Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Okei, küsimus siis selline, et kas sinu või mõnega veel ei oleks võimalik sealtkandist mängule saada ? Ise jään sinnakanti laupäeval ööseks ja nüüd nuputan kuidas sealt mängule jõuda
Okei, küsimus siis selline, et kas sinu või mõnega veel ei oleks võimalik sealtkandist mängule saada ? Ise jään sinnakanti laupäeval ööseks ja nüüd nuputan kuidas sealt mängule jõuda
eh, las ma pakun, reformikate möllule v? ma ise ka muidu sinna ja sealt otse, kui tuled ka sinna siis lihtsam neid asju ajada, kui 2 autot läheb otepäält siis annab korraldada midagi :P
eh, las ma pakun, reformikate möllule v? ma ise ka muidu sinna ja sealt otse, kui tuled ka sinna siis lihtsam neid asju ajada, kui 2 autot läheb otepäält siis annab korraldada midagi :P
FC Otepää – JK Luunja 3-2 kõva andmine tuleb kuld sul selles mängus võrdvärne vastane kiisu oli vist edu
FC Aspen – Eesti Maaülikooli SK 1-3 epa peaks ära võitma aga aspen ka tubli
JK Welco Elekter -JK Rock&Roll Löök 2-1 siin hoian welcole pöialt(tabelist lähtuvalt) rolli poisid ärge pikka viha pidage
FC Tabivere – FC Abja X-X pole ise nedne vast saanud mängida nägin rolli vastu mängimas vähemuses läxid juhtima, vaatab mis saab...
FC Elva Puka – Tõrva FC Warrior 2-2 midagi võiks viiki jääda
Tartu HaServ – Tartu Quattromed 6-0 HaServil pingevaba mäng arvan maa
FC Otepää – JK Luunja Oma raha paneks otepää peale, 3:1 äkki?
FC Aspen – Eesti Maaülikooli SK EMÜsse väga usku pole ning Aspen võtab siit 3:0 võidu
JK Welco Elekter -JK Rock&Roll Löök 2:2 mõni mäng peab ju viiki ka jääma..
FC Tabivere – FC Abja 5:2 Abja võitleb, kuid sellest jääb väheks..
FC Elva Puka – Tõrva FC Warrior x:x , hooaega tahaks ikka ilusti lõpetada
Tartu HaServ – Tartu Quattromed 6-0 Haservi tulemuste ennustamist ei ole vist väga mõtet kommenteeridagi:P
Kommentaar