Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

IV Liiga Põhjapiirkond

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Vastus teemale \'IV Liiga Põhjapiirkond\'

Algselt postitas rohelineKonn

sõnastan siis oma mõttekäigu üle: juhuslik käsi kastis, mis ei muuda oluliselt mängu kulgu ei peaks minu arust olema penalt. õnneks arvavad samamoodi ka paljud kohtunikud. muidugi on penalt see, kui käsi jääb väravale löödud löögi korral pallile ette. teisalt tekib neid juhuslike \"põrkas vastu kätt\" olukordi väga kergesti ja kindlasti ei pea neid käsitlema, kui peaaegu kindlat väravat. aga just seda ju penalt on.
    Ka reeglites on kirjas taoline seik vist sellest või juba eelmisest hooajast et kui karistusalas pall lendab juhuslikult vastu kätt ja ei ole suunatud värava poole siis loetakse seda juhuslikuks käeks ja viga ei anta kui aga takistab konkreetset lööki või on pandud ette tahtlikult siis on pennalt kärme tulema
    fc pohmell

Kommentaar

Algselt postitas duff_K
      Ka reeglites on kirjas taoline seik vist sellest või juba eelmisest hooajast et kui karistusalas pall lendab juhuslikult vastu kätt ja ei ole suunatud värava poole siis loetakse seda juhuslikuks käeks ja viga ei anta kui aga takistab konkreetset lööki või on pandud ette tahtlikult siis on pennalt kärme tulema
      kuis see nii tõesti on, siis ei ole ju küsimustki. igati norm reegel.

see on tegelikult suhteliselt järsk suunamuutus. eelmise MM ajal olevat FIFA andnud kohtunikele suuniseid vilistada nii palju penalteid, kui vähegi võimalik. ja anti ka. põhjuseks siis väravate rohkus ja jalgpalli atraktiivsemaks muutmine. kohati oli see täitsa rõve.

kui nüüd on vastupidine suisa reeglitesse kirjutatud, siis on see vahva.
      «Kuule, konn, kas vesi on soe?»
      «Mina istun siin, muide, nagu konn, aga mitte nagu termomeeter!»

Kommentaar

Algselt postitas don

käsi kastis on kaa selline asi, et üldiselt selle eest ei peakski pennalt andma.
        väga huvitav mõttekäik... võibolla peax üldse kätega mängima hakkama...?
        no fakk, sinusuguste jaoks peab kõik alati väga korrektselt kirjutama, sest muidu saad vastuseks umbes sellise kommentaari, nagu ma just sain. täiesti sisutühja.
        kirjuta siis nii et su jutt olex üheselt mõistetav. ma sain sealt küll u nii aru jah, et jumala pohhui kui kastis palli kätte võtad...
        Nõmme BSC OlyBet
        www.facebook.com/NommeBeachSoccerClub
        www.youtube.com/c/NõmmeBSC

MIND Media Live Streaming services
        www.mind.ee

Kommentaar

Algselt postitas don

Algselt postitas don

käsi kastis on kaa selline asi, et üldiselt selle eest ei peakski pennalt andma.
          väga huvitav mõttekäik... võibolla peax üldse kätega mängima hakkama...?
          no fakk, sinusuguste jaoks peab kõik alati väga korrektselt kirjutama, sest muidu saad vastuseks umbes sellise kommentaari, nagu ma just sain. täiesti sisutühja.
          kirjuta siis nii et su jutt olex üheselt mõistetav. ma sain sealt küll u nii aru jah, et jumala pohhui kui kastis palli kätte võtad...
          tegelikult ma näengi jalgpallimängu tulevikku pigem kombinatsioonina jalgpallist ja pesapallist. välja peaks see nägema umbes nii, et karistusalas võib palli ka käega püüda ja üks mees võistkonnast võib seda ka kurikaga lüüa. see muudaks mängu mitmekesisemaks, ning esitaks mängijatele täiesti uue väljakutse. ühtäkki peaksid wingerid omandama täiendavalt ka oskuse püüda ja ründajad peavad õppima vintpalli viskama (fitti! ).
          ilmselt ei suudaks tänapäevane konservatiivne publik sellega üleöö harjuda, kuid tulevik on kindlasti just taoliste mänguhübriidide päralt.
          «Kuule, konn, kas vesi on soe?»
          «Mina istun siin, muide, nagu konn, aga mitte nagu termomeeter!»

Kommentaar

Algselt postitas Roosaelevant

Ei vigastuse kohta ei oska öelda, vaatasin küll kaugelt, aga ei tundunud ka mulle see veana.
            Kõrval seisnud isik kommenteeris seda niiviisi: konkreetne viga oli olnud, lausa valus oli vaadata. A no siin tagantjärgi targutamine ei aita eriti tglt.

Kahetsusväärne oli ka see, et teie ründaja, nähes et ta füüsiliselt jääb meie keskkaitsele alla, lubas talle konkreetselt molli panna (millega ta suure tõenäosusega hakkama poleks saanud) ja seda mitmel korral. Õnneks on Roosalelevandil rauast närvid ja taoline idiootne käitumine teda endast välja ei viinud.
            Huvitav mees oli, aga no eks igalühel keeb vahel yle. Kuigi jah...

Kohtuniku tegemiste kohta ütlen niipalju, et kui on kolm penalti-olukorda: 1x viga kastis (olukord oli küll kaheldav, aga sellegipoolest) ja 2x mängiti puhtalt käega kastis, siis võiks kolme peale ühe penalti ikka ära anda. Muidu oli enam-vähem, eks see kohtunikuamet üks tänamatu amet ole ka.
            Ühe oleks ikka pidanud andma

Ja statal oleks võinud tuled põlema panna, mängu lõpp läks juba suht pimedaks.
            Mul ei olnud läätsesi ka. Lõpus oli väga keeruline hinnata adekvaatselt palli trajektori. A ma andsin endast parima Kuigi olin täna jälle konkreetselt pask!

Äitahh Gollile

No viga polnud, õrn kehamäng õhus oli aga pigem võiks öelda, et oli õnnetu juhus aga jah ararati vastu läks kulm nüüd siis hüppeliiges nii, et jalkut ei mängi mingi paar kuud

Aga mäng oli ikka üks jõhkramid sel aastal.

Kohtunik oli nõrk!

Kommentaar

tegelikult ma näengi jalgpallimängu tulevikku pigem kombinatsioonina jalgpallist ja pesapallist. välja peaks see nägema umbes nii, et karistusalas võib palli ka käega püüda ja üks mees võistkonnast võib seda ka kurikaga lüüa. see muudaks mängu mitmekesisemaks, ning esitaks mängijatele täiesti uue väljakutse. ühtäkki peaksid wingerid omandama täiendavalt ka oskuse püüda ja ründajad peavad õppima vintpalli viskama (fitti! ).
              ilmselt ei suudaks tänapäevane konservatiivne publik sellega üleöö harjuda, kuid tulevik on kindlasti just taoliste mänguhübriidide päralt.
              ma olen jah liiga konservatiivne selliste mängude jaox...
              Nõmme BSC OlyBet
              www.facebook.com/NommeBeachSoccerClub
              www.youtube.com/c/NõmmeBSC

MIND Media Live Streaming services
              www.mind.ee

Kommentaar

Seoses Rannavärava staadioni mängukõlbmatusega Eesti 2005.a jalgpalli meistrivõistluste IV liiga Põhja piirkonna mängukalendrisse on sisse viidud järgmised muudatused:

XVII voor
                Kolmapäeval, 07.septembril kell 18.00 Eurouniv FC – FC Goll, Kalevi Keskstaadioni kunstmuruväljakul (oli 06.09. kell 18.00 Rannavärava staadionil)

XIX voor
                Pühapäeval, 18.septembril kell 17.00 Eurouniv FC – Kristiine JK, Kalevi Keskstaadioni kunstmuruväljakul (oli 18.09. kell 14.00 Rannavärava staadionil)

XV voor
                Kolmapäeval, 28.septembril kell 18.00 Eurouniv FC – FC Ararat, Kalevi Keskstaadioni kunstmuruväljakul (ärajäänud kohtumine 23.08. kell 18.00 Rannavärava staadionil)

XXI voor
                Pühapäeval, 02.oktoobril kell 17.00 Eurouniv FC – Saku JK, Kalevi Keskstaadioni kunstmuruväljakul (oli kell 14.00 Rannavärava staadionil)
                The other line moves faster.

Kommentaar

Rannavärava staadioniga kipub asi üldse hapuks minema. Lõppes just kogu Skoone bastioni ideekonkurss ja selle lõpptulemus lõpetab seal ka jalgpalli

Skoone bastioni ja sellega külgneva staadioni arendamiseks välja kuulutatud ideekonkursi žürii tunnustas peapreemiaga võistlustööd märgusõnaga Glassii.

Esikoha pälvinud töö esitasid võistlusele noored arhitektid Maarja Kask, Ralf Lõoke ja Karli Luik arhitektuuribüroost Salto, kes olid seadnud eesmärgiks kujundada bastionialast keskkonda ja ajaloolist tausta väärtustav mitmekesine, põnev ja turvaline linnaruum.

Autorite nägemuse kohaselt oleks võimalik rajada bastionialustesse kasemattidesse galerii ning selle peale kerghoonestatud, näitekls linnakämpinguna kasutatav park, taastatud nõlva sisse oleks võimalik rajada pargipaviljonina toimiv hoonestusfront.

Žürii liikmed rõhutasid otsust põhjendades, et võidutöö võib tunduda küll liialt tagasihoidlik, kuid lähtub muinsuskaitselistest eritingimustest ning on seega teostatav.

Teise preemia pälvis võistlustöö märgusõnaga SK-one, mille autoriteks Timo Subbi, Mihkel Urmet, Taavi Kaldaru arhitektuuribüroost Suburb OÜ ning kolmanda preemia töö märgusõnaga Karl XI, mille autoriteks Ott Kadarik, Villem Tomiste, Mihkel Tüür, Paco-Ernest Ulman arhitektuuribüroost Kosmos.

Teise koha töö kavandas alale amfiteatri-tüüpi lavaaugu, muuseumi teemapargi, etenduste väljaku, roosiaia, rippsilla ja turismiinfokeskuse, kolmanda koha töö pallimängu- ja spordiväljakud, avaliku puhkemaja, termid, rosaariumi, akvaariumi, basseini ja kaubanduskeskuse.

tulevik on tunni aja pärast

Kommentaar

Detailplaneeringu koostamise ja heakskiiduga läheb tavaliselt minimaalselt aasta....
                    Minu nimi on jyriöö, aga sõbrad kutsuvad mind tavaliselt külla.

Kommentaar

Aasta on üldiselt tõesti see aeg, samas tuleks planeeringu tegemist püüda suunata staadioni säilimise suunas...

Kommentaar

Võidutöö planeeringus jääbki staadion alles, sest hoonestus läheb bastioni peale ja kasemattid asuvad ju staadionist edasi, seega jalgpall käib täie hooga, kahju et planeeringusse ei ole märgitud staadioni renoveerimist.

Kommentaar

Tsiteerin tänast Linnalehte
                          \"Vallikraavi alla võiks tulla aga enam kui viiesajakohaline parkla.\"

Võib-olla ma ei orienteeru planeeringus õigesti aga kuhu need 500 autot mujale ikka ära peaksid mahtuma?

Kommentaar

Kõik ideekonkursile saabunud tööd on alates neljapäevast väljas Pärnu maantee 6 galeriis.

Igal juhul peab minema kaema, eks siis saab ka pildi selgemaks.

Kommentaar

Algselt postitas sosku

Tsiteerin tänast Linnalehte
                              \"Vallikraavi alla võiks tulla aga enam kui viiesajakohaline parkla.\"

Võib-olla ma ei orienteeru planeeringus õigesti aga kuhu need 500 autot mujale ikka ära peaksid mahtuma?
                              Irww.. TASE!!

Kommentaar

Kuradid - Kristiine 6-4 (3-0)

Kohtunikku ei olnud ja vile pani suhu herr Lume kellel oli karistus kanda nagunii. Kuradid lasid lüüa alates 88 minutist 3 vastuseta jäänud väravat. Müstika

Kommentaar

Working...
                                X