Linnaosadevahelises pallimängus kaotas Pirita eduseisust Kristiinele 1-2 (1-0). Tundub, et vastaste väravale on kaas peale pandud. Järgmine mäng tuleb Joala ja Vigala Sass inspekteerima. Kui pendel ei aita, siis maagilised võimed kindlasti.
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
IV liiga Põhi 2011
Collapse
X
-
Magister - Hansa United 1-1 (0-0)
Ühe magistri poolne vaade siis. Selline vahelduva eduga mäng, kus vähemalt 1. poolajal kumbki ei domineerinud, kuigi Hansal olid ehk paremad võimalused, mis nad realiseerimata jätsid. Teisel poolajal kohati Hansa surus, aga tulemuseta. Ning ka Magistril olid omad helged perioodid ja momendid, eirti lõpu poole. Veidi enne mängu lõppu õnnestuski meil lahtiviskest edasi peaga üle väravavahi tõsta ning tundus, et ajalooline võitudejada jätkub. Aga sisuliselt minut hiljem lõi Hansa sarnase värava (mitte küll lahtiviskest, vaid õhust ettesöödust) ning mäng jäigi viiki. Usun, et üsna õiglane tulemus. Vähemalt meie võit sellest mängust oleks võibolla liiga palju tahetud olnud
Kommentaar
-
Nuh kurjam ainult ühe mängu seis läks möödaAlgselt postitas Çelik Destan Vaata postitustteen siis ennustuse 1 x 2 moodi :
Tallinna FC Reaal - Nõmme JK Kalju III 2
FC Soccernet - FC Toompea 1994 2
FC Majandusmagister - FC Hansa United x
JK Jalgpallihaigla - FCF Tallinna Ülikool 2
Kristiine JK - Pirita JK Reliikvia x
E Pluribus unum
Kommentaar
-
FCF Tallinna Ülikool - Tallinna FC Akhtamar 1:0
FC Hansa United - Kristiine JK 1:3
Nõmme JK Kalju III - FC Eston Villa 1:2
Pirita JK Reliikvia - FC Soccernet 2:1
JK Jalgpallihaigla - FC Majandusmagister X:X
FC Toompea 1994 - Tallinna FC Reaal 4:1Kuldar
www.pulmapaev.ee
Kommentaar
-
Kui keegi sel aastal Akhtamari võita võib, siis selleks võiks olla just Flora. Aga eks vaatame pühapäeva hommikul asja üle, kindlasti vooru põnevaim kohtumine.Algselt postitas Rein Vaata postitustLõõtsmoonikud ei võida Ahtamari ja Soccernet võidab Reliikviat."Parim kättemaks on mitte muutuda oma vastase sarnaseks" - Marcus Aurelius
www.facebook.com/jkkalju
Kommentaar
-
Heaks mänguks on vaja head vastast. Vaatame, mis suudame.Algselt postitas Rein Vaata postitustSellise mängupildiga nagu nad hetkel viljelevad ei võida nad Ahtamari."You can get more with a kind word and a gun than you can with a kind word alone."
- Al Capone (1899-1947)
Kommentaar
-
Ära saa minust valesti aru. Meeldiks rohkem kui teie võidaksite, aga kahjuks olen ma realist. Loodetavasti eksin.Algselt postitas jaanp Vaata postitustHeaks mänguks on vaja head vastast. Vaatame, mis suudame.Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.
Kommentaar
-
Algselt postitas Rein Vaata postitustLõõtsmoonikud ei võida Ahtamari ja Soccernet võidab Reliikviat.
Arvan siiski, et Reliikvia jalutab Soccernetist kergelt üle.
Kommentaar
-
Seda ei suuda keegi, nii et võta välja.Algselt postitas noizy Vaata postitustArvan siiski, et Reliikvia jalutab Soccernetist kergelt üle.
Kommentaar
-
Seda me veel vaatameAlgselt postitas Devil Vaata postitustSeda ei suuda keegi, nii et võta välja.
OK, KICK OFF
Kommentaar
-
Minu teada on FCF-l varu vähemalt 2 kui mitte rohkema mehe näol keda nad pole veel väga kasutanudki mängudes senimaani.Algselt postitas Rein Vaata postitustSellise mängupildiga nagu nad hetkel viljelevad ei võida nad Ahtamari.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar