatavasti mitte.

Kommentaar

Tundub et Rüütli on oma käitumisega ja tegemata jätmistega paljude fännide poolehoiu kaotanud´.krt on ju arusaadav et koondise peatreener peaks tegelema vaid koondise asjadega mitte kuskil klubis ka veel tegev olema.palju ta üldse huvi tunneb meeste vastu kes kuskil välisliigas mängivad ja talle igapäev ei helista ega teata soovist koondise eest mängida
        Mis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
        Ott Järvela

Kommentaar

No eks kaks järgmist mängu nüüd näitavad, kui mõlemast peaks 0 tulema, on asi juba üpris hull.

Kommentaar

Tööd ta ikka ei kaota, oleks pidanud juba kaduma siis 7:0 ajal aga näed, Türgi vastu viik ja kangelane.
            LFC

Kommentaar

Algselt postitas suvakas555 Vaata postitust
              Tööd ta ikka ei kaota, oleks pidanud juba kaduma siis 7:0 ajal aga näed, Türgi vastu viik ja kangelane.
              arvan ka et tööd mees ei kaota kuna mõlemas kohas on bossiks üks ja sama tegelane
              Mis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
              Ott Järvela

Kommentaar

Kui päris 7:0 ei kaota mõlemat mängu siis Rüütli arvatavasti jätkab

Kommentaar

Ilmselt on need jätkamise jutud mõttetud... Nii odavalt ei saa niikuinii kedagi koondise ette ja mingit muud kohatäidet ka pole mõtet tuua ju.
                  olgem kristlased, vabandused on esitatud

Kommentaar

See küll õige et minigt Viggo Jensenit ple mõtet tuua!

Kommentaar

Kas koondise peatreener ei peaks tegelema ainult koondisega kasvoi selleks, et oleks aega koigil mangijatel silm peal hoida?

Kommentaar

kes debiilikud haigemajast välja on lasknud?

Kommentaar

"Kui näitame Armeenia vastu oma paremat mängu, on võimalik neist kohtumistest isegi mõni punkt saada," lausus vutikoondise peatreener Tarmo Rüütli.

Halloo?? tere hommikust? Miks sa nii ütlesid? Ma saan aru et enne Türgi mängu sa rääkisid sama juttu, aga et Armeeniaga samuti, härra rüütel te olete minu silmis väga alla käinud.jah, teie kogemused on normaalsed aga suhtumine on vajakka. Väga omapärane olete. Kui Armeenide vastu vähemalt ühte võitu ei saa, siis ma ei tea..

Aga kui ma õieti mäletan siis sa ütlesidki ju, et see mäng ongi võrreldav Türgiga. Selge.

Las ma natsa terroriseerin veel.
                          "Ojamaal on piisavalt aega, et end samm-sammult A-koondisse murda. See pole lihtne ja noor mees peab jääma kannatlikuks"

Aga miks Hr.Rüütel teeb selle siis teistele meestele nii lihtsaks? Viikmäe, Saag?
                          T*ra ma aru ei saa.

Kommentaar

Eks tagasihoidlikusel ole ka oma eesmärk. Pärast ei saa keegi talle ette heita, et miks mängu/mänge ei võidetud. Saabki öelda, et lubas healjuhul mõnda punkti, kuid jah selline suhtumine nüüd hea ka pole, sest tegu ikkagi FIFA edetabeli järgi samast mastist satsiga.

Kommentaar

Algselt postitas aanvaller Vaata postitust
                              "Kui näitame Armeenia vastu oma paremat mängu, on võimalik neist kohtumistest isegi mõni punkt saada," lausus vutikoondise peatreener Tarmo Rüütli.

Halloo?? tere hommikust? Miks sa nii ütlesid? Ma saan aru et enne Türgi mängu sa rääkisid sama juttu, aga et Armeeniaga samuti, härra rüütel te olete minu silmis väga alla käinud.jah, teie kogemused on normaalsed aga suhtumine on vajakka. Väga omapärane olete. Kui Armeenide vastu vähemalt ühte võitu ei saa, siis ma ei tea..

Aga kui ma õieti mäletan siis sa ütlesidki ju, et see mäng ongi võrreldav Türgiga. Selge.

Las ma natsa terroriseerin veel.
                              "Ojamaal on piisavalt aega, et end samm-sammult A-koondisse murda. See pole lihtne ja noor mees peab jääma kannatlikuks"

Aga miks Hr.Rüütel teeb selle siis teistele meestele nii lihtsaks? Viikmäe, Saag?
                              T*ra ma aru ei saa.
                              Jutt jummala õige!!!!Ma arvan samuti!

Kommentaar

Tarmo Rüütli - Mees kes keerab kõik perse

Kommentaar

Working...
                                X