Algselt postitas Martin
Vaata postitust
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
4.Liiga Lõuna Alagrupi tulemused
Collapse
X
-
Algselt postitas painkill3r Vaata postitustmis võistkonnaga tegu?When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!
Kommentaar
-
Algselt postitas Martin Vaata postitustEi ole oluline. Ongi vastasel põnevamSisetunne ütleb,et tegu on Quattromiga.
Olen see kes olen
Kommentaar
-
Algselt postitas kaitz Vaata postitustSisetunne ütleb,et tegu on Quattromiga.
Kommentaar
-
Algselt postitas kaitz Vaata postitustSisetunne ütleb,et tegu on Quattromiga.
When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!
Kommentaar
-
Algselt postitas Martin Vaata postitustSina, kaitz, oled üks ütlemata kade, paha ja kiuslik inimene. Alati ja kõiges süüdistas sa Quattromedi. Tegelikult pärineb info Abja raadiost ja seal öeldi, et vallandati ka peatreener - suitsetamise ja üliviletsate tulemuste ning ennustuste tõttu.?
pooled treenerid tuleks vallandada suitsetamise pärast
Kommentaar
-
Algselt postitas Martin Vaata postitustSina, kaitz, oled üks ütlemata kade, paha ja kiuslik inimene. Alati ja kõiges süüdistas sa Quattromedi. Tegelikult pärineb info Abja raadiost ja seal öeldi, et vallandati ka peatreener - suitsetamise ja üliviletsate tulemuste ning ennustuste tõttu.Olen see kes olen
Kommentaar
-
Algselt postitas Barca-Freddy Vaata postitustNo siin foorumis peaks ikka eesti keeles rääkima.nr 31
Kommentaar
-
Algselt postitas kaitz Vaata postitustnu peatreenerit ei saa vallandada,kuna klubi boss ongi peatreener,aga otsingud käivad küll uue kanditaadi leidmiseksWhen I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!
Kommentaar
-
Algselt postitas Martin Vaata postitustKrt. mul on ikka head allikad. Abja vastasel mõnus jalutuskäik.
Kindlasti on,aga ok las ta jääbOlen see kes olen
Kommentaar
-
Algselt postitas vahis Vaata postitustno kui vaadata varasemaid postitusi siis on ta eesti keeles pusind neid kyll ja kyll.aga lihtsalt see targutamine vene..eesti..meid on vöistkonnas ainult 3 eestlast..no siiamaani ma ei ole veel kuulnud,et keegi oleks öelnud mulle et ma vene keeles peaks rääkima hakkama.kui ma ikka hakkama ei saa ytlen eesti keeles mida arvan ja mötlen ja kyll me kuidagi ikka yksteist möistame.
Kommentaar
-
Algselt postitas Onopko Vaata postitustme ise otsustame , mis keeles me tahame rääkida!!!!!!
ja kes ei ole nõus , tulge jalgpalli platsile ja saate jalgavahet!!!!!
Kommentaar
-
Algselt postitas priit62 Vaata postitustSellised maailmaklassi tähed meil siin 4. liigas siis mängivadki!?
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar