Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

4.Liiga Lõuna Alagrupi tulemused

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Päris hea roosa võrdlus!

Algselt postitas dimathekiiper Vaata postitust
    Jutt ei käinud ju torru sõitmisest, vaid sellest, et kui sa vea teed, siis julge ka seda tunnistada, mitte peitu pugeda või Valtna puhul ennast veel õigustada. Sel teemal pole mõtet vaielda, igal omad arusaamad asjast nagu oli ka saates "Õhtusöök viiele," kus arutati surmanuhtlust. Võib-olla kohtume jalgpalliplatsil!

Kommentaar

Algselt postitas veiku Vaata postitust
      aga löögi mängudele siis ei lähegi nii kaua kuni midagi leidnud ei ole
      Minu teada enam ei saa minna ka ju kuskile,kui siis suurema summa eest
      Olen see kes olen

Kommentaar

aga löögi mängudele siis ei lähegi nii kaua kuni midagi leidnud ei ole
        arvan et mitte. ei viitsi k2ia m2ngudel ja vaadata kuidas meeskond ei saa kokku, v6i kui saab kokku siis pooled on poolt2is veel ja ei suuda joosta. m6tlesin et veits t6sisem on see meeskond. ja teised kes sinna tulid minu soovil r22kivad ka seda et ei viitsi enam seda vaadata ja muidu ei taha nad m2ngudel k2ia. nii lihtne see ongi. parem siis olla t88l v6i kodus magada kui raisata aega selle meeskonna peale.

Kommentaar

Algselt postitas Leshiy Vaata postitust
          arvan et mitte. ei viitsi k2ia m2ngudel ja vaadata kuidas meeskond ei saa kokku, v6i kui saab kokku siis pooled on poolt2is veel ja ei suuda joosta. m6tlesin et veits t6sisem on see meeskond. ja teised kes sinna tulid minu soovil r22kivad ka seda et ei viitsi enam seda vaadata ja muidu ei taha nad m2ngudel k2ia. nii lihtne see ongi. parem siis olla t88l v6i kodus magada kui raisata aega selle meeskonna peale.
          aga teadmis? , mine võta lisatunde eesti keele õpetajalt
          HSV - Hamburger Sport-Verein von 1887

Kommentaar

Lahendaks need probleemid ehk PM-is

Kommentaar

Aspenil on meeskonnaga probleeme ja nende meeste, kes seal mängudele jõudsid, suhtumine sellesse mängu oli küll igati positiivne. Lisaks sellele, et nad oleks õnnelikud nii kümnende ka kui üheteistkümnenda mehe üle oma mansas.

Algselt postitas Leshiy Vaata postitust

Kommentaar

(susumu) eks kirjuta sina talle siis venekeeles!!!!

(Kaitz) mõtlesin selle all järgmist hooaega. Hea, et sa nii tähelepanelik oled.

Kommentaar

Algselt postitas SUSUMU Vaata postitust
                  aga teadmis? , mine võta lisatunde eesti keele õpetajalt
                  oskan seletada nii palju eesti keeles, et eesti inimene minust aru saaks. nii et sa ei pea siin t6mbelma. minu jaoks oskan eesti keelt piisavalt h2sti.

Kommentaar

(susumu) eks kirjuta sina talle siis venekeeles!!!!

(Kaitz) mõtlesin selle all järgmist hooaega. Hea, et sa nii tähelepanelik oled.
                    on ideed kindlasti olemas, aga veel ma nendest ei r22gi. ytlen ainult seda et septembrist hakkan k2ima trennis JK Tammeka duublis selleks et olla heas vormis.

Kommentaar

äkki jäädki duublisse !
                      Teised vene poisid tulevad kah siiis ära löögist.

Kommentaar

äkki jäädki duublisse !
                        Teised vene poisid tulevad kah siiis ära löögist.
                        ei tea, ei usu et mul oleks vaja sinna jääda. plaanid on natuke teised ikka. see on seotud kohtuniku t88ga. siis ma ei saaks 2 liigat vilisatada ja raha teenida, nii et see variant jääb 2ra.
                        aga teised vene poisid l2hevad kuskile mujale. ei oska 8elda kuhu. n2iteks Maxim Bubnov...on hea m2ngu tasemega poiss, kes saaks ilusti hakkama 2 liiga tasemel. Mu vend Artjom Melnikov sama. saaks ilusti hakkama, mina saan ka. Evgeni Vojtovich ei taha enam yldse m2ngida, teised huvid elus. Bekker m2ngib ise enda jaoks. nii et tema vb j22b sinna.

Kommentaar

Algselt postitas MRX Vaata postitust
                          seda ainult kodumängudel - võõrsile võtame ainult punased kaasa...
                          Aga ehk võtate nüüd 22.08 Löögi mängule ka ikka valged kaasa,sest meil ainult punane vorm ongi...

Kommentaar

pakun, et hserv? on õigus?

Kommentaar

A muide lesiy sa oled oma sõpradega löögikodukal eeldatavas algkooseisus

Kommentaar

A muide lesiy sa oled oma sõpradega löögikodukal eeldatavas algkooseisus
                                No kui sa nüüd ilusasti veel 20 korda vaatad ja loed,siis see eelmise mängu koosseis ehk siis mäng Welcoga.

Kommentaar

Working...
                                X