Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

4.Liiga Lõuna Alagrupi tulemused

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas Martin Vaata postitust
    Lühidalt: ime näppu või kobi ise kuhugi mögisemise asemel mängima. Rohkem variante pole. Tõenäoliselt pead näpu suhu torkama, sest kes sind ikka meeskonda tahaks.

Mis puutub eelmisse hooaega, siis liit arvas, et kui kaotad ülemineku, siis oled sitem kui kõrgema liiga viimane. Omapärane loogika, kuid tegemist oli vist ka mingi Flora süsteemi klubiga. Mitte, et see Flora siin oluline oleks, kuid ju siis reglement selline.
    Samas, vaadates Quattromanide esinemist neljandas liigas, saaks nende üle ainult naerda kolmandas liigas Üldiselt on Jaanid oluliselt sisukam meeskond ning väärivad rohkem kolmanda liiga kohta kui quattrod

Kommentaar

Algselt postitas r_t Vaata postitust
      Samas, vaadates Quattromanide esinemist neljandas liigas, saaks nende üle ainult naerda kolmandas liigas Üldiselt on Jaanid oluliselt sisukam meeskond ning väärivad rohkem kolmanda liiga kohta kui quattrod
      mis see 3 liiga nüüd siis etem on..vöiks öelda,et mitte ainult jaani,a enamiku satside üle vöiks naerda..ja see Jaani sats..noh sellel ei oleks neljandas kah midagi peale hakata.
      nr 31

Kommentaar

Ainult HaServ v22rib m2ngida IV Liigas!!!
        Üks-kaks-kolm : ONOPKO POWER!

Kommentaar

Algselt postitas vahis Vaata postitust
          mis see 3 liiga nüüd siis etem on..vöiks öelda,et mitte ainult jaani,a enamiku satside üle vöiks naerda..ja see Jaani sats..noh sellel ei oleks neljandas kah midagi peale hakata.
          egas ei olegi eriti palju etem... ainult et tase on märgatavalt ühtlasem. Jaani sats on teinud paar päris head esitust see aasta, ainult et võhm veab neid vahest alt

Kommentaar

Algselt postitas r_t Vaata postitust
            egas ei olegi eriti palju etem... ainult et tase on märgatavalt ühtlasem. Jaani sats on teinud paar päris head esitust see aasta, ainult et võhm veab neid vahest alt
            samas ega quattro neile ka sellepoolest võlgu jää, sammuti mõned head esitused!

Kommentaar

FCE Puka - FC HaServ 0:9
              Olen see kes olen

Kommentaar

Ma olen täiesti kindel, et pooled IV liiga meeskonnad võiksid III mängida, kasvõi seal viimasele neljale kohale. Lihtsalt küsimus on, et kuidas mängitakse - kas kaitsvalt või ründavalt. Quattrogi parimad esitused on olnud tugevate vastu ehk kaitsest lähtuval mängul.

Kuid neljas liiga on nunnu
                When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!

Kommentaar

Tuletan Otepäälastele siis veelkord meelde,et mäng toimub Põllu staadionil,ehk siis muruputsad kaasa. Kuigi eeldavasti olete saanud ka EJLi teate kätte,vähemalt meilboxis mul oli teada.

Kommentaar

Puka-Haserv 0:9
                    3 minutil seis juba oli 0:3
                    Üks-kaks-kolm : ONOPKO POWER!

Kommentaar

Algselt postitas PeTy3bI Vaata postitust
                      kuhu jäi 3 väravasöötu ?

Kommentaar

Algselt postitas PeTy3bI Vaata postitust
                        Kuidagi väääga nutune algus Pukalt,sellisel juhul.
                        Olen see kes olen

Kommentaar

Algselt postitas kaitz Vaata postitust
                          Kuidagi väääga nutune algus Pukalt,sellisel juhul.
                          Eks sul ole nüüd võimalus paremat algust näidata, seda mittenutust

Kommentaar

Otepää,te mängite ikka kollases? Et meie sinises ja te kollases?

Kommentaar

Algselt postitas siim990 Vaata postitust
                              Eks sul ole nüüd võimalus paremat algust näidata, seda mittenutust
                              eks see plaan nägigi ette,et vöimalikult kiirelt mäng enda kasuks ära keerata.see,et nii kiirelt 3 tükki ära tuli...noh olgem ausad..eks materjali vahe oli selgelt olemas ja puka vast nöustub minuga,et teistsugust tulemust oleks olnud raske ette kujutada.puka kiituseks vöib öelda,et ega nad nüüd köik see 90 minti kah kaitses ei passind.oli neilgi omad väiksed vöimalused a lihtsalt olukorra klaarimine jättis soovida.p.s herr kaitz,väike vihje eelseisvaks kohtumiseks meiega.vaatamata tabeli seisule mingit hinnaalandust ei toimu.juba kiusu pärast.vastukaaluks nendele kes kevade rääkisid midagi haservi suurest motivatsiooni puudusest.
                              nr 31

Kommentaar

Algselt postitas vahis Vaata postitust
                                eks see plaan nägigi ette,et vöimalikult kiirelt mäng enda kasuks ära keerata.see,et nii kiirelt 3 tükki ära tuli...noh olgem ausad..eks materjali vahe oli selgelt olemas ja puka vast nöustub minuga,et teistsugust tulemust oleks olnud raske ette kujutada.puka kiituseks vöib öelda,et ega nad nüüd köik see 90 minti kah kaitses ei passind.oli neilgi omad väiksed vöimalused a lihtsalt olukorra klaarimine jättis soovida.p.s herr kaitz,väike vihje eelseisvaks kohtumiseks meiega.vaatamata tabeli seisule mingit hinnaalandust ei toimu.juba kiusu pärast.vastukaaluks nendele kes kevade rääkisid midagi haservi suurest motivatsiooni puudusest.
                                Tänan HR.VaHis,ega me seda ei ootagi
                                Olen see kes olen

Kommentaar

Working...
                                X