Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

IV liiga Põhi 2012

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas Rein Vaata postitust
    Väga hea, et selle teema üles võtsite. Mind isiklikult häirib aegajalt üks asi. Nimelt päris tihti tuleb vilistada mänge kus mõnes meeskonnas on mõni tuttav (vahest on isegi neid päris palju) ja siis osad (vähesed küll, aga siiski mõned) arvavad kohe- ma tunnen kohtuniku, järelikult on mulle rohkem lubatud ja ma olen eeliseisus. See suhtumine paistab kohe silma. Saage aru, munadega kohtunik suudab alati olla objektiivne ja sõbrasuhted unustatakse mängul kohe ära. Kõik mängijad on kohtuniku jaoks võrdsed, oled sa siis sõber või mitte.

Edit: Raivo, kui ikka mängija toodab juba avavilest sitta ja ainult möliseb, siis tuleb ta ära karistada.
    Väga õige jutt, kusjuures sinu kiituseks tuleb öelda, et kohtunikuna oled lühikese aja jooksul teinud arengu, mis mõnel võtab aastaid.

Mölisemise koha pealt on nii, et palun tulge ja vaadake, kas need vanemad mehed ikka uluvad niiväga ja provotseerivad kohe algusest peale? Nad ikka pigem mängivad, kuid ruigamine ja abi otsimine hakkab tihti mujalt. Ning need kohad on kohtunike pärusmaa, mis ja kuidas ta ette võtab. Toon näiteks kohtunik vanameister Peljo, kes täna suurt platsil jooksma enam pole suuteline, aga vilistab ikka paljudest paremini. Meidki tunneb läbi ja lõhki, aastate jooksul teda palju palunud vilemeheks tulla, sest ta ei tooda pettumust. Kuid see, kui me talle sõprusmängu eest maksame, ei tähenda, et allahindlust saad. Aga mulle meeldib ta joon: algul hoiatab viisakalt, et kuule, ma pean sulle kaardi ära panema, kui asi nii jätkub. See distsiplineerib ja kohe. Enne hoiata, siis karista, kui aru ei saa, eriti jutumehi. Rääkimine väljakul on lubatud ikka?

Isiklikult pole mingit vahet, kas tuttav kohtunik või mitte. Mäng on mäng, mees peab igal juhul munadega olema, üskõik, kuidas sa ta poole pöördud. Uno Tutk'i tundsid vanasti enamus, mis ta's tegema pidi?
    Kapten Trumm

Kommentaar

Algselt postitas Draakon Vaata postitust
      Ei tasu energiat kulutada nende asjade peale mida sa ei saa muuta. Olgu kohtunik kuitahes sitt, siis mölisemine ei päästa mitte midagi. Keskenduge mehed asjadele mida te saate muuta. Tuleb olla nutikas ja enda mängu kohandada vastavalt kohtuniku stiilile, mitte üritada kohtunikku enda pilli järgi mängima panna, see on täiesti lootusetu üritus.
      Mölisemine kohtunike ja oma võistkonnaga on puhas ego probleem. Teame kõik, et mõnes eelpool nimetatud võistkonnas on see suureks probleemiks ja kuigi keskmine vanus kipub olema 35 kanti, siis käitumiselt ollakse kohati 17a noored nagad. Aga eks see egotsemine maksab varem või hiljem mängus (või elus) mingil moel kätte.
      Olgem positiivsed ja keskenduge eelkõige sellele mida ise saame teha enda mängu ja käitumise parandamiseks.
      Ühest küljest on soliidne, kui vaatamata vanusele mängitakse ikka veel, teisest küljest ei oma absull mingit tähtsust, kui vana mängija ja mismoodi käitub. Selle kohta kehtib hoopis võrdlus, et voodis on kõik ühepikkused...

Ma nüüd päris hästi ei saa aru. Sellise jutuga tuled lagedale, et kohtunik ei peagi püüdma head partiid teha? Et tuleb, saab kaelast ära ja tehtud kuidagi?! Kas oled ise kohtunik või rohkem õigusemõistja tegude üle siin foorumis? Taolise suhtumisega, et olgu kohtunik kuitahes sitt, ma lasen püksid alla ja ikka tantsin tema pilli järgi või, et olgem positiivsed koguaeg, taoliselt võib lilli kinkida, sotsiaaltöötajaks minna või sootuks pühapäevased mängud asendada kaunites kodumaa kirikutes-kogudustes pead langetades jutluste kuulamisega. Jalgpalliplatsil need reeglid ei kehti. Hoopis selline suhtumine maksab sulle alguses mängus, ja maeitea, minupärast kasvõi tõesti hiljem, kogu elus, kunagi kätte. Vutiplatsil paned numbriga särgi selga ja võistle!

Praegu jäi mulje, et kipud treeneriks või inimhinge-inseneriks eluteel.
      Kapten Trumm

Kommentaar

Algselt postitas Raivo19 Vaata postitust
        Ühest küljest on soliidne, kui vaatamata vanusele mängitakse ikka veel, teisest küljest ei oma absull mingit tähtsust, kui vana mängija ja mismoodi käitub. Selle kohta kehtib hoopis võrdlus, et voodis on kõik ühepikkused...

Ma nüüd päris hästi ei saa aru. Sellise jutuga tuled lagedale, et kohtunik ei peagi püüdma head partiid teha? Et tuleb, saab kaelast ära ja tehtud kuidagi?! Kas oled ise kohtunik või rohkem õigusemõistja tegude üle siin foorumis? Taolise suhtumisega, et olgu kohtunik kuitahes sitt, ma lasen püksid alla ja ikka tantsin tema pilli järgi või, et olgem positiivsed koguaeg, taoliselt võib lilli kinkida, sotsiaaltöötajaks minna või sootuks pühapäevased mängud asendada kaunites kodumaa kirikutes-kogudustes pead langetades jutluste kuulamisega. Jalgpalliplatsil need reeglid ei kehti. Hoopis selline suhtumine maksab sulle alguses mängus, ja maeitea, minupärast kasvõi tõesti hiljem, kogu elus, kunagi kätte. Vutiplatsil paned numbriga särgi selga ja võistle!

Praegu jäi mulje, et kipud treeneriks või inimhinge-inseneriks eluteel.

On siis kunagi kohtunik sinu pilli järgi hakanud tantsima kui mölised piisavalt? Millegipärast arvan vastupidist. Kohtunik hakkab sulle endale lihtsamini vigu vilistama kui suu kinni ei seisa.
        Ja üldse sinu tsitaat muutus kohtuniku teemast kohe minu suunal väga isiklikuks - see on ju rullnoklikkuse põhitunnus, tore et ise ära tõestasid.

Kommentaar

Soccernet kottis tabeliliidrit Trummit 4-3.
          Poolaeg oli 4-1 Soccrnetile. Trummi läks kiirelt 1-0 ette, aga poisd läsid tuuri ainult tuuri ja oolaeg oli 4-1 täkkudele. '2 poolajal suutsid Kaera-Jaanid ennast kokku võtta, aga ikka jäi väheks.
          Kohtunikust- vana Noode on madalamates liigades parim ja õnnistatud olgu need kelle mängu ta vilistab. Ainuke kes tema vastu saab on Tomingas. 50/60 vennad on mõlemad.
          Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.

Kommentaar

Poolaeg oli 4-1 Soccrnetile. Trummi läks kiirelt 1-0 ette, aga poisd läsid tuuri ainult tuuri ja oolaeg oli 4-1 täkkudele. '2 poolajal suutsid Kaera-Jaanid ennast kokku võtta, aga ikka jäi väheks.
            Kohtunikust- vana Noode on madalamates liigades parim ja õnnistatud olgu need kelle mängu ta vilistab. Ainuke kes tema vastu saab on Tomingas. 50/60 vennad on mõlemad.
            Poolaeg siiski 2-1.

Kommentaar

Mida iganes, parim võitis. Mõnus andmine oli.
              Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.

Kommentaar

Rein kurat Sa pole veel ikka kaine või ??? Poolaaeg oli ikka 2:1 Nettidele

Ja nüüd ma küll solvusin Rein kui Sa mind ei lisanudki madalamate liigade lemmikute hulka

Ja kui ma eile nägin Kose mängul parimat publikut kus enne mängu ka koor hümni laulis siis täna selle hooaja koomiliseimat fänni
                Trummi JK nr. 85
                keskkaitsja

de gustibus non est disputandum

Kommentaar

Ma olen kuulnud, et see pidi Narva Transi ainus fänn olema. Loodetavasti ei too ta jalkaliidu DK-s oma klubile trahvi kaela.
                  I don't write erotica but I do write. Don't get paid for it though. My writing is a little more high profile than erotica generally. I stay anonymous though so I can never be compensated for my work.

Kommentaar

Algselt postitas Draakon Vaata postitust
                    On siis kunagi kohtunik sinu pilli järgi hakanud tantsima kui mölised piisavalt? Millegipärast arvan vastupidist. Kohtunik hakkab sulle endale lihtsamini vigu vilistama kui suu kinni ei seisa.
                    Ja üldse sinu tsitaat muutus kohtuniku teemast kohe minu suunal väga isiklikuks - see on ju rullnoklikkuse põhitunnus, tore et ise ära tõestasid.
                    Isiklikuks muutub ta praegu ja kohe - situ pihku , prill, ausalt! Sa niikuinii millestki põhimõttelisest aru ei saa, mida sulle räägitakse.., nii et, "Luikede Järvel" Estonia Teatris näeme, lase naisterahval särk ära triikida. Seal tantsid garderoobist lõppvaatuseni. Ma ise tulen rullnokaga. Soust.
                    Kapten Trumm

Kommentaar

Kas ta nüüd kottis, aga tublid poisid, kiitus ja väike kummardus ka. Vaikselt oli tunda seda Soccernetti, kes üks aasta siin liiga ära võitis(või oli ta teine?!) ning pälvis kolmanda liiga koha igati teenitult, mida siiski vastu ei võetud.

Olukord oli kevadisega vastupidine - meil mitmed puudu, vastane parimas koosseisus, nagu aru sain. Võib võtta nii ja naa, et tegime nigela esimese poolaja ja teise lõpus oli viik õhus, tuliselt oli. Kuid reaalselt arvan, et esimesel poolajal oli meil omajagu ebajoppi - 1:0 eduseisus lõime tühjast ees mööda, hea löök latti, mis mõnede hinnangul ületas väravajoone, super vastaste vv-i tõrje alt nurgast jne. Olid ka Soccernetil omad võimalused, korra tõrjusime joonelt. Pisike lohakus maksis kätte, ja kingitus oli too pennal küll, mis meie vastu anti. Rääkisin just ühe kohtunikuga ja too ütles, et ohtlik mäng kastis pole pennal, vaid vabalöök?! Mul pole üldiselt kohtunikule pretensioone, aga käitumine oli ikkagi tiba üleolev: et mängige, küll mina kõike näen! No ei näinud, ei aute, ei sulge, jutu peale siristas. Vigu veel enam-vähem nägi, hea seegi.

Ja Rein, Sulle sõbrake, et kui kohtunik saab nagu udu, mängus paar-kolm korda meie söötudel palliga pihta, siis ei saa elusees teda hinnata "väga heaga", kohavalik on lihtsalt sitt. Enesehinnang oli tal hea, kriitika oma tegevuse kohta puudus. Koolipoisi kolm. Eelnevad vene poisid on paremad olnud. Nii on, nad on olnud püüdlikud ja tähelepanelikumad ning paremas sportlikus vormis.

Eks ta oli võrdne mäng, sellised kaunistavad jalgpalli. Ausalt öeldes pole ühtegi etteheidet täna Trummi satsis mänginud vendadele, kõik andsid parima, iseasi, mis välja tuleb. Sama ka Soccernetiga, pärast üle kümne aasta tutvust tuli mulle Devil ütlema, et ta sai elu esimese võidu meie üle, kuigi on seda püüdnud nii Piraajas, Soccernetis kui ilmselt ka unes. Meeldiv kuulda. Mõnus lahtine mäng oli, ega's me oskame kaotada ka ja vastast tunnustada. Vist juba traditsioon, et taote järjepanu vastastele 4. Jätkake!

Rein, ära unusta kihlvedu ja kahte õlut!! Kes su salapärane sõber oli, kes mulle persse tahtis pugeda? Ma teda ei tundnud, seega oleks paslik olnud kellegi teise nime kriiskamine-skandeerimine ülimälus peaga tribüünil, mul läks ihu juba imelikuks.
                      Kapten Trumm

Kommentaar

millega mina selle kiituse ära teenisin ?

Kommentaar

Algselt postitas Raivo19 Vaata postitust
                          Kas ta nüüd kottis, aga tublid poisid, kiitus ja väike kummardus ka. Vaikselt oli tunda seda Soccernetti, kes üks aasta siin liiga ära võitis(või oli ta teine?!) ning pälvis kolmanda liiga koha igati teenitult, mida siiski vastu ei võetud.

Olukord oli kevadisega vastupidine - meil mitmed puudu, vastane parimas koosseisus, nagu aru sain. Võib võtta nii ja naa, et tegime nigela esimese poolaja ja teise lõpus oli viik õhus, tuliselt oli. Kuid reaalselt arvan, et esimesel poolajal oli meil omajagu ebajoppi - 1:0 eduseisus lõime tühjast ees mööda, hea löök latti, mis mõnede hinnangul ületas väravajoone, super vastaste vv-i tõrje alt nurgast jne. Olid ka Soccernetil omad võimalused, korra tõrjusime joonelt. Pisike lohakus maksis kätte, ja kingitus oli too pennal küll, mis meie vastu anti. Rääkisin just ühe kohtunikuga ja too ütles, et ohtlik mäng kastis pole pennal, vaid vabalöök?! Mul pole üldiselt kohtunikule pretensioone, aga käitumine oli ikkagi tiba üleolev: et mängige, küll mina kõike näen! No ei näinud, ei aute, ei sulge, jutu peale siristas. Vigu veel enam-vähem nägi, hea seegi.

Ja Rein, Sulle sõbrake, et kui kohtunik saab nagu udu, mängus paar-kolm korda meie söötudel palliga pihta, siis ei saa elusees teda hinnata "väga heaga", kohavalik on lihtsalt sitt. Enesehinnang oli tal hea, kriitika oma tegevuse kohta puudus. Koolipoisi kolm. Eelnevad vene poisid on paremad olnud. Nii on, nad on olnud püüdlikud ja tähelepanelikumad ning paremas sportlikus vormis.

Eks ta oli võrdne mäng, sellised kaunistavad jalgpalli. Ausalt öeldes pole ühtegi etteheidet täna Trummi satsis mänginud vendadele, kõik andsid parima, iseasi, mis välja tuleb. Sama ka Soccernetiga, pärast üle kümne aasta tutvust tuli mulle Devil ütlema, et ta sai elu esimese võidu meie üle, kuigi on seda püüdnud nii Piraajas, Soccernetis kui ilmselt ka unes. Meeldiv kuulda. Mõnus lahtine mäng oli, ega's me oskame kaotada ka ja vastast tunnustada. Vist juba traditsioon, et taote järjepanu vastastele 4. Jätkake!
                          Päris parimas koosseisus ei olnud aga siiski väga hea oli. Kahju ainult, et meie esiründaja üle mõtles olukordades, kus pall tuleks tühja väravasse veeretada või taha nurka.

Võimalusi ja väravaid oli igale maitsele, mõlemal. Aitäh hea mängu eest.

Kohtunik mulle kah väga ei istunud, üritasin end vaka all hoida aga nüüd vigastusega väljas olles, mõtlen, et oleks võinud talle miskit öelda . Aga siis ma oleks vist sama tasemega eneseupitaja.

BTW! 8 aastat tagasi siiski oma sünnipäeval õnnestus. Kahjuks sain mängida vaid 17 minutit, kuna vigastasin peale pikka vigastuspausi, sama kätt, mis opilaual käis .

29. august pühapäev
                          12:00 Trummi SK - JK Piraaja - : 4 (0 : 2)
                          Staadion: Kotka staadion
                          Kohtunik: Sergei Makarov

Väravad: 22. pen. Bõmberg, 43., 62. Leimann, 88. Jürna
                          Hoiatused: 69. Tammeorg, 88., 89. A. Kajari - 60. Põhjala
                          Eemaldamised: 89. A. Kajari

JK Piraaja: Pukk, A. Laidre (61. M. Rettel), K. Keinast, M. Keinast, Põhjala, Lõhmus (17. M. Puss), Nigul, Bõmberg, Leimann (88. J. Puss), M. Laidre, Hansen (61. Jürna).

Märkused: Mäng lõppes seisuga 2 : 4 (1 : 2), kuid kuna Trummi SK kasutas diskvalifitseeritud mängijat (Risto Tammeorg) siis tühistas EJL Trummi löödud väravad ja määras - : 4 võidu JK Piraajale.

Kommentaar

FC Majandusmagister - Tallinna FC Twister 1:3 (0:1)

Seekordsel mängul siis mõni põhimees igast liinist puudu, aga pink suutis üsna edukalt need rollid üle võtta. Tahtmist oli palju ja esimesel minutil mängisime äärest läbi ja õnnestus ka hea pall keskele anda, aga kaitse suutis meie ründajaid piisavalt segada, et löögile saada ei õnnestunud. Hiljem tekkis väga hea võimalus, kui üks ründaja mängis kaitse üle ja andis siis teisele ründajale hea läbisöödu. Umbes 11m pealt aga ei tulnud kohe lööki ja esimene puude oli ebaõnnestunud - pall jäi liiga keha alla ja väravat ei sündinud. Magistrid liigutasid keskväljal kenasti palli ja jõudsid esimesel poolajal päris mitme ohtliku olukorrani. Peame tänama oma väravavahti ja õnne, et ära ei löödud. Lõpuks õnnestus skoor avada, kui tsenderdus kastis õnnega pooleks meeste puntras maha võeti ning kohe kõrval seisnud vabale mehele söödeti, kes tagaposti palli sisse lükkas 1:0. Sellise seisuga poolaeg lõppes.

Teine poolaeg läks üsna samas taktis. Üritasime mängu kontrollida, aga kui kuskil sööduga eksisime, tekkis vastastel kohe korralik rünnak, seega võimalusi mõlemas suunas. Lõpuks siis olukord, kus kasti lähistel mitu lühikest söötu õnnestus lükata. Neist viimane siis pehme sööt kaitse selja taha: nurk värava suhtes läks väga teravaks, aga meie kapten ostustas siiski peale lüüa. Üsna olematu nurga alt pall lati alla ja 2:0. Magister polnud aga oma viimast sõna öelnud: veidi hiljem siis tsenderdus ning Balotelli esimese MM väravaga analoogne (kuigi mitte nii meisterlik) olukord. Ründaja hoidis kehaga meie kaitset eemal, mis andis võimaluse kasti tulnud palli jalaga lüüa. Tabamine ehk veidi varbaga, aga pall maandus meie vv'le püüdmatult tagapostis. Sellest muidugi saadi indu juurde, aga veel kaitsesse me ära ei vajunud. Ühel tekkinud kontral õnnestus äärel mehel pall keskele lükata, kes kohe selle edasi lükkas: kasti joone juures veidi vasakul jäi üks mees täiesti vabaks ning esimese puutega siseküljega taha ülemisse nurka iluvärav. 3:1 seisuks jäigi.

Tänud Majandusmagistrile sisuka mängu eest, mehed võitlesid ja liigutasid palli hästi, äärtel mängisid tihti meid paari lühikese sööduga mängust välja jne. Kohtuniku osas kommenteerimise jätan kellelegi vastastest, muidu jääb mulje, et ma vingun kogu aeg

Kommentaar

Sul mingi probleem ?

Kommentaar

viimased mängud pole haiglal kõige paremad olnud!

Kommentaar

Working...
                                X