Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Tarmo Rüütli-mees kes päästab koondise??

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas -mirko- Vaata postitust
    Selgelt on Dmitrjev tehnikavend.
    Ta vääriks paremat klubi kui tal praegu on see on ainuke nukker asi .
    >>

Kommentaar

Seoses eelmise mänguga, siis oli meie taktikaks valitud rohkem keskelt rünnak, mitte äärelt, nagu seda oli Armeenial.

Võibolla tuleks proovida rohkem äärelt suruda ja seda kaudu tsenderdustega ründajatele anda.

Kui mina oleks Rüütli siis ma tooksin vähemalt Türgi- ja Bosnia mänguks Posti koondisesse. See 2m pikk ründaja suudaks ilma suuremagi vaevata sisse koksata tsenderdused. Teine küsimus on, et kes neid oskaks anda. Selline mees puudub, ja sellepärast pole ka kindlasti Post hetkel koondises, sest tehnika tal suitseb..

Kommentaar

Algselt postitas aanvaller Vaata postitust
        Teine küsimus on, et kes neid oskaks anda. Selline mees puudub
        Lindpere, Vassiljev, Kink?!

Kommentaar

No sel juhul peaks nägema selline välja.
          Kaitsemängijaid ei pannud jne.

Ja kuna mängud Türgiga ja Bosniaga on vist suvepoole, siis on Poom ka terve..

Kommentaar

No sel juhul peaks nägema selline välja.
            Kaitsemängijaid ei pannud jne.

Ja kuna mängud Türgiga ja Bosniaga on vist suvepoole, siis on Poom ka terve..
            Oper kus siis? Ennustaja oled, jälle vigastus tuleb sügisel tal jah?

Kommentaar

Ega neid mängijaid ei saa lampi sinna toppida siis. Peab ikkagi arvestama mängutaktikaga. Arvestades et Türgil on kodus kõva kaitse siis ei peaks Operit kogu mäng platsil jooksutama, vaid just mu enne postitatud koosseisu kasutama, kus Post ründes.

Kommentaar

Ma juba kahtleks Poomi vajaduses platsil. Pareiko ja Londak on näitanud, et nad saavad väga hästi hakkama.

Kommentaar

noh kui siin juba fantaasia mänguks läks, siis tyrgil on piisavalt suured kaaitsjad et postiga hakkama saada. neile oleks peavaluks pigem kiiremad poisid

Kommentaar

Otseselt ei lähe selle teemaga kokku, aga ma hakkasin uurima et Soome ja Eesti mängijad pelavad pea samades klubides...

Näiteks on Soome koondises (ka Walesi vastu) meeskonnas Kari Arkivuo, kes mängib Go Ahead Eaglesis, kus ka teatavasti meie Post on. Aga Post ootab koondisekutset siiamaani.. Siis mängib Jäägeriga, Aalesundis veel Peter Kopteff, Az Alkmaarides Moisander, siis Ukraina liigas ju, Dynamo Kyevis Eremenko, samas liigas on ka Zenjov, väravavaht Fredrikson Lillestrom, Norra, kus pea kohe kõrval asuval linnas ka teised Eestist pärit väravavahid,Venemaa kõrgliiga ja siis Hollandi ja Inglismaa mehed. No iga tont saab aru et see väljatoomine mul oli suht mõtetu, sest on ju Soomel mehed veel Liverpoolis ja kus iganes tippklubides veel, aga mida ma öelda tahan siis Stuart Baxter on sellesmõttes kogenum treener kui Rüütli, sest tal on pea iga vastasega erinev koosseis, ja muidugi erinevad mängijad. Ja meil on ju põhimõtteliselt ka see võimalus olemas, aga kas seda ka vaja, see on juba meie juhi otsustada..

Tuleb tõesti välja et Rüütli ei oska või ei suuda panna neid 11 mängijat väljakul mängima! Kõikidel ju taset on parajalt, kõik on välisklubides, see räägib juba natsa ka enda eest.

Kommentaar

Otseselt ei lähe selle teemaga kokku, aga ma hakkasin uurima et Soome ja Eesti mängijad pelavad pea samades klubides...

Näiteks on Soome koondises (ka Walesi vastu) meeskonnas Kari Arkivuo, kes mängib Go Ahead Eaglesis, kus ka teatavasti meie Post on. Aga Post ootab koondisekutset siiamaani.. Siis mängib Jäägeriga, Aalesundis veel Peter Kopteff, Az Alkmaarides Moisander, siis Ukraina liigas ju, Dynamo Kyevis Eremenko, samas liigas on ka Zenjov, väravavaht Fredrikson Lillestrom, Norra, kus pea kohe kõrval asuval linnas ka teised Eestist pärit väravavahid,Venemaa kõrgliiga ja siis Hollandi ja Inglismaa mehed. No iga tont saab aru et see väljatoomine mul oli suht mõtetu, sest on ju Soomel mehed veel Liverpoolis ja kus iganes tippklubides veel, aga mida ma öelda tahan siis Stuart Baxter on sellesmõttes kogenum treener kui Rüütli, sest tal on pea iga vastasega erinev koosseis, ja muidugi erinevad mängijad. Ja meil on ju põhimõtteliselt ka see võimalus olemas, aga kas seda ka vaja, see on juba meie juhi otsustada..

Tuleb tõesti välja et Rüütli ei oska või ei suuda panna neid 11 mängijat väljakul mängima! Kõikidel ju taset on parajalt, kõik on välisklubides, see räägib juba natsa ka enda eest.
                      meil pole seda valikut, mis Soomel!!

Kommentaar

Algselt postitas allarn Vaata postitust
                        Ma juba kahtleks Poomi vajaduses platsil. Pareiko ja Londak on näitanud, et nad saavad väga hästi hakkama.
                        õiige!!!!Ple põhjust neid kahte vahetada!

Kommentaar

Esiteks Post ei saa üldse väljakule, miks on vaja teda siis koondisesse võtta. Kui meil on Neemelo ja loodetavasti ka Vosko (kui ta saab Rootsis korralikult mängida ja hakkab kõmmutama).

Teiseks on vahe ka, kas sa mängid Kiievi Dünamos või Lvivi Karaptõs. Üks mängib Euroopa tippjalgpalli, teine madistab kuskil Ukraina meistrikate keskosas.

Kolmandaks mängivad 6 sommi Euroopa tippliigades. Nendest 6 mängijast 5 saavad pidevalt mänguaega. Kui palju meil on selliseid mängijaid? 0.

Neljandaks pole Rüütlil sellist valikut nagu on Stuart Baxteril. Igal koondisemängul on kohal kõik meie parimad pallurid ja see, et meil iga vastasega on erinev koosseis tundub suht ulme.

Viiendaks ma soovitan sul võrrelda Veikkausliigat ja Meistriliigat. Senikaua kuni meil pole korraliku koduliigat, ei hakka midagi juhtuma.

Kuuendaks. Ega 26-aastasele mehele pole vist enam võimalik selgeks õpetada maast söötmist ja stepovereid.

Seitsmendaks. Viimasel ajal on meil peatreenereid üpris tihti vahetatud, aga kasu pole põhimõtteliselt midagi olnud. Mängupilt on sama, tulemused enam-vähem samad. Meie tase ongi paraku siukene 90-100 koha vahel pendeldamine. Siin ei aitaks isegi Jürgen Veber või Stuart Baxter.

Aga õnneks tulevik on minuarust meil väga lootusrikas ja mina usun, et umbes 10 aasta pärast on meie jalgpalli üks esimesi kõrghetki

Kommentaar

ytleme ausalt, ryytlist ei ole tasemel treenerit. tänane mängki näitas seda et kui juhendajal on kasutada pea pooled koondise pretendentidest ja kaotatakse sellisele meeskonnale nagu on kuressaare siis on asi ikka väga mäda. ryytli vabandus oli, et mehed ei olnud piisavalt motiveeritud, aga kes peab selle eest seisma et mehed olexid motiveeritud? vastus: peatreener. vaadates levadia tulemusi siis mehed olid nii motiveeritud et 6:0 pealtki oli tahtmist veel väravaid lyya...see et ryytli levadiaga meistriks tuli ja uefa cupil teise ringi pääses oli lihtsalt 1 juhus...hetkel on näha ikkagi ka koondises tugevat lonkamist ja puudujääke...on seda aega ju olnud kyll ryytlil, aga kordan veelkord treener vajab vahetamist!

Kommentaar

ärge nüüd pori näkku visake, aga kui Flora tahab see aasta veel Meistriliiga kulda, siis oleks just nüüd aeg treenerivahetusele. Sellise minekuga tuleb neid üllatusi veel ma arvan..
                              offtopic oli natukene.

Kommentaar

ärge nüüd pori näkku visake, aga kui Flora tahab see aasta veel Meistriliiga kulda, siis oleks just nüüd aeg treenerivahetusele. Sellise minekuga tuleb neid üllatusi veel ma arvan..
                                offtopic oli natukene.
                                keegi ei viska pori näkku...aga nii see paraku on..kahjux

Kommentaar

Working...
                                X