Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

III Lääs 2008a.

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas jurto Vaata postitust
    Põhjused need samad,näiteks mitte kohale ilmumine.
    Nu täpselt nii,liigast eemaldatakse minu teada ,kui teistkordselt veel selline asi juhtub.
    Olen see kes olen

Kommentaar

Selge ja tänud siis,loodame et rohgkem seda ei juhtu siis,haapsalul väiksed probleemid nagu kuulnud olen,klubi juhatuse vahetused ootavad neid ees,aga edu neile ikkagi!

Kommentaar

Sry mehed, aga minu arvates on Haapsalul nüüd meistrivõistlused lõppenud, pean silmas teistkordset + :- -st!!! Vahet ei ole ,et kas ei ilmu mängule või vale mees paltsil. Minu arust ebaloogiline kui võin 1 kord eskida vale mehega ja siis ka üks kord mitte kohale ilmuda, st et mõlemat eksimust 1 kord kasutada!! Peaks ikka ühte patta need asjad minema!!! Igatahes on varem teistegagi nii juhtunud!! See oli minu arvamus sry kui eksisin!!!

Algselt postitas jurto Vaata postitust
        Selge ja tänud siis,loodame et rohgkem seda ei juhtu siis,haapsalul väiksed probleemid nagu kuulnud olen,klubi juhatuse vahetused ootavad neid ees,aga edu neile ikkagi!
        veteran:-)

Kommentaar

Algselt postitas näx Vaata postitust
          Sry mehed, aga minu arvates on Haapsalul nüüd meistrivõistlused lõppenud, pean silmas teistkordset + :- -st!!! Vahet ei ole ,et kas ei ilmu mängule või vale mees paltsil. Minu arust ebaloogiline kui võin 1 kord eskida vale mehega ja siis ka üks kord mitte kohale ilmuda, st et mõlemat eksimust 1 kord kasutada!! Peaks ikka ühte patta need asjad minema!!! Igatahes on varem teistegagi nii juhtunud!! See oli minu arvamus sry kui eksisin!!!
          Eksid. Haapsalu võib jätkata. Kõrvaldamine tuleb peale teist loobumiskaotust.

Kommentaar

Algselt postitas urmar Vaata postitust
            Eksid. Haapsalu võib jätkata. Kõrvaldamine tuleb peale teist loobumiskaotust.

Wink
            Minuarust oli ka nii:P edu Haapsalule edaspidiseks.
            Olen see kes olen

Kommentaar

FC Klooga - FC Balteco 5:0 (1:0)

Ei oskagi midagi kommenteerida. Täiesti perses mäng meie poolt, sisuliselt mitte midagi ei tulnud täna välja. Kui esimesel poolajal õnnestus meil vähemalt mõned ohtlikud rünnakud korraldada ja korra käis pall isegi vastaste latis, siis peale vaheaega läks asi päris käest ära ning Klooga sai mängu täiel rinnal nautida.
              Kohtunik Topkini tahaks ka eraldi ära märkida, sellist lambivilet pole ammu ette tulnud.

Balteco koosseis: Küüra, Sumberg(Fedosejev), Põldmäe, Ruditsh, Zolotavkin, Kers(Sõtshov), Eelmaa(Andrei Smirnov), Pählapuu, Pavlov, Mart Nael, Vassiljev.
              Hoiatused: Põldmäe, Pählapuu.
              Kas sinu kommipood on ikka küllalt autentne?

Kommentaar

Kohila-Haiba 1-5(0-5)

Kommentaar

FC Haapsalu - Rapla JK Atli 5:2 > kuida selline tulemus tuli?

Kommentaar

Muhumaa - kärdla 6:3 , kas keegi oskab öelda lelle risti mängu seisu ?
                    REAL MADRID!

Kommentaar

hea et kärdla vastu võit tuli , minult elu sitem mäng:P
                      mäng oli rahulik ja kutid normaalsed
                      Saaremaa JK aamearaS

Kommentaar

Lelle:Risti 0:2
                        Tom FC Risti

Kommentaar

tänud lelle mängu tulemuse eest, tundub et esinelik hakkab eest ära minema teistelt, 5nda kohaga juba meil 7 sanga vahe :P aga nagu see voor näitas võib igasuguseid tulemusi tulla, suurex imestusex on, et klooga võitis nii suurelt baltecot ????
                          REAL MADRID!

Kommentaar

paluks toompea esindaja kontakti privasse. täh

edit: sain juba

Kommentaar

Algselt postitas Lammas Vaata postitust
                              FC Haapsalu - Rapla JK Atli 5:2 > kuida selline tulemus tuli?
                              Mis siin üllatada on,kui haapsalu mehed kokku saab on nad kõigiga võimelised mängima,haapsalu tomineeris täiega sedamängu,seis oleks võind olla isegi suurem.

Kommentaar

Kuulsin,et Lelle Risti mängus oli Risti nr 20 järjekordselt hakkama saanud debiilsusega?! Äkki Tom,võtad kätte ja räägid selle mehega vähe tõsisemalt või ei ole tal Tiiduse trennist midagi paremat peale ülbitsemist külge hakanud - see muidugi üleüldine Tiiduse meeste probleem!!!!!!!!!!!!!!!Kahjuks!!!!

Kommentaar

Working...
                                X