Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

III Lääs 2008a.

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas näx Vaata postitust
    Kuulge ,härrad Moderaatorid,kindlasti loete aeg-ajalt siinset foorumit ka! Kas on palju palutud, et äkki saaks vaheajal tabeliseisu objektiivseks?! Ma ei tea kuidas teistel, aga Kärdlal küll totaalselt vale punktiseis, arvatavasti teistel siis ka?!:-))
    Kõik vaatavad sealt

Kommentaar

Algselt postitas urmar Vaata postitust

Õigus ta on. Tõesti kiiresti ilmuvad tulemused sinna. Tänan urmar-hea töö.

Kommentaar

Kle ,ole sa meheks!!!! Tänud!

Algselt postitas urmar Vaata postitust
        veteran:-)

Kommentaar

kui eelnevalt aadressilt tulemusi vaadata, siis Haapsalu võistkonna nime järel on tärn*. Peab see midagi tähendama?

Kommentaar

Algselt postitas number6 Vaata postitust
            kui eelnevalt aadressilt tulemusi vaadata, siis Haapsalu võistkonna nime järel on tärn*. Peab see midagi tähendama?
            Mine viimase vooru tulemuste juurde ja selat näed mis see tärn tähendab

Kommentaar

Algselt postitas number6 Vaata postitust
              Tühistatud tulemus.
              Olen see kes olen

Kommentaar

Väikese karika poolfinaalides pooled satsid kolmanda läänest Normaljokk!
                Kas sinu kommipood on ikka küllalt autentne?

Kommentaar

ma arvan et sellega on lõppenud ka arutelu teemal milline III liiga tsoon kõige tugevam on

Kommentaar

Rapla JK Atli - FC Klooga 6:4 (1:4)

Eksisime esimesel poolajal palju kaitses ja vastased lõid enda omad ära ja äkki olimegi 0:4 kaotus seisus. Poolaja lõpus lõime yhe värava karistuslöögist tagasi. Vastasetest sai üks mängija ka punase meie mängija löömise eest.
                    Tegime mõningad vajalikud muudatused platsil ja teisel poolajal hakkaski turmtuli pihta, väravaid tuli igale maitsele ning minu arvates tuli igati teenitud võit kodumeeskonnale.
                    Kindlasti mängis oma rolli ka see, et alguses mängu käima ei saanud teisipäevane väikse karika veerandfinaal, mis oli paljudel põhimeestel alles jalgades.

Aga edu kõigile sügisringis.

Kommentaar

Risti - Haiba 6-2 (4-2)

Haiba jäi väga kiiresti 3-0 taha aga suutis siis 2 tk ise lüüa, kuid lõpuks ikkagi jäks kadus ja teenitud võit kodumeeskonnale. Eks natuke aitas kaasa ka see et Haibal puudus põhi väravavaht ja 2 meest oli puudu ka 11-st

Kommentaar

Kärdla-Haapsalu +:-. Haapsalu ei tulnud kahjuks kohale.

Kommentaar

FC Balteco - FC Toompea 0:2 (0:1)

Üsna uimane mäng oli mõlemalt poolt. Toompea eriti ei pingutanud ning üritas rohkem eemalt peale lüüa, kuigi palli valdasid nad rohkem. Heal päeval oleks me siit ehk ka viigi kätte saanud. Esimene värav oli kauglöök alla tuult, mis puurivahi näppude abiga sisse lendas, teine 1-1 olukord. Meil jäi 2 korda sisuliselt värava eest ära löömata.

Balteco koosseis: Mart Nael, Sumberg, Sõtshov, Ruditsh, Põldmäe, Zolotavkin, Batsharov(Küüra), Pählapuu, Pavlov, Sergei...(Jeropkin), Vassiljev
                          Teisel poolajal oli Küüra väravas ja Mart platsil.
                          Kas sinu kommipood on ikka küllalt autentne?

Kommentaar

Vaatasin et fc haapsalul 2 tärni nende taga,1 ma tean miks ja teine vist selle pärast et kohale ei ilmunud,aga mitu tärni võib olla et võistkond liigast eemaldatakse?

Kommentaar

oleneb põhjustest
                              Olen see kes olen

Kommentaar

Põhjused need samad,näiteks mitte kohale ilmumine.

Kommentaar

Working...
                                X