Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
4.Liiga Lõuna Alagrupi tulemused
Collapse
X
-
Algselt postitas painkill3r Vaata postitustpäris sellist ei oodanud
ise arvan et 3:1 või siis 4:2 teilenr 31
Kommentaar
-
Algselt postitas vahis Vaata postitustok..see vöib isegi nii minna ..1 pöhjus vast selles kah,et arvatavasti homme viskame näppe kes väravasse läheb,sest arvatavasti pöhi vv homseks veel vigastusest taastunud ei ole.
Kommentaar
-
Algselt postitas Defa Vaata postitustmis tal siis juhtus?
Kommentaar
-
Algselt postitas jethro Vaata postitustMeie mängus oli mingi olukord, kus nurgalöögijärgselt oma mees talle puki tegi. Lebas ju päris tükk aega....ok..tegelt jah on tal jalaga juba pikemat aega probleeme on ja nyyd vajab lihtsalt pisukest puhkust.muidu on meil veel 1 vana kooli mees regatud..Airis(kunagine välgu vv)..kes teab ehk tuleb aitab homme välja..siis ei ole midagi hullu.
nr 31
Kommentaar
-
Algselt postitas vahis Vaata postitustmina diagnoosisin raskekujulise skisofreenia.....ok..tegelt jah on tal jalaga juba pikemat aega probleeme on ja nyyd vajab lihtsalt pisukest puhkust.muidu on meil veel 1 vana kooli mees regatud..Airis(kunagine välgu vv)..kes teab ehk tuleb aitab homme välja..siis ei ole midagi hullu.
Kommentaar
-
Algselt postitas painkill3r Vaata postitustnoh kui vv teil pole siis on meie võistkonnal suurem võimalus junr 31
Kommentaar
-
Algselt postitas vahis Vaata postitustkui muud yle ei jää siis tömban homme ise kindad kätte..varemgi 4-ndas liigas vv mängitud.elab vast kuidagi yle.noh aga vaatab homme saab teada siis kuidas läheb
minu ennustus on täpsem ma arvan
Kommentaar
-
Algselt postitas PeTy3bI Vaata postitustmina ei tule m2ngima...see on suur kaotus Ha-Servile!!!
Kommentaar
-
FCE Puka - Quattro 4:3.
Mäng toimus Kaagveres.
Suurt mängust ei tea, aga nii palju oskan öelda, et FCE Puka läks 3:0 juhtima, kuid Quattro poisid ei andnud alla, ja võitlesid viigi 3:3. Seejärel oli Puka 'Cristiano' ragistanud latti. Lõpuks suudeti siiski 4 värav ära ka lüüa ning 3p. koju tuua. Eks täpsem kommentaar asjaosaliste endi käest.
Kommentaar
-
Algselt postitas siim990 Vaata postitustSeejärel oli Puka 'Cristiano' ragistanud latti.
Meil on ka selline jonnipunn olemasInimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar