Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

IV liiga Põhi 2011

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas Rein Vaata postitust
    Türa, Kaido. Ma olen FCSi meister sumos, isegi Alfonslo vandus mulle ausas võitluses alla (pilte ned mu veispukkis).
    Kui oled nii kõva mees olen nõus ka sinuga maadlema, isegi Endrel teeksin iga kell selja prügiseks. Üldiselt kui 4 põhjas on mõni kõvem vend kes minug maadelda tahaks, siis olen alati nõus. Teeks ming showesinemise poolajal keskringis.
    Õnneks me siiski mängime jalgpalli. Sumos sa oled jah Tegija (suure algustähega). Baruto tunnistas ka, et sinu vastu ta kardab ringi tulla. Sumo pole minu ala kahjuks pean ära ütlema.

Kommentaar

Õigesti teed, isgi Eesti meister karates noorteklassis lendas ringist välja nagu põhukott.
      Sinuga saakisn hakkama mingi 1 sekundiga. Päriselt.
      Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.

Kommentaar

Kui siin on aastaid räägitud Kristiine peatreeneri soojast kohast ja hiigel palgast siis nüüdsest on see ajalugu. See trumbati üle nüüd.
        Üks teine IV liiga sats on alustanud PALGA maksmist väravavahile. Ehk siis on tekkinud esimene mängija madalamates liigades, kes saab palka.
        Jalgpalli areng on meeletu Eestis.

Kommentaar

Sellele väravahile teeksin ma isegi purjuspeaga tuule alla. Teistest 4 liiga "staarides" nagu Jagudin, Klasen, Prins ma üldse ei räägi.
          Edit: FCSis mängivad kõik tasuta ja teevad ka seda tulevikus. Ainult munn küsib 4 liigas mängimise eest raha.
          Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.

Kommentaar

Algselt postitas HABE Vaata postitust
            Tänane päev:
            Soccer-Pirita 2-1
            Kohtunikud ikka tassivad seda Soccerneti, masendav kuidas Rein kohtunike käib moosimas.

Ahtamar- TLÜ 5-2
            Võrdsete mäng, kus üks ei löönud võimalusi ära ja lõpus hakati liiga uljalt ründama unustades, et neil puudub väravavaht ning lasti endale 3 veel lüüa.

Kristiine-Hansa 1-0 (vist)
            No uskumatu aga nende PARIM ENNE on jäänud eelmistesse aastatesse.

Kiiret paranemist Reali mängijale, kes sai vigastuse Toompea vastu mängides.
            Hea töö 4-0 võiduga pooliku koosseisu Toompea võitmisega (puudusid Prins ja Kristal aga Real oli terve mäng vähemuses).
            Miks Kristiine JK sulle nüüd ette jääb? Kademeel, et tüübid mängivad paremini kui sina Ja ma arvan, et sinu PARIM ENNE oli juba 10 aastat tagasi möödas Ei saa aru, miks sa veel jalgpalli mängid.

Kommentaar

Sellele väravahile teeksin ma isegi purjuspeaga tuule alla. Teistest 4 liiga "staarides" nagu Jagudin, Klasen, Prins ma üldse ei räägi.
              Edit: FCSis mängivad kõik tasuta ja teevad ka seda tulevikus. Ainult munn küsib 4 liigas mängimise eest raha.
              Ei kiida kah seda neljandas liigas palga maksmist heaks. Neljas liiga on amatöör liiga aga kui sa hakkad maksma neljanda liiga mõistes keskpäraste oskuste eest sadu eurosid tundub see imelik. Aga eks raha tulebki lolli käest ära võtta seega jätame ka teise argumendi jõusse.

Kommentaar

Hmm. Kes maksab ja kellele? Täitsa huvitav oleks teada. Samas väravavahid on madalamates liigades tihtipeale mureks. Oleme ise seda muret muretsenud ja samuti on siinsamas mängijate otsimise teemad VV hankeid täis.

Kommentaar

Magister - Haigla 0-4 (0-2)

Masendav tulemus, masendav teine poolaeg meilt. Esimene poolaeg oli küll üsna uimane, aga võrdsete mäng, kus pigem meie domineerisime. Aga väravaid lõi Haigla, neist esimene selline üks tuhandest esimese puutega kauge laks ristnurka, teine veeres vaikselt taha nurka. Teisel poolajal meil mängu polnud üldse, Haigla valitses täielikult. Tasuks ka kaks välja mängitud väravat.
                  Kohtunik oli nõrk (tulemust see küll ei mõjutanud). Otsused otsusteks, aga ei suutnud ka end väljakul absoluutselt kehtestada. Kuulu järgi alles õpib ametit

Kommentaar

Tulles siis vastu alfonsole, et saaks siin ainult arutelusid luua - lõin eraldi teema ennustuse tarvis!

Kes soovib osaleda: http://foorum.soccernet.ee/showthrea...73#post1322973
                    Kuldar
                    www.pulmapaev.ee

Kommentaar

Algselt postitas HABE Vaata postitust
                      Kui siin on aastaid räägitud Kristiine peatreeneri soojast kohast ja hiigel palgast siis nüüdsest on see ajalugu. See trumbati üle nüüd.
                      Üks teine IV liiga sats on alustanud PALGA maksmist väravavahile. Ehk siis on tekkinud esimene mängija madalamates liigades, kes saab palka.
                      Jalgpalli areng on meeletu Eestis.
                      Millest fakt, et on tekkinud esimene mängija madalamates liigades, kes saab palka?
                      Fakt, et eelmisel aastal mängis IV S liigas (väljaku)mängija, kes sai samuti palka. Palganumbrit ei avalda, kuid palka sai mängitud mängude eest ja võib öelda, et summa oli korralik. Kas see mängija ka sel aastal palka saab, ei tea, kuid palga maksmine IV liigades ei alanud kindlasti sel hooajal.

Kommentaar

Siis olete isegi kõvad kotkad, sest enamus madalamate liigade satse taob kamba peale oma kulud ikka ise kinni. Tasuta- see on juba nagu poolproff. Kõigil ei ole sponsorit.

Nagu ma aru saan, on paljudel siin ka võitluskunstide "pruun" vöö? See, mis tagant nõiasilmast välja käib.
                        Habe jaksab keskringis ilmselt rohkem kui 1sek, eest ära joosta, ma mõtlen.
                        Kapten Trumm

Kommentaar

Kunagi tegelt vist Linnumäele maksti Kuradites mängimise eest. Samuti 4 liigas.

Kommentaar

Algselt postitas smaller Vaata postitust
                            Magister - Haigla 0-4 (0-2)

Masendav tulemus, masendav teine poolaeg meilt. Esimene poolaeg oli küll üsna uimane, aga võrdsete mäng, kus pigem meie domineerisime. Aga väravaid lõi Haigla, neist esimene selline üks tuhandest esimese puutega kauge laks ristnurka, teine veeres vaikselt taha nurka. Teisel poolajal meil mängu polnud üldse, Haigla valitses täielikult. Tasuks ka kaks välja mängitud väravat.
                            Kohtunik oli nõrk (tulemust see küll ei mõjutanud). Otsused otsusteks, aga ei suutnud ka end väljakul absoluutselt kehtestada. Kuulu järgi alles õpib ametit
                            t2itsa n6us selle kommentaariga. Enne esimese v2rava (35-40 min) m2ng oli igav. kuigi magisteril oli paar head v6imalust, mida nad 2ra ei kasutanud. aga hiljem juba Haigla 5 minutiga l6i 2 varavat ja otsustas selle m2ngu 2ra. Ei usu et oleks 2ra andnud selle m2ngu. Kuigi Magisteril oli yks hea tehniline ja kiire poiss, kes alati oli ohtlik meie poole peal.
                            edu siis teile jargmistes m2ngudes Magistrid.

Kommentaar

Algselt postitas Smart Vaata postitust
                              Miks Kristiine JK sulle nüüd ette jääb? Kademeel, et tüübid mängivad paremini kui sina Ja ma arvan, et sinu PARIM ENNE oli juba 10 aastat tagasi möödas Ei saa aru, miks sa veel jalgpalli mängid.
                              Braavo!!! Lõpuks ometi üks õige jutt. Ei jõudnud ära oodata,millal keegi erapooletu siia sellise postituse üles paneb.
                              R9

Kommentaar

Algselt postitas superpippo Vaata postitust
                                Braavo!!! Lõpuks ometi üks õige jutt. Ei jõudnud ära oodata,millal keegi erapooletu siia sellise postituse üles paneb.
                                Häbest ei mängi keegi eestis paremini sellega juba ükskord leppige ! Kui siis ainult REIN

Kusjuures ta teeb seda kõike Tasuta

Kommentaar

Working...
                                X