Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

IV liiga Põhi 2012

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Siin asjatundjad, küsimus kaartide kohta. Mehel eelnevalt 2 kollast all, saab järgmises mängus 2 kollast=punase, seega mäng jääb automaatselt vahele. Mitu kaarti alles jääb, 2? St järgmise kollasega ikkagi jääb veel üks mäng vahele?

Kommentaar

Algselt postitas Devil Vaata postitust
      Päris parimas koosseisus ei olnud aga siiski väga hea oli. Kahju ainult, et meie esiründaja üle mõtles olukordades, kus pall tuleks tühja väravasse veeretada või taha nurka.

Võimalusi ja väravaid oli igale maitsele, mõlemal. Aitäh hea mängu eest.

Kohtunik mulle kah väga ei istunud, üritasin end vaka all hoida aga nüüd vigastusega väljas olles, mõtlen, et oleks võinud talle miskit öelda . Aga siis ma oleks vist sama tasemega eneseupitaja.

BTW! 8 aastat tagasi siiski oma sünnipäeval õnnestus. Kahjuks sain mängida vaid 17 minutit, kuna vigastasin peale pikka vigastuspausi, sama kätt, mis opilaual käis .

29. august pühapäev
      12:00 Trummi SK - JK Piraaja - : 4 (0 : 2)
      Staadion: Kotka staadion
      Kohtunik: Sergei Makarov

Väravad: 22. pen. Bõmberg, 43., 62. Leimann, 88. Jürna
      Hoiatused: 69. Tammeorg, 88., 89. A. Kajari - 60. Põhjala
      Eemaldamised: 89. A. Kajari

JK Piraaja: Pukk, A. Laidre (61. M. Rettel), K. Keinast, M. Keinast, Põhjala, Lõhmus (17. M. Puss), Nigul, Bõmberg, Leimann (88. J. Puss), M. Laidre, Hansen (61. Jürna).

Märkused: Mäng lõppes seisuga 2 : 4 (1 : 2), kuid kuna Trummi SK kasutas diskvalifitseeritud mängijat (Risto Tammeorg) siis tühistas EJL Trummi löödud väravad ja määras - : 4 võidu JK Piraajale.
      Olen nõus, eile oli tõesti mõlemapoolsete võimalustega mäng, kus esimene poolaeg teie tsipa paremad, teisel meie. Ründaja oli teil tubli, mängis nagu peab, hoidis pinge all, ühe lõi ära ka. Teised ka hästi teil toetasid eesotsas Silveriga ja kokkuvõttes tegite supermängu. Kevadega polnud siin midagi võrrelda.

Aga toda minevikust mängu Kotkas mäletan hästi. Oli too kurikuulus mäng, kus meie vv-il "läks kogemata" pall käest lahti ja virutas sellega kohtunikule vastu pead. Olite just värava saavutanud, aga tundus, et ebaõiglase, sest kaitsjale tehti viga. Enne seda olid just meie viigiüritused nurja läinud. Eks närv kees üle. Mänguseisu hilisemat tühistamist ei mäletagi. Aga tolleaegne Piraaja oli sümpaatne, nagistamist oli. Mõne korra sai Kotkas vist isegi koos trenni tehtud.
      Kapten Trumm

Kommentaar

Algselt postitas waterhaul Vaata postitust
        Siin asjatundjad, küsimus kaartide kohta. Mehel eelnevalt 2 kollast all, saab järgmises mängus 2 kollast=punase, seega mäng jääb automaatselt vahele. Mitu kaarti alles jääb, 2? St järgmise kollasega ikkagi jääb veel üks mäng vahele?
        Oled õigel teel, kaks kollast jääb kolmandat ootama.

Kommentaar

Algselt postitas Raivo19 Vaata postitust
          Rein, ära unusta kihlvedu ja kahte õlut!! Kes su salapärane sõber oli, kes mulle persse tahtis pugeda? Ma teda ei tundnud, seega oleks paslik olnud kellegi teise nime kriiskamine-skandeerimine ülimälus peaga tribüünil, mul läks ihu juba imelikuks.
          Oled kindel, et ta Raimo nime ei hüüdnud?

Kohtunikul polnud häda midagi, meiesuguste isandate ja kõiketeadjate mängu vilistades peabki vennad konkreetselt paika panema. Kujutan ette, et mõne pehmoga oleks niigi närviline mängu lõpp võinud suhteliselt käest ära minna.

Muideks, kuidas teile endile tundus, kui Rafig Silveri viimase kaitsjana maha tõmbas - kas oleks pidanud punase andma? Vahepeal kohtunik juba silitas oma tagataskut, aga siis mõtles ümber ning andis kollase.
          I don't write erotica but I do write. Don't get paid for it though. My writing is a little more high profile than erotica generally. I stay anonymous though so I can never be compensated for my work.

Kommentaar

Kui sa mõtled olukorda enne karistuslööki mille Silver realiseeris, siis polnud see Rafig kes maha tõmbas.Aga muidu viimse lootuse viga oleks pidanud olema absoluutselt punane kaart!
            b-day

Kommentaar

Algselt postitas dareth Vaata postitust
              Oled kindel, et ta Raimo nime ei hüüdnud?

Kohtunikul polnud häda midagi, meiesuguste isandate ja kõiketeadjate mängu vilistades peabki vennad konkreetselt paika panema. Kujutan ette, et mõne pehmoga oleks niigi närviline mängu lõpp võinud suhteliselt käest ära minna.

Muideks, kuidas teile endile tundus, kui Rafig Silveri viimase kaitsjana maha tõmbas - kas oleks pidanud punase andma? Vahepeal kohtunik juba silitas oma tagataskut, aga siis mõtles ümber ning andis kollase.
              Tundub, et vägikotkastel Rein&Co-l oli algusest peale kokku lepitud, et Hiiul hüütakse Raivo nime, Raimo on lubatud vaid Kalevis.

Arutasime pärast seda olukorda, et ju siis nii jõhker viga või kindel läbiminek talle ei tundunud. Kuigi ega protesteerida poleks ka midagi olnud, kui punast oleks välgutanud. Täpsustuseks, et Rafig tolles olukorras ei figureerinud, vaid teine vanameister Tarki. Tal nüüd 3 kollast ja mäng vahele. Sellest samast olukorrast lõi Silver kaunilt ikkagi külmavereliselt karistuslöögi ära.
              Kapten Trumm

Kommentaar

Tundub, et vägikotkastel Rein&Co-l oli algusest peale kokku lepitud, et Hiiul hüütakse Raivo nime, Raimo on lubatud vaid Kalevis.
                Kokku polnud midagi lepitud ja mina hüüdsin Raivo nime. Teine vägikotkas karjut tõesti Raimo nime. Tegn talle väikse märkuse ja selgitustöö ning ta läks samuti Raivo peale üle
                Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.

Kommentaar

Algselt postitas kristjan27 Vaata postitust
                  millega mina selle kiituse ära teenisin ?
                  Ma arvan, et sa oled Reinu iidol, äkki kannab ikkagi raha ka üle...siis saame koos mõne õlle teha ja meenutada, et su parimad aastad jäid ikkagi sinna aega, kui koos Olympicus, sina väravas, mina keskkaitses, Keskerakonda 5:0 rautasime Või pole sa kohtunikuna oma viimast sõna veel öelnud?
                  Kapten Trumm

Kommentaar

Ma arvan, et sa oled Reinu iidol, äkki kannab ikkagi raha ka üle...siis saame koos mõne õlle teha ja meenutada, et su parimad aastad jäid ikkagi sinna aega, kui koos Olympicus, sina väravas, mina keskkaitses, Keskerakonda 5:0 rautasime Või pole sa kohtunikuna oma viimast sõna veel öelnud?
                    see oli elu parim mäng väravas, lahe

Kommentaar

Tere!

Vaikselt puudu olevad Jalgpallihaigla kohtumiste kokkuvõtted:

XII VOOR
                      JK Jalgpallihaigla - FC Hansa United 1:2(0:2)

Kuldar
                      www.pulmapaev.ee

Kommentaar

XIII VOOR
                        Tallinna FC Twister - JK Jalgpallihaigla 2:1

Kuldar
                        www.pulmapaev.ee

Kommentaar

XIV VOOR
                          JK Jalgpallihaigla - FC Soccernet 4:4(3:1)

XV VOOR
                          Pirita JK Reliikvia - JK Jalgpallihaigla 3:3(2:2)
                          Kuldar
                          www.pulmapaev.ee

Kommentaar

15 vooruga on meil liigas 120 mängijat kes on kas või korra vastaste väravavõrku sahistanud.
                            Edetabelit juhib Lauri Kipper 14 väravaga. Ülejäänud tabel http://jk.jalgpallihaigla.ee/vedetabel

Kodumänge pärast 15 vooru on kõige rohkem külastanud Saku Sporting 213 pealtvaatajat ja võõrsil Nõmme Kalju III 224 pealtvaatajat. Ülejäänud tabel http://jk.jalgpallihaigla.ee/pealtvaatajad

Kollaseid kaarte on 15 vooruga kokku näidatud 180 korral, kõige vähem Kristiine JK - 6 korral. Punaseid kaarte 14 korral - enim näidatud Nõmme Kalju III: 3 korral. Ülejäänud tabel: http://jk.jalgpallihaigla.ee/kaardid

Ennustusvõistlust juhib 80 punktiga Madis Hallimäe. Ülejäänud tabel: http://jk.jalgpallihaigla.ee/predict...nnystus/scores
                            Kuldar
                            www.pulmapaev.ee

Kommentaar

Algselt postitas kucker Vaata postitust
                              XIII VOOR
                              Tallinna FC Twister - JK Jalgpallihaigla 2:1
                              http://www.youtube.com/watch?v=-CFowz3RSKo
                              10:52 peaks reeglite järgi vist punane tegelikult olema?
                              14:06 oleks võinud natuke varem alustada, oleks tahtnud seda eelnevat olukorda näha, millele JH treener kõva häälega appeleeris seal.

Kommentaar

Algselt postitas kucker Vaata postitust
                                Kodumänge pärast 15 vooru on kõige rohkem külastanud Saku Sporting 213 pealtvaatajat ja võõrsil Nõmme Kalju III 224 pealtvaatajat. Ülejäänud tabel http://jk.jalgpallihaigla.ee/pealtvaatajad
                                Viimane kord kodumängul veendusin, et ei peagi sadu inimesi olema, muusikariistu ega puhast piiritust. Piisab kõlavast häälest, õllest, paljast ülakehast, positiivsest ellusuhtumisest ja truudusest. Tänud toetuse eest, mehed, enamus ei saa seda Meistriliigaski.

Saite ise kaineks või Nõu andis aspiriini?!
                                Kapten Trumm

Kommentaar

Working...
                                X