Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

4.Liiga Lõuna Alagrupi tulemused

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

navi vs welco jamh 10:2 ja minu arvates oli welcol isegi 6 nurgalöögist väravat ja 2 siis karistuslöögist. Mänguliselt jäi vist viiki, mis annab selgelt kahjuks jah tunnistust, et standardeid pole veel see aasta jõudnud harjutada aga mänguline edasiminek on olnud märgatav. Seega siis katsume standardid ka korda saada ning ehk oleme tugev vastane kõigile...

Vähemalt polnud kordagi mölisemist ning fännid olid väga superkihvtid
    tänud welcole

Kommentaar

Küsimus Navile,kus kodumängu peate?
      Olen see kes olen

Kommentaar

Algselt postitas kaitz Vaata postitust
        Küsimus Navile,kus kodumängu peate?

Põlva Lootospark, jätkuvalt ikka kell 12:00 ja kuupäev 19.04.2009

Kommentaar

Welco-Navi 10-2
          Mäng oli meie täieliku kontrolli all, kuid skoor tuli ilmselt Navi kogenematuse pealt. Nurgad ja nurgad ja nurgad + väravavahi ebakindlust kõrgete pallidega.
          Keskväljal võitsid nad samas päris palju kahevõitlusi, seega ilmselt mõne mängu pärast ja kui vv saab kindluse/või saate uue, siis on Navi kindlasti korralik vastane igale satsile. Seda tõestab ka nende 2 löödud väravat,karistavad ära kui liiga agaralt ründad (1 oli indviduaalne eksimus, aga ühe süü oli tegelikutl selles, et kõik poolikud mõtlesid vaid ründamisele, kaitsvad poolikud mängisid vaat et ründajate taga juba.

Kuid kõige mõnusam oli see,mida fännid tegid. Kui eelmine hooaeg tundus,et asi on väga kõva, siis nüüd viidi täiesti uuele tasemele Ilmselt lisaks vürtsi ka Navile mingi purjus tüüp, kes lambist terve aeg seletas miskit. Mina aru ei saanud kelle poolt ta oli. Welco paneb omalt poolt välja preemia, kes suudab indentifitseerida tolle tüübi

Kommentaar

noh Welco kutid...Võtate sel aastal oma v?

võitsite Tabivere sõprusmängus, nüüd 10ne pauk

Kommentaar

Algselt postitas FCTnr11 Vaata postitust
              noh Welco kutid...Võtate sel aastal oma v?

võitsite Tabivere sõprusmängus, nüüd 10ne pauk
              tabivere sõprus mäng welcoga oli allapoole arvestuse kuigi kõrval vaadates on welco päris tubli sats juba ja kindlasti võtab punkte sealt kus võimalik

Kommentaar

No eks me sihi jah natukene ülespoole,aga pea pilvedes ei ole. Navi mäng võinuks täiesti teine olla kui nende väravavaht poleks olnud raskustes kõrgete pallidega.
                Küll aga sihime jah esikolmikut. Olen seda varem välja öelnud ja jään selle juurde: eesmärk on 3. koht. Kuna see = piisavalt võite ja mitte 3. liigasse tõusmist, kus ei oleks enam nii fan

Kuigi jah,vorm tundub hetkel hea:
                Lootos Cupi head esitused
                Quattromedi vastu 7-2 vist
                Tabivere vastu võit
                ja nüüd liigas Naviga
                Samas oleme ise liialt palju mitte millestki väravaid imenud ja tugevamate võistkondade vastu võib see päris palju mängu tulemust otsustada.

Seega esialgu panustame fänniarmee suurendamisele:P

Kommentaar

Algselt postitas fujiwara Vaata postitust
                  Paraku suhteliselt "professionaal" eksis
                  Mis seal ikka, better luck next time.

Ja mäng peegeldas väga hästi jõudude vahekorda. Väga erilist mänguilu ka Quattromedi poolt ei olnud, pikk pall ette lootuses, et ehk keegi suudab midagi ette võtta. EMÜ rünnakuid oli ilus vaadata, poisid teadsid mis tegid ja võtsid oma. Esimene mäng alles, eks kõik lähevad paremaks.

Edu kõigile järgmiseks vooruks.

See oligi ilmselgelt mula. See tuli sellest Timuri üleolevast suhtumisest mida ta siia pritsis. No offence teised EPAs. Pm arvan siiski hetkel, et terve liiga on veel lahtine. Meie tiimi vorm ka veel ülikarmilt logiseb. Tehnika on suhteliselt halb veel. Eks Welco vastu näeb milleks me suutelised oleme.

Edu.

Kommentaar

Algselt postitas Kose Vaata postitust
                    See oligi ilmselgelt mula. See tuli sellest Timuri üleolevast suhtumisest mida ta siia pritsis. No offence teised EPAs. Pm arvan siiski hetkel, et terve liiga on veel lahtine. Meie tiimi vorm ka veel ülikarmilt logiseb. Tehnika on suhteliselt halb veel. Eks Welco vastu näeb milleks me suutelised oleme.

Edu.
                    andestust kristo kui sa haavata said, kuid minu eesmärk ei ole enne emü mängu kontsentreeruda vastaste mängudele, vaid ikka oma mängule.
                    ülbust ma ei väljendanud rohkem ega vähem kui tavaliselt. kui sa tõesti arvad, et ma ülbasin siis too välja konkreetne lõik, mis väljendab ülbust??? siis saab seda ehk siluda
                    pommitaja

Kommentaar

II voor ennustaks nii:
                      0-8 SK Tääksi - EMÜ SK
                      2-4 Navi Vutiselts - FC Abja
                      1-5 Tõrva FC Warrior - FC Tabivere
                      4-0 Tartu Quattromed - FC Aspen
                      3-0 JK Welco Elekter - JK Tartu Löök
                      Last edited by kk11; 13.04.09, 12:29. Põhjus: aps

Kommentaar

1-5 SK Tääksi - EMÜ SK
                        3-7 Navi Vutiselts - FC Abja
                        1-2 Tõrva FC Warrior - FC Tabivere
                        3-1 Tartu Quattromed - FC Aspen
                        3-4 JK Welco Elekter - JK Tartu Löök

Kommentaar

tooks siis sellise asja ka siis ju8ba siia et eelmine aasta 1 kevadringis löödi 27 väravat, aga see aasta esimeses ringis löödi vist kui ma ei eksi 37!
                          Et siis jah loodan et läheb teil rebimiseks siin liigas kõvasti et ka need kes jäävad tahapoole leiavad ka oma mängud ülesse(navi,tääksi,abja)Keda loputati esimene ring natuke!Tehke äratus enda meeskonnale ja näidake kuidas Teie kandis jalgpalli mängitakse!

Meeldivaid jalgpalli lahinguid!

Kommentaar

kuna keegi veeretas ennustamise juba mõnusasti lahti siis ma teen ka sellise tagasihoidliku ennustuse

II voor
                            18.04. 12:00 SK Tääksi - EMÜ SK Võhma, 0:8
                            19.04. 12:00 Navi Vutiselts - FC Abja, 1:3
                            19.04. 12:00 Tõrva FC Warrior - FC Tabivere, x:x
                            19.04. 19:00 Tartu Quattromed - FC Aspen, 1:2
                            19.04. 19:30 JK Welco Elekter - JK Tartu Löök, 4:2

Kommentaar

mis siis SK II ja Rolli mängust saanud, miks seda ei mängita?

Kommentaar

18.04. 12:00 SK Tääksi - EMÜ SK Võhma, 1-3
                                19.04. 12:00 Navi Vutiselts - FC Abja, X-X
                                19.04. 12:00 Tõrva FC Warrior - FC Tabivere, 2-0 ehk tõrva üllatab
                                19.04. 19:00 Tartu Quattromed - FC Aspen, 0-2
                                19.04. 19:30 JK Welco Elekter - JK Tartu Löök 2-1

Kommentaar

Working...
                                X