Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
4.Liiga Lõuna Alagrupi tulemused
Collapse
X
-
Algselt postitas veiku Vaata postitustaga löögi mängudele siis ei lähegi nii kaua kuni midagi leidnud ei oleOlen see kes olen
Kommentaar
-
Algselt postitas veiku Vaata postitustaga löögi mängudele siis ei lähegi nii kaua kuni midagi leidnud ei ole
Kommentaar
-
Algselt postitas Leshiy Vaata postitustarvan et mitte. ei viitsi k2ia m2ngudel ja vaadata kuidas meeskond ei saa kokku, v6i kui saab kokku siis pooled on poolt2is veel ja ei suuda joosta. m6tlesin et veits t6sisem on see meeskond. ja teised kes sinna tulid minu soovil r22kivad ka seda et ei viitsi enam seda vaadata ja muidu ei taha nad m2ngudel k2ia. nii lihtne see ongi. parem siis olla t88l v6i kodus magada kui raisata aega selle meeskonna peale., mine võta lisatunde eesti keele õpetajalt
HSV - Hamburger Sport-Verein von 1887
Kommentaar
-
Aspenil on meeskonnaga probleeme ja nende meeste, kes seal mängudele jõudsid, suhtumine sellesse mängu oli küll igati positiivne. Lisaks sellele, et nad oleks õnnelikud nii kümnende ka kui üheteistkümnenda mehe üle oma mansas.
Algselt postitas Leshiy Vaata postitustarvan et mitte. ei viitsi k2ia m2ngudel ja vaadata kuidas meeskond ei saa kokku, v6i kui saab kokku siis pooled on poolt2is veel ja ei suuda joosta. m6tlesin et veits t6sisem on see meeskond. ja teised kes sinna tulid minu soovil r22kivad ka seda et ei viitsi enam seda vaadata ja muidu ei taha nad m2ngudel k2ia. nii lihtne see ongi. parem siis olla t88l v6i kodus magada kui raisata aega selle meeskonna peale.
Kommentaar
-
Algselt postitas SUSUMU Vaata postitustaga teadmis?, mine võta lisatunde eesti keele õpetajalt
Kommentaar
-
Algselt postitas veiku Vaata postitust(susumu) eks kirjuta sina talle siis venekeeles!!!!
(Kaitz) mõtlesin selle all järgmist hooaega. Hea, et sa nii tähelepanelik oled.
Kommentaar
-
Algselt postitas veiku Vaata postitustäkki jäädki duublisse !
Teised vene poisid tulevad kah siiis ära löögist.
aga teised vene poisid l2hevad kuskile mujale. ei oska 8elda kuhu. n2iteks Maxim Bubnov...on hea m2ngu tasemega poiss, kes saaks ilusti hakkama 2 liiga tasemel. Mu vend Artjom Melnikov sama. saaks ilusti hakkama, mina saan ka. Evgeni Vojtovich ei taha enam yldse m2ngida, teised huvid elus. Bekker m2ngib ise enda jaoks. nii et tema vb j22b sinna.
Kommentaar
-
Algselt postitas MRX Vaata postitustseda ainult kodumängudel - võõrsile võtame ainult punased kaasa...
Kommentaar
-
Algselt postitas veiku Vaata postitustA muide lesiy sa oled oma sõpradega löögikodukal eeldatavas algkooseisus
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar