Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

IV liiga Põhi 2011

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas HABE Vaata postitust
    Minu teada on FCF-l varu vähemalt 2 kui mitte rohkema mehe näol keda nad pole veel väga kasutanudki mängudes senimaani.
    õigus sul, kodanik Habe, on. hetkel täpset statistikat välja tuua ei viitsi, aga kunagi ehk vaatan üle & esitan asjakohase postituse. hetke probleem on selles, et mõned mehed on laatsaretis. loodetavasti on üks poiss keskkaitses pühap'ks tagasi.
    treenerid on siiani järginud üsna karmi joont & nii mõnigi (üle keskmise) mängumees ei ole saanud mängida üldse / algkoosseisus, sest on rikkunud meeskonnapiiblis olevat punkti.
    ja teatrikardinate taga sahisevad ka suud mõne suvise täienduse näol. elame-näeme.

Kommentaar

Minu teada on FCF-l varu vähemalt 2 kui mitte rohkema mehe näol keda nad pole veel väga kasutanudki mängudes senimaani.
      Sa Kuits mõnda Lõõtameeste mängu oled üldse näinud?
      Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.

Kommentaar

Algselt postitas Rein Vaata postitust
        Sa Kuits mõnda Lõõtameeste mängu oled üldse näinud?
        Reinukene, Ma käisin pühapäev vaatamas nende mängu. Endised tiimikaaslased on seal kellega on räägitud ning enne hooaja algust sai ise ka mängitud nende vastu. Pealegi kui vaatad nimekirja ning statistikat mängude kohta siis näed et mitmed kutid, kes võiks II liigas vabalt mängida, kui mitte kõrgemal pole mänginudki põhimõtteliselt, sealhulgas Martin ise. Pealegi oli näha, et meeskonna kokkumäng ei ole ka veel hea vaid rahuldav.

Kommentaar

TLÜ suurim probleem on meeskonnamäng, individuaalselt on poisid head. Individuaalsete oskustega nad "armeenlasi" ei võida, meeskonnamängu on vaja.
          Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.

Kommentaar

Kuidas siis TLÜ Akhtamari võitis 3-2?

Kommentaar

lihtsalt, teise poolajaga surusime ära. 2:2 pealt joppas kui ratnikov latti põrutas. meil oli ka 4-5 head momenti aga ei kasutanud lihtsalt ära. tlü väravad lõid tever liiv 2 ja roman minlibajev.
              forever fooling, free and using, sliding down the slide that breaks a will

Kommentaar

TLÜ viimane värav oli küll ilus, tubli nr 14 lõi!
                akhtamar vajus ära teisel poolajal jah, esimene oli suht võrdne
                akhtamar sai punase ka veel.
                Jaan eksis nii palju et jube

Kommentaar

Pirita 0 - 2 FCS

Kommentaar

Even laanemaa koondise!!
                    http://www.facebook.com/FCAkhtamar

Kommentaar

miks ka mitte

Kommentaar

Algselt postitas noizy Vaata postitust
                        Arvan siiski, et Reliikvia jalutab Soccernetist kergelt üle.
                        Kuhu siis see jalutuskäik jäi ? Kloostri taha metsa?

Kommentaar

neljast neli, boom winning

Kommentaar

Sellise mängupildiga nagu nad hetkel viljelevad ei võida nad Ahtamari.
                            Rein, räägi nüüd
                            Sa ikka mängu käisid vaatamas???

FCF esimene poolaeg oli ikka kõvasti kehvem kui II poolajal kui nad juba 0-2 taga olid ning oma mängu lõpuks käima said õigeid muudatusi tehes I poolajaga võrreldes.

Kalju- Eston Villa 0-3
                            Estonile siis värav penaltist ja 2 kobistati veel ära. Kalju lõpetas mängu 10kesi. IV liiga klassikaks võib nimetada seda mängu: 2võrdsed tiimi ja siis tuleb 1 t---p ning situb mängu ära.

Kommentaar

Rein, räägi nüüd
                              Sa ikka mängu käisid vaatamas???

FCF esimene poolaeg oli ikka kõvasti kehvem kui II poolajal kui nad juba 0-2 taga olid ning oma mängu lõpuks käima said õigeid muudatusi tehes I poolajaga võrreldes.

Kalju- Eston Villa 0-3
                              Estonile siis värav penaltist ja 2 kobistati veel ära. Kalju lõpetas mängu 10kesi. IV liiga klassikaks võib nimetada seda mängu: 2võrdsed tiimi ja siis tuleb 1 t---p ning situb mängu ära.
                              Sa Kuidokene ikka lugesid mu postitust?

Mis sa siis seal Kalju ja Villa mängul tegid, et mängu ära sittusid?

Kommentaar

Sa Kuidokene ikka lugesid mu postitust?

Mis sa siis seal Kalju ja Villa mängul tegid, et mängu ära sittusid?
                                Rein, ma soovisin sinu kommentaari tänasele FCF mängule, mida siin veel ei ole.

Kalju ja Estoni mängu rikkus ära väljakul olnud vile puhunud olend. Seda kino on pea võimatu panna sõnadesse.

Kommentaar

Working...
                                X