Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

4.Liiga Lõuna Alagrupi tulemused

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas insein-o Vaata postitust
    Selline küsimus siis, et kas keegi Puka meeskonna omadest suundub Otepäält ka mängule pühapäeval ?
    Mina ja mõned veel
    FC Otepää II

Kommentaar

Algselt postitas cosmix100 Vaata postitust
      Mina ja mõned veel
      Okei, küsimus siis selline, et kas sinu või mõnega veel ei oleks võimalik sealtkandist mängule saada ? Ise jään sinnakanti laupäeval ööseks ja nüüd nuputan kuidas sealt mängule jõuda

Kommentaar

Algselt postitas insein-o Vaata postitust
        Okei, küsimus siis selline, et kas sinu või mõnega veel ei oleks võimalik sealtkandist mängule saada ? Ise jään sinnakanti laupäeval ööseks ja nüüd nuputan kuidas sealt mängule jõuda
        eh, las ma pakun, reformikate möllule v? ma ise ka muidu sinna ja sealt otse, kui tuled ka sinna siis lihtsam neid asju ajada, kui 2 autot läheb otepäält siis annab korraldada midagi :P
        FC Otepää II

Kommentaar

Algselt postitas cosmix100 Vaata postitust
          eh, las ma pakun, reformikate möllule v? ma ise ka muidu sinna ja sealt otse, kui tuled ka sinna siis lihtsam neid asju ajada, kui 2 autot läheb otepäält siis annab korraldada midagi :P
          Täpselt nii see on

Kommentaar

FC Otepää – JK Luunja 3-2 kõva andmine tuleb kuld sul selles mängus võrdvärne vastane kiisu oli vist edu
            FC Aspen – Eesti Maaülikooli SK 1-3 epa peaks ära võitma aga aspen ka tubli
            JK Welco Elekter -JK Rock&Roll Löök 2-1 siin hoian welcole pöialt(tabelist lähtuvalt) rolli poisid ärge pikka viha pidage
            FC Tabivere – FC Abja X-X pole ise nedne vast saanud mängida nägin rolli vastu mängimas vähemuses läxid juhtima, vaatab mis saab...
            FC Elva Puka – Tõrva FC Warrior 2-2 midagi võiks viiki jääda
            Tartu HaServ – Tartu Quattromed 6-0 HaServil pingevaba mäng arvan maa

igatahes edu kõigile

Kommentaar

Algselt postitas ahtobetoon Vaata postitust
              FC Otepää – JK Luunja 3-2 kõva andmine tuleb kuld sul selles mängus võrdvärne vastane kiisu oli vist edu
              Kiisu peab väiksematega mürama, ei saa kahjuks osaleda. See eest Qmedi vastu jälle kohal ning meil on vägev sõjaplaan nende vastu

Kommentaar

Rock & Roll, kas teile 15.00 sobiks? siis kindel et lipud ja jooned + päev,soojem jne

Kommentaar

Algselt postitas -mirko- Vaata postitust
                  Rock & Roll, kas teile 15.00 sobiks? siis kindel et lipud ja jooned + päev,soojem jne
                  Ma pole otsustaja, aga arvan, et see võib keeruline olla. Meil tavaliselt nädal ette öeldud aegu ei suudeta meeles pidada ja õigel ajal kohale ilmuda.

Osa mehi mööda ilma laiali ja ei ole viitsinud rahvusvaheliste kõnede paketti endale võtta, teine osa juba nädalalõppu tähistamas.

Aga ma üritan teadjamate käest uurida, kas on võimalik.
                  Platsiks ikka Põllu tn stata?

Kommentaar

Põllu stata jah.

Kommentaar

FC Otepää – JK Luunja Oma raha paneks otepää peale, 3:1 äkki?
                      FC Aspen – Eesti Maaülikooli SK EMÜsse väga usku pole ning Aspen võtab siit 3:0 võidu
                      JK Welco Elekter -JK Rock&Roll Löök 2:2 mõni mäng peab ju viiki ka jääma..
                      FC Tabivere – FC Abja 5:2 Abja võitleb, kuid sellest jääb väheks..
                      FC Elva Puka – Tõrva FC Warrior x:x , hooaega tahaks ikka ilusti lõpetada
                      Tartu HaServ – Tartu Quattromed 6-0 Haservi tulemuste ennustamist ei ole vist väga mõtet kommenteeridagi:P

Kommentaar

Algselt postitas -mirko- Vaata postitust
                        ei sobi, 12 on ideaalne!
                        Kärss likku...

Kommentaar

Kahju ,kahju. EJL ei hooli üldse,et fännid kohale saaksid kõik jõuda

Kommentaar

Algselt postitas jethro Vaata postitust
                            Kiisu peab väiksematega mürama, ei saa kahjuks osaleda. See eest Qmedi vastu jälle kohal ning meil on vägev sõjaplaan nende vastu
                            Räägi sellest sõjaplaanist lähemalt

Kommentaar

Algselt postitas raunz Vaata postitust
                              Räägi sellest sõjaplaanist lähemalt
                              No see on midagi sellist, et üks koputab uksele, teine läheb aknast ja kolmas ronib puu otsa.

Kommentaar

üks söödab, teine annab kossi ja kolmas lööb mööda või

Kommentaar

Working...
                                X