Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

IV liiga Põhi 2011

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Soocernetis hirmutatakse mängijaid sellega, et saadetakse Nõmme Kaljusse. Töötab väga hästi ja oleme võidulainel. Normaalne inimene ei mängiks ju vabatahtlikult Nõmme Kaljus.
    Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.

Kommentaar

[QUOTE=Rein;1300632]Soocernetis hirmutatakse mängijaid sellega, et saadetakse Nõmme Kaljusse. Töötab väga hästi ja oleme võidulainel. Normaalne inimene ei mängiks ju vabatahtlikult Nõmme Kaljus.[/QU

Siiani oli ikka ju sinu uuesti mängima hakkamisega hirmutatud,keegi seda ei soovi ja siis pingutavadki
      b-day

Kommentaar

Algselt postitas Alfonso Vaata postitust
        4:0 ja 2:0 võidud on tõesti kobad, aga kaotanud oleme küll väga kobalt. Potensiaali on, teil mängib kari eitesid, kes kiunuvad platsil ja potensiaali on aint kommipanemisest süstlani lennata.
        Alvin and the other chipmunks,ärge pähe enam süstige!
        b-day

Kommentaar

No vaadake seda Endret nüüd, isegi tsiteerida ei oska, terve Nõmme meeskond on selline, isegi hullem tegelikult.
          Minuga hirmutamine ei mõjunud enam ja mõtlesime kõige koledama asja välja.
          Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.

Kommentaar

FCF TLÜ - Nõmme Kalju 6:0
            "You can get more with a kind word and a gun than you can with a kind word alone."
            - Al Capone (1899-1947)

Kommentaar

Algselt postitas jaanp Vaata postitust
              FCF TLÜ - Nõmme Kalju 6:0
              Nõmme Kalju III siiski. Aga võidusatsi kohta olen kuulnud sahinaid, et eesmärk on üks hea päev esiliiga. Algus on paljutõotav, edu soovides.
              Kapten Trumm

Kommentaar

Algselt postitas Raivo19 Vaata postitust
                Nõmme Kalju III siiski. Aga võidusatsi kohta olen kuulnud sahinaid, et eesmärk on üks hea päev esiliiga. Algus on paljutõotav, edu soovides.
                ei tea, kust küll taoline "ruumor" pärineb, kuid jätke need esiliiga jutud vastava teema hoorumisse. mitte midagi isiklikku raivo postituse vastu (sest muidugi tore kui kiidetakse), kuid ma tean, et siin on umber terve keskklassi autotäis kodanikke, kes selle teema kallal võtavad vaevuks nokkida & parastada. varem või hiljem.

esialgu on ikka tähtis liiga är'r võt't. siis saab edasi vaadata. muidugi kahju, et meeskonna laatsaret iga mänguga täieneb.

Kommentaar

Ohhhohhhooo, Nõmme Kalju 3 juba 6 vooru järel löönud uskumatud 6 väravat. Vapustav!

Kommentaar

Üks 10 punkti meeskond tuleb selg ees tõelistele mängumeestele vastu. Kohe näha, et arvestavad kohtunikud nende mänge vilistama pandud. Jaanipäevaks on see meeskond seal kus ta koht on (loe: kolme viimase meeskonna hulgas).

Soccernet võitis Haiglat 2-1. Soccerneti väravad Viik ja Leetma.

Kommentaar

Algselt postitas sziczinche Vaata postitust
                      ei tea, kust küll taoline "ruumor" pärineb, kuid jätke need esiliiga jutud vastava teema hoorumisse. mitte midagi isiklikku raivo postituse vastu (sest muidugi tore kui kiidetakse), kuid ma tean, et siin on umber terve keskklassi autotäis kodanikke, kes selle teema kallal võtavad vaevuks nokkida & parastada. varem või hiljem.

esialgu on ikka tähtis liiga är'r võt't. siis saab edasi vaadata. muidugi kahju, et meeskonna laatsaret iga mänguga täieneb.
                      Usu mind ka meie meeskond teab mida laatsaret tähendab , juba ennem avavilet oli 5-6 põhimeest puudu ning üks vigastatu lisandus juurde. Aga tubli sats on teil pole midagi öelda , üks treeneritest võiks ainult natuke viisakamalt platsil käituda. Mingis mõttes mõistetav , et raske meistriliigast neljandasse tulla , egole ikka päris kõva laks. Aga see on väike asi , tase on teil tubli ja läheb iga mänguga paremaks. Ehk järgmine kord saame juba natuke tõsisemalt vastu. Edu teile

Kommentaar

Mis hakkas nüüd? Kui kohtunik ei aita, siis hakkame vigastusi süüdistama. Liiga lühike pink, muud ei midagi.

Kommentaar

Algselt postitas Rein Vaata postitust
                          Mis hakkas nüüd? Kui kohtunik ei aita, siis hakkame vigastusi süüdistama. Liiga lühike pink, muud ei midagi.
                          Ei süüdista seekord kedagi , mitte kedagi. TLÜ on tubli, Taseme vahe oli see kord mäekõrgune, Arvatavasti poleks isegi pink väga päästnud.
                          Aga reinuke looda , et sinu pink päästab soccerile mõne punkti

Kommentaar

Algselt postitas staaaaaar Vaata postitust
                            Usu mind ka meie meeskond teab mida laatsaret tähendab , juba ennem avavilet oli 5-6 põhimeest puudu ning üks vigastatu lisandus juurde. Aga tubli sats on teil pole midagi öelda , üks treeneritest võiks ainult natuke viisakamalt platsil käituda. Mingis mõttes mõistetav , et raske meistriliigast neljandasse tulla , egole ikka päris kõva laks. Aga see on väike asi , tase on teil tubli ja läheb iga mänguga paremaks. Ehk järgmine kord saame juba natuke tõsisemalt vastu. Edu teile
                            sa ise võiks ka väheke viisakamalt käituda, eriti kui platsil pole. tribüüni pealt lolle kommentaare stiilis "pohlak andis staadionit kasutada, nüüd oled jube kõva vend" on päris inetu kuulata.
                            forever fooling, free and using, sliding down the slide that breaks a will

Kommentaar

Algselt postitas Even Vaata postitust
                              sa ise võiks ka väheke viisakamalt käituda, eriti kui platsil pole. tribüüni pealt lolle kommentaare stiilis "pohlak andis staadionit kasutada, nüüd oled jube kõva vend" on päris inetu kuulata.
                              Okei riilääks , mõlemad käitusime tõesti veits inetult Lepime ära
                              Iseenesest sellise seisu peale pole eriti midagi kobiseda

Kommentaar

Algselt postitas Even Vaata postitust
                                Eks Kalju vennasd teavad täpselt kuidas asi käib. Tehva annab neile ju staadionit.

Kommentaar

Working...
                                X