Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

4.Liiga Lõuna Alagrupi tulemused

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Muru on jh asi mis kindlasti oli paljuski määrav aga samas olid tingimused mölemile samad ja seda puhku ju võitis ikkagi antud hetke parim. pole mõtet vaielda jne. korduskohtumine on veel ees ja peale seda saab öelda kumb on sellest paarist tõesti parim. Edu edaspidiseks ka Welkole! FCE Puka kapten

Algselt postitas ats-wiking Vaata postitust
    võib tõesti nii juhtuda, sest ega me pole väga ammu päris muru näinud. mina mängisin muru-laadsel moodustisel (tartus pole eriti platse, kus oleks korralik muru ka peal) viimati kunagi eelmisel suvel.

samas ei saa öelda, et meil oleks eriline eelis olnud, sest tamma on täiesti omaette standard, seda ei saa võrrelda ei muru ega korraliku kunstmuruga. ka meie mängijatel oli põrgete hindamisega probleeme, sest trenni me ju seal ei tee. ainult kui siis oli eelis see, et võibolla oled harjund oma muruputsade kujuga ja kui pead kunstile tulema, siis hoopis teine tunnetus teiste putsadega mängides.
    mul kunstilt naturaal-murule minnes on see mure, et muruputsadega palju ebamugavam mängida.

Kommentaar

Siia sobib Cantona ilus lause: Let the feet do all the talking

Kommentaar

Algselt postitas ats-wiking Vaata postitust
        ma ei saa aru kust selline järeldus:S
        meie(Welco) väravavaht on juba iseenesest nii tubli, et peaks ull jama olema, kui me üle 3 sisse laseme. Kahjuks TVMK paneb meile jätkuvalt näkku ja ei lase meie põhivasakkaitsjal jätkuvalt üle tulla, kuigi ta pole 3 aastat trennis käinud. Siiski peaks meil taga suht okei olema, võrreldes eelmise korraga, kus lihtsalt joppas, et me aind ühe sisse lasime. Meil on tolle mänguga võrreldes uus keskkaitsja, ja Jaak tõenäoliselt ei joo eelmisel õhtul niipalju kui eelmine kord. Kui mu selg vastu peab ja saan ka mängida, siis on suht hea. puka vastu saime ka ju päris kenasti hakkama.
        kahju, et sa seda ennustust tehes mütsi ära ei luband süüa või midagi, oleks huvitav vaatepilt olnud.

Kui aspenil on see sama väravavaht, kes eelmisel korral, siis võibolla tõesti kui rohkem kaugelt proovime, saame mõned kollid rohkem.
        Loodame et tuleb väravaterohke mäng ikkagi...
        tglt ma loodan et Welco poisid näitavad veelgi südikamat vastupanu, et ka meie kõik poisid oleks mängu lõpus krampe ja lihasvalu täis
        no nii mõtteaine jätkuks poistele...

Kommentaar

Algselt postitas painkill3r Vaata postitust
          Fc tabivere-Tartu EMÜ sk

ennustused et emü kaotas luunjale 4:0 siis tabiverele 5:0
          väravavaht ei suuda ära võtta parem poolseid lööke ja vasakult tuleb tuleviku staar trink
          Nojaa edu tabiverele muidu aga see 92 või mis aastal sünidnud ega ta nüüd kõva tuleviku staar küll olla ei saa kui lööb mingis mõttetus 4 liiga mängus ühe kolli.. aga jah ma tean mõnda venda kes on 91 aastal sündinud ja löönud meistriliigas värava ... niii et jah

Kommentaar

Algselt postitas uuuu Vaata postitust
            Nojaa edu tabiverele muidu aga see 92 või mis aastal sünidnud ega ta nüüd kõva tuleviku staar küll olla ei saa kui lööb mingis mõttetus 4 liiga mängus ühe kolli.. aga jah ma tean mõnda venda kes on 91 aastal sündinud ja löönud meistriliigas värava ... niii et jah
            Hea, et südemelt ära said öelda, muidu oleks vaevama jäänud....

Kommentaar

Algselt postitas uuuu Vaata postitust
              Nokuule, ega ta sul igas mängus ei pea kübaratrikki tegema. Agajamh, Kõrtsmikku mõtled jaa? Isegi tema vastu mängitud, too vend küll tulevikus vast üks Eesti parimaid
              FC Otepää II

Kommentaar

Algselt postitas cosmix100 Vaata postitust
                Nokuule, ega ta sul igas mängus ei pea kübaratrikki tegema. Agajamh, Kõrtsmikku mõtled jaa? Isegi tema vastu mängitud, too vend küll tulevikus vast üks Eesti parimaid

Kõrtsmik võib ju hea olla aga ta ei oska ennast hoida vigastustest ja see on puhtalt kogemuste puudumine see pole see teema tegelikult enam siin
                Olen see kes olen

Kommentaar

FC Otepää - Tõrva pühapäevane mängu aeg on muudetud. Algab siis 18.00 (Annelinna kunst) seoses FC Santose või pigem Annelinna enda kalaga, aga hea et niigi läks
                  Pain is temporary, honour lasts forever...

www.fcotepaa.ee

Kommentaar

Algselt postitas cosmix100 Vaata postitust
                    Jep Kõrtsmikku

Kommentaar

Algselt postitas etsajo Vaata postitust
                      FC Otepää - Tõrva pühapäevane mängu aeg on muudetud. Algab siis 18.00 (Annelinna kunst) seoses FC Santose või pigem Annelinna enda kalaga, aga hea et niigi läks
                      Ei no muidugi, tarkpead..
                      Nagu inimestel targemat teha poleks kui pühapäeva õhtuti jalgpalli mängida..

Kommentaar

Algselt postitas insein-o Vaata postitust

Nu mis sul ikka targemat teha on? Lollusi Tõrva linnapeal
                        Olen see kes olen

Kommentaar

Aga kui rääkida eelseisvast II vooru kohtumisest FCE Pukaga,mis toimub Karksi-Nuia gümn st,siis täna sai käidud vaatamas midagi rõõmustavat pole üelda jube on ikka väljak "kartulipõld" pall teeb sel väljakul kindlasti imevigureid aga tingimused võrdsed eks näis mis sest välja tuleb lõpuks.

EDIT:Abja väljak on tunduvalt paremas seisus,aga liiga väike mõõtmelt.Annab ehk Võhma omaga võrrelda.
                          Olen see kes olen

Kommentaar

Algselt postitas insein-o Vaata postitust

ära tähtsusta...keegi ei käsi sul mängida
                            Pain is temporary, honour lasts forever...

www.fcotepaa.ee

Kommentaar

mis te arvate Fc tabivere-fc aspeni mängu seis jääb?

Kommentaar

Algselt postitas painkill3r Vaata postitust
                                mis te arvate Fc tabivere-fc aspeni mängu seis jääb?
                                fc Aspen võidab 2-1

Kommentaar

Working...
                                X