Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

4.Liiga Lõuna Alagrupi tulemused

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas Martin Vaata postitust
    võibolla tõesti, kui üks mäng välja arvata. kui ikka pärast mängu saunas kaklema hakatakse ja viimasesse trenni enne mängu tuleb neli tüüpi, siis pole nagu millestki enam rääkida. Eks mingi meeskonna väljakule vast saame, kasvõi seitsme või kaheksakesi, kuid sellist lagunemist ja leeridesse jaotumist poleks küll osanud oodata. kuid läbi raskuste tähtede poole, peale selle ongi parem vähemuses mängida, rohkem ruumi jms.
    mis võistkonnaga tegu?

Kommentaar

Algselt postitas painkill3r Vaata postitust
      mis võistkonnaga tegu?
      Ei ole oluline. Ongi vastasel põnevam
      When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!

Kommentaar

Ei ole oluline. Ongi vastasel põnevam
        Sisetunne ütleb,et tegu on Quattromiga.
        Olen see kes olen

Kommentaar

Algselt postitas kaitz Vaata postitust
          sus sisetunne ei peta

Kommentaar

Sina, kaitz, oled üks ütlemata kade, paha ja kiuslik inimene. Alati ja kõiges süüdistas sa Quattromedi. Tegelikult pärineb info Abja raadiost ja seal öeldi, et vallandati ka peatreener - suitsetamise ja üliviletsate tulemuste ning ennustuste tõttu.

Kommentaar

Sina, kaitz, oled üks ütlemata kade, paha ja kiuslik inimene. Alati ja kõiges süüdistas sa Quattromedi. Tegelikult pärineb info Abja raadiost ja seal öeldi, et vallandati ka peatreener - suitsetamise ja üliviletsate tulemuste ning ennustuste tõttu.
              vallandati treener?
              pooled treenerid tuleks vallandada suitsetamise pärast

Kommentaar

nu peatreenerit ei saa vallandada,kuna klubi boss ongi peatreener,aga otsingud käivad küll uue kanditaadi leidmiseks
                Olen see kes olen

Kommentaar

Algselt postitas Barca-Freddy Vaata postitust
                  No siin foorumis peaks ikka eesti keeles rääkima.
                  no kui vaadata varasemaid postitusi siis on ta eesti keeles pusind neid kyll ja kyll.aga lihtsalt see targutamine vene..eesti..meid on vöistkonnas ainult 3 eestlast..no siiamaani ma ei ole veel kuulnud,et keegi oleks öelnud mulle et ma vene keeles peaks rääkima hakkama.kui ma ikka hakkama ei saa ytlen eesti keeles mida arvan ja mötlen ja kyll me kuidagi ikka yksteist möistame.
                  nr 31

Kommentaar

nu peatreenerit ei saa vallandada,kuna klubi boss ongi peatreener,aga otsingud käivad küll uue kanditaadi leidmiseks
                    Krt. mul on ikka head allikad. Abja vastasel mõnus jalutuskäik.

Kommentaar

Krt. mul on ikka head allikad. Abja vastasel mõnus jalutuskäik.

Kindlasti on,aga ok las ta jääb
                      Olen see kes olen

Kommentaar

Algselt postitas vahis Vaata postitust
                        no kui vaadata varasemaid postitusi siis on ta eesti keeles pusind neid kyll ja kyll.aga lihtsalt see targutamine vene..eesti..meid on vöistkonnas ainult 3 eestlast..no siiamaani ma ei ole veel kuulnud,et keegi oleks öelnud mulle et ma vene keeles peaks rääkima hakkama.kui ma ikka hakkama ei saa ytlen eesti keeles mida arvan ja mötlen ja kyll me kuidagi ikka yksteist möistame.
                        Paneme selle vene eesti teema lukku

Kommentaar

me ise otsustame , mis keeles me tahame rääkida!!!!!!
                          ja kes ei ole nõus , tulge jalgpalli platsile ja saate jalgavahet!!!!!

Kommentaar

Algselt postitas Onopko Vaata postitust
                            me ise otsustame , mis keeles me tahame rääkida!!!!!!
                            ja kes ei ole nõus , tulge jalgpalli platsile ja saate jalgavahet!!!!!
                            Sellised maailmaklassi tähed meil siin 4. liigas siis mängivadki!?

Kommentaar

Algselt postitas Onopko
                              kes on number 10 Haservis???
                              Lugedes Vahise juttu võiks oletatada, et suure tõenäosusega on nr. 10 miski puujalgne vene keelt kõnelev jorss, kes kui kõvasti proovib ja pursib saab hakkama ka eesti keelega

Kommentaar

Algselt postitas priit62 Vaata postitust
                                Sellised maailmaklassi tähed meil siin 4. liigas siis mängivadki!?
                                kes räägib , et meie oleme maailmaklassi tähed , lihtsalt teie olete liiga puujalad!!!! ( muidugi mitte kõik, aga paljud!!!!)

Kommentaar

Working...
                                X