Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

IV Ida 2008

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

vurr 2

FC Twister - JK Piraaja II 6-4(4-1)

Väravad Lauri x 3, Mikk M x 2, I. Rooden

Oleme sattunud võidulainele. Algas väga nukralt, kui kohe esimestel minutitel löödi meile värav. Samas suutsime mõninga mängu järel kaks korda sama moodi Lauri tsenderdusest ja Miku pealöögist 2-1 juhtohjad endale saada. Seejärel mäng käis ühelt väljaku poolelt teisele, nagu see ikka käib. Kaitse puterdamisest lõi veel värava Lauri ja nurgalöögist Ivar Rooden. Nõnda 4-1 ka esimene poolaeg lõppes. Tundus nagu oleks kogu 90 minutit mängitud, kuna tempo oli suhteliselt kõrge.
    Teisel poolajal jätkasime oma mängu eelselt kokku lepitud taktikaga, kuid vastasel õnnestus kiirelt lüüa kaks väravat järjest. Meie õnneks toibusime sellest mõne sööduga ja vastase väravavaht käis jällegi võrgust palli korjamas. Teisel poolajal mõlemad väravad siis Lauri poolt. Teine nedest oli vastase väravavahi suurepärane mõte, mitte väravast välja joosta, kuigi see pall oleks talle olnud kergeks saagiks. Õnneks suutis Lauri sellel momendil naeru tagasi hoida ja värava ära sepistada.
    Mängu lõpu poole olime meile oma liidripositsiooonist liialt innustatud, ning vastastel õnnestus läbi õnne veelgi üks värav tagasi lüüa.

Praaja mehed vist arvasid, et kohtunik mängib nende meeskonnas, sest erilist austust vile vastu küll ei olnud.

Kommentaar

mida hekki pärnu mehed teevad tegusid v?
      tervitused 4nda lääne tsoonist=)
      Roos kus sinu väravad on?

Kommentaar

Roos, Lauri oli kaine ve? :O

Kommentaar

Mulle piisas 3'st söödust. Ma olen ikkagi söödukunn....

Kõik olid kained @steiv

Kommentaar

Algselt postitas Piaoviaopiuviao Vaata postitust
            tra,räägime mängust ka veidi rohkem ,kui see kuradima seis ainult,saaks pikema ülevaate.
            foorumis ropendamine tõesti aitab, mine ela ennast kusagil mujal välja. Käi mänge vaatamas siis saad teistele ka kirjutada oma ülevaateid.
            JK LOO aka FC A&A Kinnisvara aka FC Muuga

Kommentaar

Algselt postitas Rosso Vaata postitust

Kõik olid kained @steiv
              see on midagi uut krt piinlik kohe, et pole nii ammu trenni jõudnud...

Kommentaar

Algselt postitas lihalemb munapauk Vaata postitust
                foorumis ropendamine tõesti aitab, mine ela ennast kusagil mujal välja. Käi mänge vaatamas siis saad teistele ka kirjutada oma ülevaateid.
                Et nüüd tuli sisse TRA on täiesti ebamoraalne jah,lihtsalt ma ei näe sel mõtet et kirjutada ainult seis ülesse,foorums peakski olema selline koht,kus lahatakse põhjalikult mängude üle.
                Ma olen sadaüksprotsenti kindel,et ma pole ainuke inimene,kellele see ei meeldi.
                i don t like u u don t like me

Kommentaar

FC Eston Villa kodukas

Väike info vahelduseks - Eston Villal on nüüd oma kodulehekülg aadressil estonvilla.onepagefree.com. Welcome!
                  Fight, Villa! "Enne töö siis lõbu "
                  http://www.estonvilla.ee/

Kommentaar

Algselt postitas Piaoviaopiuviao Vaata postitust
                    Et nüüd tuli sisse TRA on täiesti ebamoraalne jah,lihtsalt ma ei näe sel mõtet et kirjutada ainult seis ülesse,foorums peakski olema selline koht,kus lahatakse põhjalikult mängude üle.
                    Ma olen sadaüksprotsenti kindel,et ma pole ainuke inimene,kellele see ei meeldi.
                    kui ei meeldi, ära loe. või siis tee ise ots lahti ja kirjuta. pahandamine vaevalt kedagi motiveerib
                    I don't write erotica but I do write. Don't get paid for it though. My writing is a little more high profile than erotica generally. I stay anonymous though so I can never be compensated for my work.

Kommentaar

Algselt postitas dareth Vaata postitust
                      kui ei meeldi, ära loe. või siis tee ise ots lahti ja kirjuta. pahandamine vaevalt kedagi motiveerib
                      Raske on kirjutada,kui ei ole näinud mängu...
                      Elu on nagu sitt,mis on koguaeg perses.

Kommentaar

Jokker 2-0 Twister.

Jokkeril oli ridamisi häid võimalusi, samuti jäeti üks nende värav suluseisu tõttu lugemata, tribüünilt tundus, et päris vaieldav.
                        Twisteril olid ka mõned poolvõimalused, kuid mängu dikteeris ikka kindlalt Jokker.
                        Vahepeal näitasid noored päris ilusaid liigutusi, lust oli vaadata.
                        Edu Jokkerile!

Kommentaar

eston villa - igiliikur 4-2 (2-0)
                          vastane oli parem ja esimene p.a olime uimased. esimene värav oli estonil ilus, tsenderdus taha posti kus oli mängija täiesti üksi ja kõksas peaga tühja. teine värav oli suht meisterlik karistuslöök. need momendid välja arvata, oli suht võrdne rassimine, aga kui ikka väravaid ei löö, siis on raske.
                          teisel löödi kohe jälle kaks vastuseta väravat, pärast mida eston lasi vist veits lõdvemaks ka ja õnnestus piskukese surve tagajärjel kaks tagasi lüüa.
                          mõned kollased kaardid olid ka ses mängus, aga midagi hullu ei olnud, üsna rahulik mäng.. edu estonile viimasteks voorudeks.

Kommentaar

Lugupeetud Kehra kodanikud!

Kas peale mängu sooja vett ka nautida on võimalik või prantsatame pärast jõkke?

Kuidas väljaku seisund on ka hetkel peale suuri vihmasid?

FC Muuga spioon

Kommentaar

FC Eston Villa - FC Igiliikur 4:2

Mõned fotoklõpsud pealkirjas mainitud mängust leiab meie koduleheküljelt lingi alt "Pildid"
                              Fight, Villa! "Enne töö siis lõbu "
                              http://www.estonvilla.ee/

Kommentaar

Kas estonil snorgeldaja ja crespo mängisid?

Kommentaar

Working...
                                X