Algselt postitas -mirko-
Vaata postitust
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
4.Liiga Lõuna Alagrupi tulemused
Collapse
X
-
Algselt postitas timursem Vaata postitustnii selline on ühe emü mängija esimene emotsioon kalendrit nähes:
Rõõm näha, et saab jälle näha selliseid lahedaid kohti nagu Võhma minijalgpalliväljak väravatega, kus mitte midagi pole täisnurga all.Neil oli fännikoor ka isegi lahedam kui tabiverel, nii et kompenseerib veidike seda, et tabiverega tamme betoonil mängime. Ja kui eelminekord sai abja poiste staadionit enne heinategu näha, siis seekordlähme vaatame peale kartulivõtmist.
Kommentaar
-
Algselt postitas timursem Vaata postitustnii selline on ühe emü mängija esimene emotsioon kalendrit nähes:
Rõõm näha, et saab jälle näha selliseid lahedaid kohti nagu Võhma minijalgpalliväljak väravatega, kus mitte midagi pole täisnurga all.Neil oli fännikoor ka isegi lahedam kui tabiverel, nii et kompenseerib veidike seda, et tabiverega tamme betoonil mängime. Ja kui eelminekord sai abja poiste staadionit enne heinategu näha, siis seekordlähme vaatame peale kartulivõtmist.
Olen see kes olen
Kommentaar
-
Algselt postitas insein-o Vaata postitustOh oodake seda aega kui peaks läbi minema palve kasutada tõrva väljakut, superkhuul
Kommentaar
-
Algselt postitas r_t Vaata postitustMuru asemel on pigi?pommitaja
Kommentaar
-
Algselt postitas r_t Vaata postitustMuru asemel on pigi?
no lihtsalt ei saa naljale pihta...
Kommentaar
-
Algselt postitas FCTnr11 Vaata postitustlugesin seda 20 korda, uuesti ja uuesti.
no lihtsalt ei saa naljale pihta...sigpicSuure-Jaani United
Kommentaar
-
Algselt postitas FCTnr11 Vaata postitustokei seda tean, aga tolles kontekstis?
muru asemel pigi...
okei, eks ma olen veidikene naljategemise alal nõrgem
Päko olen
Kommentaar
-
Algselt postitas insein-o Vaata postitustOh oodake seda aega kui peaks läbi minema palve kasutada tõrva väljakut, superkhuul
Kommentaar
-
Algselt postitas FCTnr11 Vaata postitustokei seda tean, aga tolles kontekstis?
muru asemel pigi...
okei, eks ma olen veidikene naljategemise alal nõrgem
Kommentaar
-
Algselt postitas Kosemets Vaata postitustPatküla st tahetakse teie koduväljakuks?
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar