Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Aastalõputurniir 2009

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

mida see leinaseisak endast kujutab?
    Raasiku võidab

Kommentaar

Algselt postitas mohikaanlane19 Vaata postitust
      Müts maha EMÜ ees et Koondise ära kottisite, see oli neil 2 kaotuseks üldse sellel aastal.
      Kohtunik proovis küll natukene aidata neid, kuid lõpptulemust see õnneks ei muutnud

Kommentaar

Algselt postitas hannes10 Vaata postitust
        Metropoolil läks Tapaga perse mäng, no ei saa vene pundiga saalis mängida hästi liigutavad maast ja lühikeselt.
        Rollingutele suutsime 1 äära lüüa võrdses mängus, siis Tapa käest paras saun ja lõpuks sõbralik viik Trummiga. Päris tore oli ikkagi... mänguaeg võiks pikem olla 20 mintsa?
        Ma ise mängisin Tapa poolt. Kapten olin.
        Meil läks endal esimene mäng väga halvasti ... see on see harjumatus sellise väljaku suhtes. Ma saan aru sellest, et pandi see kunstmuru sinna ... see on ok!
        Aga krdi võiks ju enne põranda korda teha ... see oli enne seda kunstmuru väga halvas korras ... paljudes kohtades(eriti äärtes) põrand vajus...
        Sellele pandi veel vaip ka peale, mis iseenesest on pehme ... mõnedes väljaku kohtades oli tunne nagu mängiks kuskil sool . imelik küll

Muide ... See Trummi SK oli Sparta SK. Nad käisid ka meil saalijalgpalli turniiril eelmisel aastal. Ma võin ka eksida muidugi, aga minu arust olid ühe võistkonna eest mängimas täitsa teised tegelased. Ja ausalt öeldes ei jätnud nad väga tugevat muljet. Pärast jälgides Trummi mängu Metropooliga ei saanud keegi Tapa võistkonnast aru, kuidas suudeti neile kaotada. Aga see selleks Aga igati normaalne sats...ei olnud vähemalt mölisemist nagu seda mõnikord on.

Metropooliga mängu võtsime juba väga rahulikult. Veeretasime palli. Ründajad tegid ka väga hästi oma töö ära. Ma ise ei oodanudki sellist seisu, kuna peale neid ennustusi arvasin, et on väga tugev võistkond

Rolling Doorsiga mängisime juba nii nagu tahtsime ... seal oli juba selge, et Trummi saab edasi ... siis tormasid ka kaitsjad ründe ja enam ei huvitanudki see, et võime kaotada sellise kerge suhtumisega tuli ka 3:0 võit.

Järgmine aasta võiks ikka alagrupist 2 võistkonda edasi saada ... see lisaks juurde 4 lisamängu(veerandfinaalid) ehk 1 tund ... ega see kellelgi tüki küljest ära ei võta ju

Kommentaar

Algselt postitas -dzR- Vaata postitust

Muide ... See Trummi SK oli Sparta SK. Nad käisid ka meil saalijalgpalli turniiril eelmisel aastal. Ma võin ka eksida muidugi, aga minu arust olid ühe võistkonna eest mängimas täitsa teised tegelased.
          Sparta särgid olid ainult ja paar meest ka Spartasse kuuluvad, samas mängisid nad hooajal ka Trummi eest. Pluss 3 leegionäri kellest üks on endine trummikas ja läheb sinna ka tagasi ja üks kel plaanis ka Trummiga liituda!
          Nii et "ühe võistkonna eest mängimas täitsa teised tegelased" on pullikaka
          INTER ARMA CARITAS

Kommentaar

kas eilsed pildid ka mingiaeg ülespannakse? tänud
            pommitaja

Kommentaar

Kas kusagilt saab vaadata ka Uhlsporti C1 klassi turniiri alagruppe?

Kommentaar

Algselt postitas ertz Vaata postitust
                targematele üks küsimus...
                minijalkas, kui kohtunik mängib edu kollase kaardi väärilises olukorras (ehk siis laseb kannatanud meeskonnal edasi mängida) ning lüüaksegi värav. kas siis peab meeskond, kellele värav löödi tõepoolest saatma veel ka oma mängija 2min karistust kandma. kui on selline reegel tõesti siis on see natuke naljakas - nagu kahekordne karistamine.
                Kuna vaatan, et sellele küsimusele targematelt vastust ei tule, siis üritan midagi välja imeda:
                Selleks ju ainult juhend, mis ütleb, et mängitakse jalgpallireeglite järgi mõningate täpsustustega. Minijalka jaoks eraldi reegleid pole. Täpsustused ütlevad, et kollane = 2 min ja et kui sel ajal lüüakse värav, siis karistus lõpeb. Eraldi reeglit selle kohta pole, et kui kollase situatsiooni järel edu andes lüüakse koll. Kõige lihtsam lahendus on see, et kuna vea teinud meeskond sai juba karistada värava näol, pole vaja enam kaarti üldse taskust välja kiskuda (kaardid ei akumuleeru ja kaks või isegi 3-4 kollast ühes mängus ei tähenda punast) ja küsimust tõstatada, a'la kas nüüd värav juba tühistas selle karistuse. Lihtne ju.

Kommentaar

u19 eliidi pilte on keegi kuskil näinud?

Kommentaar

Algselt postitas Blue Moon Vaata postitust
                    Kas kusagilt saab vaadata ka Uhlsporti C1 klassi turniiri alagruppe?
                    vaata ettepoole..olid ammu seal juba kirjas

Kommentaar

See Kalevi Spordihall on seal kunstmuruga staadioni juures?

Kommentaar

Algselt postitas Blue Moon Vaata postitust
                        See Kalevi Spordihall on seal kunstmuruga staadioni juures?

Peaaegu jah
                        Olen see kes olen

Kommentaar

Algselt postitas timursem Vaata postitust
                          kas eilsed pildid ka mingiaeg ülespannakse? tänud
                          Kiired ajad ja majanduskriis on põhjuseks miks ma pole veel jõudnud pilte üles panna Aga eks ma homme jõuan kaks viimast päeva mingil ajal ka üles uppida.
                          Trummi JK nr. 85
                          keskkaitsja

de gustibus non est disputandum

Kommentaar

Minu ennustus siis tänaseks -
                            1.LiVal
                            2.Keskerakonna JK II
                            3. Kärdla LM
                            4.Tallinna Kotkad
                            Trummi JK nr. 85
                            keskkaitsja

de gustibus non est disputandum

Kommentaar

Algselt postitas solskjaer Vaata postitust
                              Minu ennustus siis tänaseks -
                              1.LiVal
                              2.Keskerakonna JK II
                              3. Kärdla LM
                              4.Tallinna Kotkad
                              muig, huvitav kuidas Lival ja Kotkad ühest grupist koos edasi saavad poolfinaalidesse?

Kommentaar

Algselt postitas mohikaanlane19 Vaata postitust
                                spordijook sai otsa peale alagrupiturniiri, selles olige see finaali kaotuse põhjus peidus.
                                Õige Eesti mehe jook on õlu.
                                Järgmine kord jooge seda ja äkki siis võidate. Rõhk on sõnal ÄKKI.
                                Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.

Kommentaar

Working...
                                X