Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

IV liiga Põhi 2012

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas Leshiy Vaata postitust
    lol, mis kirjeldus...no täitsa pu¤si kui hea mängu te tegite. vedasite palli kastist kastini, tegite omavahel vähemalt 10 söötu. tegite meile lausa kvadraati mängu ajal nii et meil läks pea ringi. kindlasti nii ta oli. teie väravad olid lausa eurosportil näitamist väärt ja meie oma oli sitt. lihtsalt mehed eksisid kaitseliinis, milline arusaamatus vv ja kaitse vahel. mine kommentaatoriks kanal 2'te

Leshiy,

eks igaüks näeb seda omast vaatenurgast Mõnejaoks on paekivi ka kulla väärtusega. Eks me emotsioonidest suht palju tegutseme ja end väljendame. Tema kommenteeris seda nii kuid sina nägid seda teisiti. Pole mõtet end sellepärast mõjutada lasta!

Ellmann 11
    Kiired jalad on need mis edasi viivad

Kommentaar

Ma igaks juhuks sisi täpsustan, et kui ma mängust kirjutan, siis ma ei pretendeeri mingile neutraalsele arvustusele vaid räägin kõik meie vaatenurgast: kas meil tuli välja nii nagu plaanitud, kas mängisime vastavalt oma võimetele jne. Kui lastud väravatest rääkida, siis on need tegelikult kõik kaitsemängu puudujäägid. Aga mõned neist on meie IV liiga taseme juures üsna välitmatud (nt eelmisel aastal löödi meile kaks väravat kasti joonelt üle puusa lati alla), mõned aga oma lollusest "ise ehitatud".

Kommentaar

Algselt postitas waterhaul Vaata postitust
        Ma igaks juhuks sisi täpsustan, et kui ma mängust kirjutan, siis ma ei pretendeeri mingile neutraalsele arvustusele vaid räägin kõik meie vaatenurgast: kas meil tuli välja nii nagu plaanitud, kas mängisime vastavalt oma võimetele jne. Kui lastud väravatest rääkida, siis on need tegelikult kõik kaitsemängu puudujäägid. Aga mõned neist on meie IV liiga taseme juures üsna välitmatud (nt eelmisel aastal löödi meile kaks väravat kasti joonelt üle puusa lati alla), mõned aga oma lollusest "ise ehitatud".
        Loomulikult, kõik on õige. Imelik ka, kui sa hakkaks Haigla mätta otsast rääkima, et nad on Eurospordis kajastamist väärt, rääkimata Kanal 2 tantsusaatest.
        Kapten Trumm

Kommentaar

Algselt postitas Raivo19 Vaata postitust
          Loomulikult, kõik on õige. Imelik ka, kui sa hakkaks Haigla mätta otsast rääkima, et nad on Eurospordis kajastamist väärt, rääkimata Kanal 2 tantsusaatest.
          hästi öeldud

Kommentaar

haigla 4-4 soccernet

võitluslik viik.

tänks hea mängu eest

Kommentaar

Trummi SK - Hansa United 2:1

Kummaline see jalgpall on. Sügisringi alguses jääb tulemuse järgi mulje, nagu vastastest oleks Kristiine kõige lõdvem olnud. Tegelikkus on risti vastupidi. Lihtsalt kahe viimase mänguga võtab kukalt kratsima, millised ilusad väljamängitud võimalused on tuulde läinud. Eilegi jooksis mäng algusest peale õlitatult, aga kahju kahest postist ja paarist vastase vv-i ime-palli-ettejäämisest ning luhtunud möödalöökidest. Aga nii, kui vastane saab oma võimaluse, on see kohe terav. Lõpu eel löödi üks tagasi ja pinge ning ärevus tallas seljas lõpuni. Tribüünilt, kolme kollase karistust kandnuna, oli kihvt kaaslastega igasugu nüansse hinnata. Tulemus siiski õiglane.

Kogu voor.., tundus jälle, et huvitavaks kiskus .
              Kapten Trumm

Kommentaar

Tallinna FC Reaal - Tallinna FC Twister 1:2 (0:1)

Mõlemi poole jaoks väga oluline mäng, sest enne mängu algust oli mõlemal punkte võrdselt. Reaalil vahetusmehi seekord ei olnud, meil oli rohkem, kui lubatud vahetuste arv. Proovisime seega mängu tempot kõrgel hoida arvestusega, et meie saame väsimuse korral vahetada. Reaali mehed aga korraliku füüsisega, pidasid lõpuni väga hästi vastu ja pigem oli kohati meil probleeme kaitsesse tagasi jõudmisega.

Otsisime alguses kiiremaid lahendusi: kaitsest pall üles ja paari sööduga värava alla, kui võimalus tekkis. Mingeid olukordi tekkis, kuid algul päris hea löögini me ei jõudnud. Nurgalöögi järel käis pall korra latis, kui taga postis mees lahtist palli veidi ootamatult lüüa sai. Väravani jõudsime veidi enne poolaja lõppu, kus äärelt keskele mängitud pall meie keskpoolikuni jõudis, kes kasti joone juurest üsna vabalt lüüa sai. Löök tuli veidi "kaarekas", aga õnnelikult põrkas latist sisse (teine põrge ülemisse võrku, st üsna napilt).

Teise poolaja alguses saime tihedamini rünnakule, tihti oli kas õnne või oskust vähe, Reaali vv tegi ka head tööd. Ühes olukorras ei suutnud Reaal palli puhtaks lüüa ning umbes 4. järjestikune pealelöök lõpuks võrku lendas. Poolaja lõpp läks aga ärevamaks. Nagu juba öeldud, siis Reaal väsimuse märke ei näidanud ja hakkas nüüd hoogsamalt ründama. Korra käis pall juba väravas, kui kohtunik vilistas väravavahi ründamise. Korralik külakuhi seal oli, ise täpselt ei näinud. Lõpuks siis pall kasti, kus Reaali ründajal see jala peale õnnestus saada. Meie kaitse jäi juba seljataha ja vv tuli vastu, ründajal õnnestus veidi paremale tõmmata ja sai palli sisuliselt tühja väravasse lüüa. Sellest muidugi saadi hoogu juurde ja lõpus olime juba pressi all. Kindlamad jalad olid kõik juba pingile vahetatud ja me ei suutnud palli pikalt enam enda kontrolli all hoida. Väga ohtlik olukord, kus Reaali kapten ja vasak äär (kes terve mängu väga häid diagonaale kasti andis) palli keskelt läbi mängis - sealt hea sööt meeste seljataha ja oli üks-ühele olukord. Nurk oli veidi kehva ja pall tabas esimest posti.

Juba teist mängu suudame siiski lõpu rabedas olukorras seisu hoida ja 3p väärt tulemus. Õnneks jagasid paljud konkurendid selles voorus omavahel viigipunkte. Järgmises voorus siis väga oluline mäng; hooaeg on näidanud, et Trummi aeg-ajalt siiski komistab - kui mitte meie otsa, siis järelikult kellegi teise otsa hiljem - seega ülioluline siit meile soodne tulemus võtta. Seda enam, et kaks lähimat jälitatavat eriti tõenäoliselt punkte järgmises voorus ei kaota.

Edit: me olime lõpuolukorras kohtuniku peale veidi tigedad, vastane sai vist 4 nurgalööki järjest, reaalselt läks meist välja neist 1 või 2. Et me suutsime oma arvamust piisavalt vaoshoitult esitada, siis sõimamiseks ei läinud. Pärast mängu kohtunik võttis olukorralt pinged maha, kui tuli vabandas meie ees, et "kui vilistasin valesti, siis andke andeks, ei saanud nii hästi neid olukordi näha". Hea liigutus tema poolt, meil võitjatena muidugi lihtsam andeks anda ka.

Veel: enne meid siis IV Ida Pokkeriprode ja Kalev Juniori mäng, seal kohtunik polnud veel üle keskjoonegi kui otsajoone juures mehed palli pärast võitlesid. Mina ei tea, mille järgi ta keskringist otsustab, kellest välja läks

Kommentaar

Kristiine - Magister 3-1 (2-1)

Mängu alguspool oli üsna võrdne, aga Kristiinel õnnestus 2 meie jaoks "lolli" väravat lüüa, millest esimene suht kaugelt varbaga langev vv näppudest läbi ja lati alla ning teisel juhul jooksu pealt jäi kaitse palli ära löömisega hiljaks ja ründaja ennetas. Poolaja lõpu poole saime surve peale ning tasuks värav, kus meie mees paremalt läbi ja terav sööt värava alla, kuhu mees keskelt peale jooksis ja ära lõi.

Teisel poolajal Kristiine kontrollis mängu ja meie väga head survet peale ei saanudki. Mõned (pool)võimalused küll olid, aga mitte midagi erilist. Viimane värav löödi meile teine mäng järjest viimasel sekundil. Meie muidugi arvame, et see polnud värav, aga kohtunik luges ära. Pall põrkas postist väravavahi kätte, kes oli postist u. meetri kaugusel ja värava joonest veidi väljaspool. Kohtunik pidi arvama, et pall ületas õhus väravajoone. Füüsikaliselt oli see võimatu, sest vv ei olnud väravas sees ning ca 1 meetri sees ei saa ka pallil selline vint tekkida, et käiks näiteks kaarega väravas ära ja tuleb väravavahile tagasi välja sülle Aga kuna see juhtus viimasel sekundil, siis mängu tulemust see ei mõjutanud v.a. mõjus meie väravatevahele, mis võib hooaja lõpus meile saatuslikuks saada Aga muidu oli kohtuniku poolt väga korralik vile ja suhtumine, ütleks isegi, et selle hooaja parim, mida mina näinud olen.

Kommentaar

Kas saaks Jalgpallihaigla poolt neid imeväravaid näha eilsest mis 4-4 viigiga lõppes soccerneti vastu.
                    Ahjaa ja see Postiljon kes neil täna väravas oli, see nagu midagi aru ei saand. Ühe tõrje tegi vist, võttis pennu ära - ilmselgelt oli vend mingeid aineid teind vist, sest kukkus ümber pennu ajal ja kalevlaste kahjuks löödi ka pall sinna poole kuhu ta kukkus.

Kommentaar

Algselt postitas Postiljon Vaata postitust
                      Kas saaks Jalgpallihaigla poolt neid imeväravaid näha eilsest mis 4-4 viigiga lõppes soccerneti vastu.
                      Ma arvan, et mitte ükski kolmest väravavahist ei taha neid korduseid näha
                      Based in the industrial city of Gelsenkirchen, Schalke are one of the Bundesliga's best-supported clubs.

Kommentaar

Algselt postitas smaller Vaata postitust
                        Aga muidu oli kohtuniku poolt väga korralik vile ja suhtumine, ütleks isegi, et selle hooaja parim, mida mina näinud olen.
                        Tänud, tänud. Kiitused ka mõlemale meeskonnale, selliseid meeskondi on lust vilistada.
                        Lisaksin veel, et pealtvaatajaid oli 15 ja neist 11 olid eevatütred. Õnnelikud mehed need Kristiine omad, ei imesta, et nad tabelis nii ees on
                        Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.

Kommentaar

Algselt postitas smaller Vaata postitust
                          Kristiine - Magister 3-1 (2-1)

Mängu alguspool oli üsna võrdne, aga Kristiinel õnnestus 2 meie jaoks "lolli" väravat lüüa, millest esimene suht kaugelt varbaga langev vv näppudest läbi ja lati alla
                          Tulebki nii välja, et selle imeväravavahi registreerisite põhimõtteliselt ainult meie mänguks? Ja oli kasu. Soovitan teda ikka veel kutsuda, muidu jääbki ainult üks silm pähe.

Rein, naised on kohtunikule ja vastasele peibutuseks välja pandud. Kristiinele lisab indu nende vanameister tribüünil. Sinagi, kui "roheline", võid temalt igasugu pallimängutarkusi kõrva taha panna.
                          Kapten Trumm

Kommentaar

[QUOTE=Raivo19;1430560]Tulebki nii välja, et selle imeväravavahi registreerisite põhimõtteliselt ainult meie mänguks? Ja oli kasu. Soovitan teda ikka veel kutsuda, muidu jääbki ainult üks silm pähe.

Kahjuks ei saa sellist taktikalis-strateegilist infot siin jagada. Äkki loevad needki, kellega veel mängimata

Kommentaar

Algselt postitas Pitsu Vaata postitust
                              Ma arvan, et mitte ükski kolmest väravavahist ei taha neid korduseid näha
                              Ma usun, et väravavahid ei ole ainsad, mõni äss oli veel platsil.
                              I don't write erotica but I do write. Don't get paid for it though. My writing is a little more high profile than erotica generally. I stay anonymous though so I can never be compensated for my work.

Kommentaar

Teadmiseks siis homne karikamäng, kel muud teha pole siis vaatama:
                                Karikamängueelvaade:

Kommentaar

Working...
                                X