Algselt postitas insein-o
Vaata postitust
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
4.Liiga Lõuna Alagrupi tulemused
Collapse
X
-
Ha_Serv ja EMÜ pidasid eile Reiniku miniväljakul sõbraliku kohtumise,mis lõppes 0-3 EMÜ poolt vaadatuna.
Tervitan siinkohal Ha-Servi keskkaitset, tänu kellele ma sain nii palju joosta, et jõuan varsti ehk vormi isegi. Väga väga hea keskkaitse on neil. Rõõm oli mängida, kahju et EMÜ ei suutnud mitmest võimalusest skoori avada.
Kommentaar
-
Algselt postitas Bobik Vaata postitustHa_Serv ja EMÜ pidasid eile Reiniku miniväljakul sõbraliku kohtumise,mis lõppes 0-3 EMÜ poolt vaadatuna.
Tervitan siinkohal Ha-Servi keskkaitset, tänu kellele ma sain nii palju joosta, et jõuan varsti ehk vormi isegi. Väga väga hea keskkaitse on neil. Rõõm oli mängida, kahju et EMÜ ei suutnud mitmest võimalusest skoori avada.nr 31
Kommentaar
-
Algselt postitas Hr. Rauno Vaata postitustpeaasi, et ise rahul oled!Üks-kaks-kolm : ONOPKO POWER!
Kommentaar
-
Algselt postitas vahis Vaata postitustnoh,kui arvestada,et meeskonna kapten kes on ka ühtlasi pöhi keskkaitsja puudus mängust siis on meil vähemalt kaitse koha pealt seis päris roosiline.muidu oli eilne mäng sihuke..veits krobeline..praaki palju.pommitaja
Kommentaar
-
Algselt postitas timursem Vaata postitustoli tunda, et teil nii mõnigi oli puudu-ründest ja kaitsest, millest meil ka mõningased suht ok võimalused(meie kohta). aga eks see väike väljak teebki mängu võrdsemaks.Üks-kaks-kolm : ONOPKO POWER!
Kommentaar
-
Algselt postitas PeTy3bI Vaata postitustnoh kui m2ngite Levaadiaga 11 meest kaitses ja ennesekindlamad, nagu meil m2ngus, siis teil on v6imalus , et kaotate <5 kolli!
Kommentaar
-
Algselt postitas Bobik Vaata postitustSuure platsi peal harutatakse meie kaitse lahti kahjuks. Praeguse füüsise pealt ei saa rohkemat meeskonnalt nõuda ka. Aga ma olen kindel, et mõne nädala pärast oleme oluliselt paremas seisus.Üks-kaks-kolm : ONOPKO POWER!
Kommentaar
-
Algselt postitas Kotkapoeg Vaata postitusttere tulemast Viljandisse trenni.Meie (Viljandi JK Kotkad)trenniga on liitunud mõningad mängijad Haservist.Võitjad hoiavad ikka kokku!
Kommentaar
-
Algselt postitas r_t Vaata postitustMida Te üldiselt võidate?pommitaja
Kommentaar
-
Algselt postitas PeTy3bI Vaata postitustnoh kui m2ngite Levaadiaga 11 meest kaitses ja ennesekindlamad, nagu meil m2ngus, siis teil on v6imalus , et kaotate <5 kolli!pommitaja
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar