fc tabivere-quattromed 8:0 tabiverele
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
4.Liiga Lõuna Alagrupi tulemused
Collapse
X
-
Algselt postitas painkill3r Vaata postitustkeegi oskab öelda kuidas otepääl läks:O?
Kommentaar
-
FC Tabivere 8 - 0 Tartu Quattromed
Et siis seekord sedasi! alguses ei saanud järjekordselt kuidagi vedama, kuid siis suht algfaadis.. (mingi 5.minut ehk) avas kotisuu meie vasakkaitse, kes seekord skooris vist mõni meeter kaugemalt kui abja vastu võõrsil.. seekord kuskil 55-lt meetrillt umbes. Seejärel oli võimalus kohe viigistada vastasel, kuid meie kollkipper tegi hiilgava soorituse ja tõi alt paremast nurgast hullu palli ära! ja seejärel hakkas lõpuks toitma meie vasak äär ja üleüldse- äärevahetused palliga olid täitsa enamvähem juba!.. sealt tulid paari ilusa kombinatsiooni tulemusena päris mitu ilusat väravat! see-eest pea kõik tegid meil tohutult tööd palli vastase käest kättevõitlemise eest ja nii tulid ka teised ilusad ja mõned nn niisama väravad. ründajad tegid meil ka täna hea partii ja kõik! Aitah Quattrole!
//
Kommentaar
-
Algselt postitas Tarz Vaata postitustAspen oli kuuldavasti R&R 3:2 võitnud.Olen see kes olen
Kommentaar
-
Algselt postitas PeTy3bI Vaata postitustvalga + - , zassali idti na kastu
Kommentaar
-
Algselt postitas Defa Vaata postitustFC Otepää - EMÜ SK Tartu 2:1 (1:0)
Nagu arvata oligi näitas EMÜ kõvasti hambaid ja olukordi jagunes mõlemale poole, samas võivad vist emülased õnnelikud olla et otepää ei suutnud oma
4-5 100-120% võimalust realiseerida!
samas oli ka emül võimalusi korralikult!Aga minu arust oli EMÜ-l paar asjalikku venda juurde tekkinud (peale Bobiku veel), loodan, et nad Luunjale ka hambaid näitavad, rääkimata R&R-st, kelle tänane kaotus meile täitsa sobis
Kommentaar
-
Algselt postitas sass.G Vaata postitustto tõ bazare zdes??
Kommentaar
-
Algselt postitas jethro Vaata postitustTõrva ei ilmunud vist kohale. Loodame, et nad ikka järgmine voor kodus kohal on.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar