Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
III Lääs 2008a.
Collapse
X
-
Algselt postitas urmar Vaata postitust
Õigus ta on. Tõesti kiiresti ilmuvad tulemused sinna. Tänan urmar-hea töö.
Kommentaar
-
-
Algselt postitas number6 Vaata postitustkui eelnevalt aadressilt tulemusi vaadata, siis Haapsalu võistkonna nime järel on tärn*. Peab see midagi tähendama?
Kommentaar
-
Algselt postitas number6 Vaata postitustkui eelnevalt aadressilt tulemusi vaadata, siis Haapsalu võistkonna nime järel on tärn*. Peab see midagi tähendama?Olen see kes olen
Kommentaar
-
Rapla JK Atli - FC Klooga 6:4 (1:4)
Eksisime esimesel poolajal palju kaitses ja vastased lõid enda omad ära ja äkki olimegi 0:4 kaotus seisus. Poolaja lõpus lõime yhe värava karistuslöögist tagasi. Vastasetest sai üks mängija ka punase meie mängija löömise eest.
Tegime mõningad vajalikud muudatused platsil ja teisel poolajal hakkaski turmtuli pihta, väravaid tuli igale maitsele ning minu arvates tuli igati teenitud võit kodumeeskonnale.
Kindlasti mängis oma rolli ka see, et alguses mängu käima ei saanud teisipäevane väikse karika veerandfinaal, mis oli paljudel põhimeestel alles jalgades.
Aga edu kõigile sügisringis.
Kommentaar
-
FC Balteco - FC Toompea 0:2 (0:1)
Üsna uimane mäng oli mõlemalt poolt. Toompea eriti ei pingutanud ning üritas rohkem eemalt peale lüüa, kuigi palli valdasid nad rohkem. Heal päeval oleks me siit ehk ka viigi kätte saanud. Esimene värav oli kauglöök alla tuult, mis puurivahi näppude abiga sisse lendas, teine 1-1 olukord. Meil jäi 2 korda sisuliselt värava eest ära löömata.
Balteco koosseis: Mart Nael, Sumberg, Sõtshov, Ruditsh, Põldmäe, Zolotavkin, Batsharov(Küüra), Pählapuu, Pavlov, Sergei...(Jeropkin), Vassiljev
Teisel poolajal oli Küüra väravas ja Mart platsil.Kas sinu kommipood on ikka küllalt autentne?
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar