Algselt postitas jurto
Vaata postitust
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
III Lääs 2008a.
Collapse
X
-
Sry mehed, aga minu arvates on Haapsalul nüüd meistrivõistlused lõppenud, pean silmas teistkordset + :- -st!!! Vahet ei ole ,et kas ei ilmu mängule või vale mees paltsil. Minu arust ebaloogiline kui võin 1 kord eskida vale mehega ja siis ka üks kord mitte kohale ilmuda, st et mõlemat eksimust 1 kord kasutada!! Peaks ikka ühte patta need asjad minema!!! Igatahes on varem teistegagi nii juhtunud!! See oli minu arvamus sry kui eksisin!!!
Algselt postitas jurto Vaata postitustSelge ja tänud siis,loodame et rohgkem seda ei juhtu siis,haapsalul väiksed probleemid nagu kuulnud olen,klubi juhatuse vahetused ootavad neid ees,aga edu neile ikkagi!veteran:-)
Kommentaar
-
Algselt postitas näx Vaata postitustSry mehed, aga minu arvates on Haapsalul nüüd meistrivõistlused lõppenud, pean silmas teistkordset + :- -st!!! Vahet ei ole ,et kas ei ilmu mängule või vale mees paltsil. Minu arust ebaloogiline kui võin 1 kord eskida vale mehega ja siis ka üks kord mitte kohale ilmuda, st et mõlemat eksimust 1 kord kasutada!! Peaks ikka ühte patta need asjad minema!!! Igatahes on varem teistegagi nii juhtunud!! See oli minu arvamus sry kui eksisin!!!
Kommentaar
-
Algselt postitas urmar Vaata postitustEksid. Haapsalu võib jätkata. Kõrvaldamine tuleb peale teist loobumiskaotust.
Wink
Minuarust oli ka nii:P edu Haapsalule edaspidiseks.Olen see kes olen
Kommentaar
-
FC Klooga - FC Balteco 5:0 (1:0)
Ei oskagi midagi kommenteerida. Täiesti perses mäng meie poolt, sisuliselt mitte midagi ei tulnud täna välja. Kui esimesel poolajal õnnestus meil vähemalt mõned ohtlikud rünnakud korraldada ja korra käis pall isegi vastaste latis, siis peale vaheaega läks asi päris käest ära ning Klooga sai mängu täiel rinnal nautida.
Kohtunik Topkini tahaks ka eraldi ära märkida, sellist lambivilet pole ammu ette tulnud.
Balteco koosseis: Küüra, Sumberg(Fedosejev), Põldmäe, Ruditsh, Zolotavkin, Kers(Sõtshov), Eelmaa(Andrei Smirnov), Pählapuu, Pavlov, Mart Nael, Vassiljev.
Hoiatused: Põldmäe, Pählapuu.Kas sinu kommipood on ikka küllalt autentne?
Kommentaar
-
Algselt postitas Lammas Vaata postitustFC Haapsalu - Rapla JK Atli 5:2 > kuida selline tulemus tuli?
Kommentaar
-
Kuulsin,et Lelle Risti mängus oli Risti nr 20 järjekordselt hakkama saanud debiilsusega?! Äkki Tom,võtad kätte ja räägid selle mehega vähe tõsisemalt või ei ole tal Tiiduse trennist midagi paremat peale ülbitsemist külge hakanud - see muidugi üleüldine Tiiduse meeste probleem!!!!!!!!!!!!!!!Kahjuks!!!!
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar