mis te arvate fc tabivere tänasest väravavahist emü vennad?
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
4.Liiga Lõuna Alagrupi tulemused
Collapse
X
-
Algselt postitas K2sn Vaata postitustFc ABJA - Fc Puka 1:0
Mängust: Eks esimesel poolajal kerge ülekaal Puka võiskonnal aga mida aeg edasi sai ka Abja oma mängu vähegi käima Pukal esimesel poolajal 100% väravavõimalus,kus Abja keskkaitsija eksis ja Puka ründaja pääses 1-1 le väravavahiga õnneks oli Abja vv see kord tasemel ja päästis halvimast.
II poolaeg võituslikult mõlemalt poolelt ja 60' õnnestus Abjal efektne värav lüüa nimelt kesväljal võitluses võitis Martin õhuvõitluse suunates peaga mänguvahendi Gerdile ja viimane lõi efekse värava teenides ka pärast väravat kohtunikult kollase kaardi sõnaeest mida ei tohiks kasutada,peale väravat lagunes hetkeks Puka mäng ja 77' oli seda puhku nüüd Abjal(Gerdil) suurepärane võimalus eduseisu suurendada minnes 1-1 omakorda Puka väravavahiga,kuid löök tabas põiklatti.
Eks oma süü oli ka Karksi-Nuia väljakul.
Aga tänud Pukale mängu eest ja eks teises reingis kohtume taasOlen see kes olen
Kommentaar
-
Algselt postitas timursem Vaata postitusttabivere 1:3 emü
Kommentaar
-
Algselt postitas painkill3r Vaata postitustoodake mäng nendega ära saad teada miks
järgmine mäng nendega tuleb suurem pakk neile meie poolt
Kommentaar
-
Algselt postitas kaitz Vaata postitustJap poolaeg 0:0 värav Gert Seegel 60' otseõhust ühepuutega alla paremasse nurka
Mängust: Eks esimesel poolajal kerge ülekaal Puka võiskonnal aga mida aeg edasi sai ka Abja oma mängu vähegi käima Pukal esimesel poolajal 100% väravavõimalus,kus Abja keskkaitsija eksis ja Puka ründaja pääses 1-1 le väravavahiga õnneks oli Abja vv see kord tasemel ja päästis halvimast.
II poolaeg võituslikult mõlemalt poolelt ja 60' õnnestus Abjal efektne värav lüüa nimelt kesväljal võitluses võitis Martin õhuvõitluse suunates peaga mänguvahendi Gerdile ja viimane lõi efekse värava teenides ka pärast väravat kohtunikult kollase kaardi sõnaeest mida ei tohiks kasutada,peale väravat lagunes hetkeks Puka mäng ja 77' oli seda puhku nüüd Abjal(Gerdil) suurepärane võimalus eduseisu suurendada minnes 1-1 omakorda Puka väravavahiga,kuid löök tabas põiklatti.
Eks oma süü oli ka Karksi-Nuia väljakul.
Aga tänud Pukale mängu eest ja eks teises reingis kohtume taas
Jh mina olengi see puka ründaja kes eksis sinu arvates 100 % lt täpsuselt väravale(ega tühi värav ees olnud, kui sina oleks värava suul olnud oleks pall koos sinuga võrgu taga nurgas olnud. teiseks- kuidas sina seda said näha kui sa tegid putka taga suitsu ju see ei ole just ilus eeskuju meeskonnale kes on paremad kui sina lapsepõlves.
Aga see selleks, edu edaspidiseks ja eks siin arenal näeme!
Tervitusi sulle ESKIMO!FCE Puka
Kommentaar
-
Algselt postitas Mr. T Vaata postitustJh mina olengi see puka ründaja kes eksis sinu arvates 100 % lt täpsuselt väravale(ega tühi värav ees olnud, kui sina oleks värava suul olnud oleks pall koos sinuga võrgu taga nurgas olnud. teiseks- kuidas sina seda said näha kui sa tegid putka taga suitsu ju see ei ole just ilus eeskuju meeskonnale kes on paremad kui sina lapsepõlves.
Tervitusi sulle ESKIMO!
see on lahe, et uued meeskonnad ja uued lobamokad neljandasse liigasse jõudnud on. Samas rikub ära kuidagi - kunagi oli tore liiga - aga võib-olla ma olen vanaks jäänud.
P.S. Meil saab ainult paremaks minna - edu ka teistele
Kommentaar
-
no ega ma nii odav ka nüüd ole, et kohe foorumis avalikult seda kuulutada. võit tuli lihtsalt tänu kogemustele võiks öelda. tabivere sai viigi kätte ja oodata oli, et tabivere paneb pressi peale ja nii ka läks. kuid see mängis meile trumbid kätte. kaitses enam eriti ei püsitud ja eelmisest mängust tegime meie omad järeldused ja panime kaitse lukku. ning no ausalt väravavahi kohta pole mul midagi öelda halba. pigem olime võidu nimel enamaks suutelised seekord. meie väravavht nullis kaks 1:1le ära ja nii see võit tuli. paistis, et tabiverel pole sellist vanemat ja kahejalaga maas olevat playmakerit, kes suudaks vajalikul hetkel kaaslasi õigeid tegusi tegema panna. muidugi üks asi veel- sellisel väljakul ei tohiks hetkel küll mängida nagu seda on tabiveres. aga kui mängida siis võiks selle kiiremaskorras üle rullitada. muidu oli pehme nagu kääriku, künklik nagu põllu tn staadion ning lühike nagu võhma plats.pommitaja
Kommentaar
-
Algselt postitas Mr. T Vaata postitustJh mina olengi see puka ründaja kes eksis sinu arvates 100 % lt täpsuselt väravale(ega tühi värav ees olnud, kui sina oleks värava suul olnud oleks pall koos sinuga võrgu taga nurgas olnud. teiseks- kuidas sina seda said näha kui sa tegid putka taga suitsu ju see ei ole just ilus eeskuju meeskonnale kes on paremad kui sina lapsepõlves.
Tervitusi sulle ESKIMO!
Kommentaar
-
Algselt postitas cru Vaata postitustAspen 1 : 3 Welco
vähemlt nii väidab jalkaliidu koduleht
E: olen rahul
esimene poolaeg 0:1 Welcole, värav: Erikson. suhteliselt väravavahi kala, aga samas ilus pall ette ja kindel tegutsimne ründajalt. Aspen jättis suurepärase võimaluse kasutamata, kui ründaja lõi 0:0 seisult tühjast väravast mööda. muidu suht võrdne mäng.
teine poolaeg: 1-1 värav: särgil oli kirjas janar, kui ma ei eksi. one man effort: kauglöök, posti põrkest.
1-2: Valtna. suurepärane kauglöök. Aspeni väravavaht jäi antud olukorras lihtsalt liiga lühikeseks.
1-3: Noormets. Suurepärane sööt Matiselt (Ulp). 1-1 olukorras ründaja ei eksinud.
mäng oli suhteliselt meie oma. samas oli olukordi ka aspenil. pärast 2-1 Aspen suht lagunes.
üldiselt: Tunduvalt teenitum võit kui eelmine võit aspeni vastu karikas.
Pärast mängu ütlesid aspeni mehed, et mäng oli meie. seega kui juba ise tunnistati, siis järelikult olime ikka veidi üle.
Kommentaar
-
Algselt postitas zurka1 Vaata postitustMr. T foorum ei ole koht selliseks sõnavõtuks! Palun ära kaotusekibeduses enam nii siia kirjuta. Kaotus on kaotus ja peale kaklust enam ruskatega ei vehita
Sry jh, keesin veits üle, mäng on mängitud ja tagant järgi targutamisel pole mõtet! Ju olid siis vastased paremad tänasel päeval, respekteerin seda!FCE Puka
Kommentaar
-
Algselt postitas Mr. T Vaata postitustSry jh, keesin veits üle, mäng on mängitud ja tagant järgi targutamisel pole mõtet! Ju olid siis vastased paremad tänasel päeval, respekteerin seda!
suht v6rdsed oleme tegelt
aga m2ngu kohtunik oli kyll imelik...
esimesel poolajal oli teie poolt teisel poolajal hakkas meie poolt vilistama
Kommentaar
-
Algselt postitas K2sn Vaata postitustma arvan et me respekteerime kh teid
esimesel poolajal oli teie poolt teisel poolajal hakkas meie poolt vilistamaOlen see kes olen
Kommentaar
-
olime jh tglt võrdsed, seda oli ka arvata aga juu seekord võitis ikka parem meeskond!tglt tegi kohtunik ikka hea partii, mõned kergelt antud vead küll aga ega üksi vilistada pole lihtne, kuid distsipliin oli hea! karistas siis kui vaja!
edu edaspidiseks!
Algselt postitas K2sn Vaata postitustma arvan et me respekteerime kh teid
esimesel poolajal oli teie poolt teisel poolajal hakkas meie poolt vilistama
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar